Mikä on bookBeat?

BookBeat on palvelu, joka tarjoaa kuluttajille ainutlaatuisen mahdollisuuden kuunnella äänikirjoja digitaalisesti sekä lukea E-kirjoja eli digitaalisia teoksia älypuhelimella tai tabletilla. Kuukausimaksua vastaan saat lukea ja kuunnella rajattomasti palvelussa tarjolla olevia e-kirjoja.

BookBeat tarjous 2019

Kokeile uutta e- ja äänikrijapalvelua 2 viikkoa täysin ilmaiseksi. Palvelussa ei ole sitovia määräaikoja, voit lopettaa tilauksen koska tahansa haluat.

2 viikon kokeilu sopii erinomaisesti ihmisille jotka haluavat tutustua e-kirjojen ja äänikirjojen maailmaan sitoumuksetta.

Lunasta oma BookBeat etusi 2 viikkoa ilmaiseksi.

Mitä BookBeat maksaa?

Jos päätät jatkaa BookBeatin käyttämistä, maksaa palvelu kiinteän 16,90€ kuukaudessa, saat lukea ja kuunnella palvelussa tarjolla olevia äänikirjoja rajattomasti.

BookBeat kokemuksia 2019

BookBeatia on laajalti kehuttu internetissä, sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Voit sitoumuksetta kuunnella 2 viikkoa ilmaiseksi ja päättää mitä mieltä itse olet. Voit vaikka työmatkalla kuunnella e-kirjoja.

BookBeat opiskelija

Opiskelijana pääset sivistämään itseäsi ilman, että silmäsi rasittuvat. Kuuntele kirjallisuutta vaikka urheillessa tai koulumatkoilla. Et myöskään tarvitse erillisiä opiskelija etuuksia lunastaaksesi ilmaisen kokeilu tarjouksen.

Lunasta oma BookBeat etusi 2 viikkoa ilmaiseksi.

Kategoriat: Yleinen