Euroloan

Euroloan

Etsitkö edullista vakuudetonta lainaa? Euroloan on oikea ratkaisu nopeaan rahoitukseen. Selkeä hinnoittelu, ei piilokuluja. Hae lainaa 100 – 10 000 euroa. Saat valita haluatko hakea pikaluottoa vai avata luottotilin jonka puitteissa tehdä nostoja aina tarvittaessa. Maksuaikaa joustavasti!

Tärkeät tiedot Euroloanista

Euroloan on luotettava ja vastuullinen luotonantaja joka toimii jo useassa eri maassa. Palvelun taustalla on Euroloan Consumer Finance Oyj, joka hiljattain muuttui vuonna 2018 Mash Finance Oyj:ksi. Suomessa heidän tunnetuin brändinsä on juuri Euroloan, joka tarjoaa monipuolisia ja edullisia rahoitusratkaisuja kuluttajien arjen tarpeisiin.

Kuka voi hakea lainaa palvelusta?

Lainanhakijan on oltava vähintään 20-vuotias Suomen kansalinen, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Tarvitset myös mobiilivarmenteen tai verkkopankkitunnukset. Maksuhäiriömerkintä on ehdoton no go.

Mihin tarkoitukseen laina sopii?

Rahoitusratkaisuja löytyy joka lähtöön. Tarvitsetko nopeaa pikaluottoa vai joustavaa luottotiliä? Kenties kerralla maksettava kulutusluottoa? Euroloanilta löydät nämä kaikki ja paljon muuta.

Kuinka suurta lainaa voi hakea ja mikä on takaisinmaksuaika?

Lainaa voi hakea 100 – 10 000 euroa ja lainatuotteita on useita erilaisia. Et tarvitse lainallesi lainkaan vakuuksia tai takaajia.

Miksi valita Euroloan?

Euroloan tarjoaa lainaa jokaiselle kaikkiin tarpeisiin. Tutustu tarjontaa ja hae lainaa heti tilille, ei vakuuksia tai takaajia , ei ylimääräisä piilokuluja. Edulliset korot ei huijausta!

Kuinka nopeasti laina maksetaan?

Laina maksetaan heti. Sinun ei tarvitse toimittaa lainkaan tositteita. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja mobiilivarmenteen. Kun lainapäätös on hyväksytty siirretään rahat tilillesi. Tällä hetkellä Euroloanilla ei ole voimassa olevaa etukoodia, informoimme tällä sivulla kun sellaisia ilmestyy.

LainaesimerkkiArvioitu maksettavaksi tuleva luoton kokonaismäärä, jos luottoa on 7 000 €, on korkoineen ja kuluineen 10 452,67 €, josta lainan perustamiskuluja on 140 €, 540 € lainanhoitokuluja ja 2 772,67 € on korkokuluja, olettaen, että luottoaika, luoton korko, maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja että luotto maksetaan takaisin 60 tasaerässä 174,21 € kuukaudessa. Luoton nimelliskorko on 14,0 % ja tilinhoitomaksu on 9 €/kk. Luottokustannukset ovat yhteensä 3 452,67 €. Tällöin todellinen vuosikorko on 18,46 %.

Yhteystiedot:

Mash Group Oyj

Pohjoisesplanadi 37 A, 00100 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Sähköposti: Asiakaspalvelu@euroloan.fi

Puhelinnumero:010 2171 011 (Ma – Su 24h/vrk)

www.euroloan.fi

Anna arvosanasi yrityksestä Euroloan:

Arvostele
[Ääniä:0 Arvosana:0]