Helsingin parhaat ravintolat 2019

Onko nälkä? Ei hätää me listasimme sinulle Helsingin suosituimmat ravintolat.

 Joskus halutaan kokea makuelämyksiä ja silloin on löydettävä aidot laatu ravintolat jotka tarjoavat kulinaristeille nautintoa hinnasta riippumatta.

Makuelämyksiä tai makumatkoja voi travittaessa helposti rahoittaa “virtuaalisella luottokortilla”, eli tililuotolla jonka puitteissa voi tehdä tarvittavia nostoja. Voit halutessasi tutustua Luottopalvelut.fi tarjontaan.

Parhaat ravintolat Helsinki

Alapuolelta löydät listattuna parhaat ravintolat helsigin alueella, valitse omasi ja käy kokemassa makuelämys. Löydät oikean ravintolat pienempään tai suurempaan nälkään. Listaus löytyy alta.

6. Ravintola Saaga

Ravintola saaga on erinomainen valinta Fine dining kohteeksi Helsingin taidemuseon lähellä. Tarjolla on herkkua niin pienempään kuin suurempaankin nälkään Skandinaaviseen / Eurooppalaiseen tyyliin.

5. Ravintola Chef & Sommelier

Ravintola Chef tarjoaa myös kulinaristeille herkkuruoka nautintoa Eurooppalaiseen tyyliin Agricolan kirkon lähettyviltä. Ravintola on saanut paljon kehuja uskomattomista ravintolaelämyksistä, joten paikka on ehdottomasti käymisen arvoinen.

4. Ravintola Muru

Tarjolla erinomaisella hinta-laatusuhteella fine dining ravintola Espalandin vieressä. Ravintolan ulkoasu ruokkii nälkää entuudestan upealla loistokkuudellaan. Sopii pienempään ja suurempaan nälkään tai vaikka seurusteluun ystävien kanssa.

3. Ravintola Farang

Farang tuo ruokailuun piirteitä kaakkois-aasiasta upeassa ja tunnelmallisessa ympäristössä. Ruoka on aasialaista, joten elämys on kuin osa “makuja maailmalta” konseptia. Farang yltää neljännelle sijalle Aasialaisella tyylillään.

2. Ravintola Grön

Grön tarjoaa Suomalaisia makuelämyksiä mukavassa ja rennossa tunnelmassa. Ruoka on luonnollista skandinaavista ruokaa upeilla ja visuaalisesti houkuttelevilla annoksilla.

1. Ravintola Olo

Olo on listauksemme paras ravintola, joka ainsaitsee paikkansa Fine dining listan kärjessä. Hinta-laatusuhde erinomainen, upeat ja maistuvat annokset. Ravintola on Michelin tähtensä ansainnut. Voit nauttia upeita makuelämyksiä upeassa tunnelmassa ystävien kanssa, varaa siis aikaa ja käy kokemassa aito makuelämys ja rentoutumisen tunnelma!

Loppusanat

Listauksemme päättyy tähän, voittajaksi valikoitui ravintola Olo. Käy itse katsastamassa listausten tarjonta ja aseta ravintolat mielessäsi järjestykseen, katso päädyitkö samaan lopputulokseen kuin me.

Mukavia ja antoisia herkutteluhetkiä vuodelle 2019!