Palveluhinnasto
Luottoraja
100 - 4000 euroa
Vuotuinen nimelliskorko
19,92 %
Avausmaksu
0 euroa
Tilinhoitomaksu / kk
0,75 - 6€
Nostopalkkio
0 €
Todellinen vuosikorko (sis. kaikki kulut)
29,97%
Lisäpalvelut
Eräpäivän valinta
5 euroa
Joustolimiitin luottorajan korotus
0 euroa
Maksuvapaa kuukausi
5 euroa
Eräpäivän muistutuspalvelu
0 euroa
Asiakaspalvelu
0 euroa / min
Muut maksut
Maksumuistutus
5 euroa
Maksun kohdistaminen ilman viitenumeroa
3 euroa
Saldotodistus postitse
5 euroa

Nostopalkkio

Rahannostoista ei peritä nostopalkkiota. Voit nostaa rahaa niin usein ja juuri sellaisia määriä kuin sillä hetkellä tarvitset ilman nostokuluja. Maksat korkoa vain nostetusta summasta.
Rahapalvelussa ei ole piilokuluja.

Eräpäivän valinta

Voit valita sinulle sopivan laskun eräpäivän luottohakemuksen yhteydessä tai myöhemmin Credit24 Online-sivuilla. Eräpäivän muutos maksaa 5 €, joka lisätään laskusi minimikuukausierään. Eräpäivän tai laskutuspäivän osuessa viikonlopulle tai pyhäpäivälle, siirtyy se seuraavalle pankkipäivälle. Huomioithan, että mikäli käytät palvelua myöhemmin kuin luottohakemuksen yhteydessä, eräpäivän siirto ei muuta jo avoinna olevan laskun eräpäivää. Näet tiedot avoimista laskuistasi Credit24 Onlinessa.

Maksuvapaa kuukausi

Voit pitää tarvittaessa maksuvapaan kuukauden, jolloin sinun ei tarvitse tehdä lyhennystä kyseisenä kuukautena. Maksuvapaan kuukauden hinta on 20 €. Palvelumaksun lisäksi maksuvapaan kuukauden korko ja tilinhoitomaksu lisätään seuraavien laskujesi minimikuukausieräään. Maksuvapaa kuukausi on käytössäsi silloin, kun olet maksanut edellisen laskusi ajallaan ja sinulla ei ole maksuviiveitä. Huomioithan, että rahanostot eivät ole mahdollisia maksuvapaan kuukauden aikana. Rahanostot ovat mahdollisia taas kun seuraava laskusi on muodostunut ja maksettu.