Palveluhinnasto

Luottoraja 100 – 4000 €
Vuotuinen nimelliskorko 40,56% – 95,4%
Avausmaksu 0,00 €
Tilinhoitomaksu/kk 0,00 €
Nostopalkkio 0%
Todellinen vuosikorko** 49,85% – 153,63%
Lisäpalvelut
Eräpäivän valinta 5€
Joustolimiitin luottorajan korotus 0 €
Joustolimiitin luottorajan laskeminen 20 €
Maksuvapaa kuukausi 20€
Eräpäivän muistutuspalvelu 0 €
Asiakaspalvelu 0 €/min
Muut maksut
Maksumuistutus 5 €
Maksun kohdistaminen ilman viitenumeroa 3 €
Saldotodistus postitse 5 €

Nostopalkkio

Rahannostoista ei peritä nostopalkkiota. Voit nostaa rahaa niin usein ja juuri sellaisia määriä kuin sillä hetkellä tarvitset ilman nostokuluja. Maksat korkoa vain nostetusta summasta.
Rahapalvelussa ei ole piilokuluja.

Eräpäivän valinta

Voit valita sinulle sopivan laskun eräpäivän luottohakemuksen yhteydessä tai myöhemmin Credit24 Online-sivuilla. Eräpäivän muutos maksaa 5 €, joka lisätään laskusi minimikuukausierään. Eräpäivän tai laskutuspäivän osuessa viikonlopulle tai pyhäpäivälle, siirtyy se seuraavalle pankkipäivälle. Huomioithan, että mikäli käytät palvelua myöhemmin kuin luottohakemuksen yhteydessä, eräpäivän siirto ei muuta jo avoinna olevan laskun eräpäivää. Näet tiedot avoimista laskuistasi Credit24 Onlinessa.

Maksuvapaa kuukausi

Voit pitää tarvittaessa maksuvapaan kuukauden, jolloin sinun ei tarvitse tehdä lyhennystä kyseisenä kuukautena. Maksuvapaan kuukauden hinta on 20 €. Palvelumaksun lisäksi maksuvapaan kuukauden korko ja tilinhoitomaksu lisätään seuraavien laskujesi minimikuukausieräään. Maksuvapaa kuukausi on käytössäsi silloin, kun olet maksanut edellisen laskusi ajallaan ja sinulla ei ole maksuviiveitä. Huomioithan, että rahanostot eivät ole mahdollisia maksuvapaan kuukauden aikana. Rahanostot ovat mahdollisia taas kun seuraava laskusi on muodostunut ja maksettu.

Hae lainaa