Instabank

Instabank

Instabank on norjalainen internetissä toimiva nettipankki, joka on perustettu jo vuonna 2016. Toiminta Suomessa on aloitettu kuitenkin vasta viime vuonna. Instabank tarjoaa edullista lainaa kaikkiin tarpeisiin kilpailukykyisellä hinnoittelullaan ja joustavilla ehdoillaan he kiilaavat tilaa Suomessa toimivien nettipankkien kärjessä. Voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia 500 – 50 000 euroa aina 1 – 15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Tärkeät tiedot Instabankistä

Instabank toimii täysin verkossa, näin lainakustannukset pysyvät alhaisina ja asiointi palvelussa sekä lainanhakeminen on erittäin mutkatonta ja nopeaa. Takaisinmaksu joustaa elämäntilanteesi ja taloutesi mukaan, sillä he ymmärtävät asiakakkaiden tarpeita erittäin hyvin. Voit myös yhdistää useat pienemmät lainasi yhteen suurempaan ja edullisempaan lainaan, jolla maksat vanhat aikaisemmat lainasi pois.

Tiestikö, että Instabank tarjoaa myös talletuspalveluita. Heidän talletustilin korko on yksi markkinoiden parhaimmista!

Lisätietoa Instabank lainapalvelusta löydät: Pikavippikuningas.fi/instabank/

Kuka voi hakea lainaa palvelusta?

Lainaa voi hakea kuka tahansa 23 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot. Vaatimuksena kuitenkin on säännölliset tulot. Heillä on myös yksi erityisehto, joka on ikä + lainan takaisinmaksuaika ei saa ylittää 80 vuotta. Eli vielä 65 vuotias pystyy hakemaan lainaa 15 vuoden maksuajalla.

Mihin tarkoitukseen laina sopii?

Voit käyttää hakemasi lainan mihin tahansa tarkoitukseen. Sinun ei tarvitse tehdä selkoa lainan käyttökohteesta vaan päätät itse mihin lainasi käytät.

Kuinka suurta lainaa voi hakea ja mikä on takaisinmaksuaika?

Lainaa voi hakea 500 eurosta 50 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia. Maksuaikaa on mahdollista saada 1 – 15 vuotta.

Miksi valita Instabank?

Instabank on yksi markkinoiden edullisimmista ja ketterimmistä nettipankeista. He ymmärtävät asiakkaitaan paremmin kuin muut pankit ja tarjoavatkin lainaa huomattavasti joustavammin ehdoin. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja nopeasti. Hae siis joustavaa lainaa netistä ja toteuta haaveesi!

Kuinka nopeasti laina maksetaan?

Lainapäätöksen saamisessa voi kestää enintään 1 – 2 päivää. Kun olet saanut luottopäätöksen ja hyväksynyt saamasi lainatarjouksen maksetaan rahat tilillesi välittömästi.

Lainaesimerkki10 000 euroa, 10 vuotta, 120 maksuerää, todellinen vuosikorko 15,39 %, nimelliskorko 13,49 %, kulut: 8 975 euroa ja yhteensä: 18 975 euroa.

Yhteystiedot:

Instabank ASA

Drammensveien 175, 0277 Oslo

Asiakaspalvelu:

Sähköposti: Asiakaspalvelu@instabank.fi

Puhelinnumero: +358 75 3266 170 (Ma – Pe 10:00- 16:00, La – Su suljettu) 

www.instabank.fi

Anna arvosanasi yrityksestä Instabank:

Arvostele
[Ääniä:1 Arvosana:4]