IPF Digital Finland Oy on kuluttajaluottoihin keskittynyt rahoitusyhtiö, joka on palveluut jo yli 700 000 tyytyväistä asiakasta. Yritys kuuluu osaksi Lontoon pörssiin listattua IPF eli International Personal Finance konsernia.

Yritys - IPF Digital Finland Oy

IPF Digital Finaldn Oy on rekisteröity luotonantaja ja saanut Etelä-Suomen aluehallintovirastolta luvan myöntää kulutusluottoja Suomessa. Suomessa palveltuja asiakkaita on jo yli 700 000. Tunnetuimpia yritykselle kuuluvia tuotemerkkejä ovat Credit24 ja Rahapalvelu.

Asiakkaille on tarjoilla erilaisia luottotuotteita erilaisiin tarpeisiin.

ESPI Rating 2016 IPF Digital kärkisijoilla

Vuonna 2016 pankki ja rahoitus tutkimus osoitti, että Credit24 voitti useita pankkeja kuluttajien asiakastyytyväisyydessä. Credit24 sijoittu asiakastyytyväisyystutkimuksessa neljänneksi. Yritys päihitti useita pankkeja asiakastyytyväisyydellään.

Tiedot ja kokemuksia kerättiin puhelinhaastattelulla, joka koostui 1 922 suomessa asuvasta 18-79 vuotiaasta.

Tiestikö, että..?

Myös Luottopalvelut.fi sivuston kautta haettu laina on IPF Digital Finland Oy:n myöntämä. Laina on 50 – 4000 euron tililuotto, jonka puitteissa voi tehdä tarvitsemansa määrän nostoja. Takaisinmaksuaikaa on mahdollista saada 3 – 36 kuukautta ja asiakkailla on myös mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin.

Tutkimus osoitti, että IPF arvostaa asiakkaitaan suuresti ja onkin toiminnallaan ansainnut tutkimuksen kärkisijan, niin innovatiivisuudellaan kuin asiakaslähtöisyytensä ansioista.

luottopalvelut logo
  • 50 - 4000 euroa
  • Nopea, joustava ja turvallinen
  • Heti tilille
Arvostele
[Ääniä:1 Arvosana:5]
Kategoriat: Yleinen