Lainaa 50 000 € - edullinen laina ilman vakuuksia tai takaajia

Artikkeli päivitetty 25. Elokuu, 2022

Lainavertailun avulla pystyt löytämään edullisen 50 000 euron lainan ilman vakuuksia. Parhaimmillaan voit saada yhdellä hakemuksella useiden pankkien lainatarjoukset, jolla edesautat edullisimman lainavaihtoehdon löytämistä.

Hakemuksen täyttäminen on maksutonta ja tarjouksien vastaanottaminen ei sido vielä lainan ottamiseen. Voit siis tarkistaa ilmaiseksi oman korkotasosi ja ehdot.

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,42%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
100 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,42%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,56%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
Opit nämä asiat:
 • 50 000 euron lainalle voit saada 1-15 vuoden takaisinmaksuajan
 • Mihin tarkoitukseen voin käyttää vakuudettoman 50 000 euron lainan?
 • Ennen lainan hakemista kilpailuta 50 000 euron laina
 • Huomioi nämä asiat ennen kuin otat lainaa
 • Voinko saada 50 000 euron lainan ilman vakuuksia tai takaajia?
 • Kuka voi saada vakuudetonta lainaa?
 • Onko sinulla useita kulutusluottoja tai osamaksuja? – harkitse yhdistelylainan hakemista
 • Minkälaiset ovat vakuudettoman lainan takaisinmaksuajat?
 • Käytä Luottopalveluiden helppoa ja nopeaa lainavertailua
 • Usein kysytyt kysymykset 50 000 euron lainasta

50 000 euron lainalle voit saada 1-15 vuoden takaisinmaksuajan

Kun puhutaan isommista lainoista, on niiden takaisinmaksuajat usein jopa kymmeniä vuosia. Lainallesi voit saada maksuaikaa 1-15 vuotta, mutta tarvittaessa voit myös hoitaa lainan takaisinmaksun aikaisemminkin.

Todellinen vuosikorko lasketaan lainasumman sekä takaisinmaksuajan mukaan. Maksamalla lainasi nopeammin takaisin, voit säästää huomattavan summan rahaa koroissa sekä kuluissa.

Myös jos sinulla on useita avoimia pienlainoja, voit tehdä suuren säästön yhdistämällä lainat.

Hae 50 000 euron lainaa fiksusti ja tarkasti harkiten. Voit vertailla lainoja maksuttomasti Luottopalvelut-sivuston avulla. Mikäli löydät listauksestamme sopivan sekä edullisen lainantarjoajan, täytä maksuton hakemus ja voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

Olipa tarkoituksenasi hakea lainaa 60 000 euroa tai 50 000 euroa, tee se fiksulla tavalla. Tarjolla olevista laina-ajoista voit valita tilanteeseesi sopivan vaihtoehdon.

Voit saada ensimmäiset lainatarjoukset jo heti lainasopimuksen hyväskymisen jälkeen.

Mihin tarkoitukseen voin käyttää vakuudettoman 50 000 euron lainan?

Vakuudeton laina on loistava valinta, sillä sen voi käyttää mihin tahansa itselle tärkeään hankintaan tai asiaan. Lainan käyttötarkoitusta ei tarvitse sen enempää avata eikä sitä ole määritelty mitenkään, joten voit käyttää sen mihin itse haluat.

Nykypäivänä nettilainoja voi hakea jopa 70 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Tällaisella summalla pystyy jo hyvin toteuttamaan pitkäaikaisia haaveita.

Pelkästään 50 000 eurolla pystyy loistavasti rahoittamaan esimerkiksi uuden auton hankinnan. Tällä summalla saa alleen modernin menopelin. Usein uusien autojen korjauskustannukset ovat vähäisemmät mitä käytetyissä autoissa.

Kyseisellä lainasummalla voi myös toteuttaa ainakin osittain asunnon rakentamisen tai kokonaan suuremman remontin.

Vakuudettoman lainan käyttötarkoituksia on lukemattomia ja oman lainasi saat käyttää tarvitsemiisi asioihin.

Tässä vielä muutamia tyypillisiä käyttökohteita 50 000 euron lainalle:

Remontti tai sisustus

Pienempi laina ei välttämättä riitä kattamaan keittiön tai kylpyhuoneen remonttia. Remontti kannattaa toteuttaa ammattitaidolla ja kestävillä sekä laadukkailla materiaaleilla. Ennen sen aloittamista kannattaa laatia tarkka budjetti ja kilpailuttaa kaikkia remonttia tarjoavat yritykset.

Hyvin ja tarkasti tehty remontti nostaa asuntosi arvoa. Kilpailuta remonttilaina ja saat toteutettua haluamasi remontin edullisesti.

Remontin sijaan voit myös käyttää lainan asunnon sisustamiseen ja uusia kokonaan asuntosi ilmettä.

Myös sisustuslaina kannattaa kilpailuttaa, jotta varmistut edullisen lainan löytämisestä. 50 000 eurolla pystyy hyvin hankkimaan uusia huonekaluja tai muita sisustuselementtejä.

Lainojen yhdistäminen

Oletko ottanut useita lainoja samanaikaisesti etkä välttämättä selviydy niiden maksamisesta? Joissain tilanteissa kannattaa harkita pienten lainojen yhdistämistä yhdeksi isommaksi lainaksi, jotta lainan takaisinmaksaminen helpottuu ja samalla kulut laskevat.

50 000 eurolla pystyt yhdistelemään joko osittain tai kokonaan nykyiset velkasi.

Yhdistelylainalla voit saada taloutesi tasapainoon ja pysyt kärryillä, miten paljon lainaa on vielä maksettavana. Kilpailtua yhdistelylaina ja valitse paras tarjous.

Paneudumme tämän artikkelin myöhemmässä vaiheessa paremmin yhdistelylainaan ja sen tuomiin hyötyihin.

Ennen lainan hakemista kilpailuta 50 000 euron laina

Niin pienemmät kuin suuremmatkin lainasummat kannattaa aina kilpailuttaa. Harvemmin kilpailutuksesta on mitään haittaa. Päinvastoin se voi helpottaa edullisen ja oikean lainan löytämistä.

Löydät tämän sivun yläreunasta lainalistauksen, jossa on mukaan myös kilpailutukseen erikoistuneita palveluita. Suosittelemme valitsemaan sellaisen palvelun, joka tekee yhteistyötä mahdollisimman monen pankin sekä rahoituslaitoksen kanssa. Näin varmistat sen, että voit saada mahdollisimman monta laintarjousta yhdellä kertaa.

Esimerkiksi Omalaina.fi yhteistyökumppaneihin lukeutuu jopa 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Palvelu tarjoaa ilmaisen ja nopean lainahakemuksen sekä pyrkii aina löytämään asiakkaalle mahdollisimman edullisen lainan.

Kun kilpailutus on tehty ja kaikki mahdolliset lainatarjoukset on lähetetty sinulle, aloita niiden vertaaminen. Ota vertailun kohteeksi etenkin todellinen vuosikorko, johon on laskettu vuositasolla mukaan kaikki lainakustannukset.

Varmistut edullisen lainan löytämisestä siten, että kilpailutat kaikkien mahdollisten pankkien sekä rahoituslaitoksien tarjoukset yhdellä hakemuksella. Hae lainaa harkiten ja voit saada rahat tilillesi nopeasti haluamiasi hankintoja varten.

Huomioi nämä asiat ennen kuin otat lainaa

Otimme tähän osioon muutamia huomioon otettavia asioita ennen lainan hakemista.

 1. Hakemasi lainan takaisinmaksuaika vaikuttaa suoraan saamiesi kuukausierien suuruuteen. Laina-aika kannattaa valita sillä tavalla, ettei kuukausierät nouse liian suuriksi.
 2. Varsinkin suuremmat lainat on mahdollista kilpailuttaa lainanvälittäjien avulla. Tämänkaltaiset palvelut kilpailuttavat lainan puolestasi useilla pankeilla, jolloin voit saada halvimmat tarjoukset nopeasti.
 3. Varsinkin suuremmat 50 000 euron lainat kannattaa vertailla ennen lainapäätöksen tekemistä. Isompien lainojen hinnoitteluissa voi olla suuriakin eroja, joten vertailun avulla voit säästää jopa tuhansia euroja.
 

Nopeimmillaan voit saat lainapäätöksen heti

Lainaa 50 000 euroa helpolla hakemuksella ja nopeasti tilille. Lainaa voit saada tilillesi hetkessä hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Käytä lainahakemuksen täyttämiseen riittävästi aikaa ja tarkista, että jokainen kenttä on täytetty oikein. Puutteellisesti ja virheellisesti täytetty hakemus johtaa usein kielteiseen lainapäätökseen.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen voit saada lainapäätöksen heti.

Voinko saada 50 000 euron lainan ilman vakuuksia tai takaajia?

Nyt on hyvä sauma toteuttaa pitkäaikaisia haaveita vakuudettoman lainan avulla. Hankintalistallasi voi olla esimerkiksi kesämökin tai auton osto tai kodin remontointi sekä pieni sisustus. Mitä ikinä unelmasi pitääkään sisällään, pystyt toteuttamaan ne vakuudettoman lainan avulla.

Vakuudeton laina soveltuu hyvin paikkaamaan äkillistä rahantarvetta tai pitkäaikaisia haaveita. Sivustoltamme löytyvien lainapalveluiden kautta pystyt hakemaan lainaa jopa kymmeniä tuhansia euroja ilman vakuuksia tai takaajia.

Lainasummasta riippumatta kaikki lainat kannattaa aina vertailla. Jokaisella pankilla on omanlainen korkotaso ja hinnoittelu. Ensimmäistä vastaan tulevaa lainaa ei kannata hyväksyä, sillä miksi ottaisit kalliimman vaihtoehdon, jos on olemassa myös halvempia vaihtoehtoja.

Yksinkertaisin tapa on kilpailuttaa lainat lainanvälityspalveluiden avulla. Parhaimmassa tapauksessa lainasi voidaan kilpailuttaa jopa 30 eri pankin avulla. Yhdellä hakemuksella on siis mahdollista tavoittaa 30 lainatarjousta.

Kuka voi saada vakuudetonta lainaa?

Vakuudetonta lainaa voidaan myöntää vähintään täysi-ikäiselle, puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot omaavalle hakijalle. Vakuudettoman lainan hakemiseen ei vaadita vakuuksia tai takaajia.

Tarvittaessa lainaa voi hakea yhteishakijan kanssa, jolloin on suuremmat mahdollisuudet saada suurempaa lainaa alhaisemmalla korolla.

Pienempi korko tarkoittaa sitä, että voit säästää huomattavia summia rahaa koroissa sekä muissa kuluissa.

Jos tarkoituksenasi on hakea esimerkiksi puolisosi kanssa lainaa auton ostamista varten, tulee molempien täyttää omat tiedot hakemukseen. Vastaatte molemmat samalla tavalla lainan takaisinmaksamisesta.

Miksi en saanut lainaa?

Joissain tapauksissa voit saada kielteisen lainapäätöksen, joka voi johtua esimerkiksi maksuhäiriömerkinnästä tai riittämättömistä tuloista. Pankit eivät välttämättä myönnä uutta lainaa, jos sinulla on jo ennestään useita lainoja, joiden lyhennys on vielä kesken. Puutteellisesti tai osittain täytetty hakemus johtaa myös kielteiseen luottopäätökseen.

Vaikka myönteisen päätöksen saaminen mietityttää, voit tarkistaa ilmaisella hakemuksella lainamahdollisuutesi.

Hakemuksen täyttäminen ja tarjouksien pyytäminen on riskitöntä sekä ilmaista. Se on loistava tapa tarkistaa oma korkotaso ja ehdot. Sitoudut lainan ottamiseen vasta sen jälkeen, kun päätät allekirjoittaa lainasopimuksen.

Onko sinulla useita kulutusluottoja tai osamaksuja? – harkitse yhdistelylainan hakemista

Useimmissa verkkokaupoissa on mahdollista tehdä ostoksia, vaikka tilin saldo olisikin nollissa. Verkkokaupat tarjoavat osamaksuvaihtoehtoja, jolla ostoksien maksaminen tapahtuu vasta myöhemmin.

Voit siis ostaa vaatteita, huonekaluja tai muita hankintoja osamaksulla. Usean osamaksun samanaikainen maksaminen voi olla hankalaa.

Jos olet päätynyt sellaiseen tilanteeseen, jossa sinulle on kertynyt useita osamaksuja tai kulutusluottoja, voi apu löytyä yhdistelylainasta.

Tyypillisesti pienempien lainojen maksaminen tulee paljon kalliimmaksi kuin yksi isompi laina. Yhden lainan lyhentäminen tarkoittaa myös sitä, että maksettavanasi on vain yhden lainan korko ja kulut. 

Yhdistelylaina voi auttaa saamaan talouden tasapainoon ja lainan lyhentäminen helpottuu. Todennäköisesti sinulle jää myös enemmän kuukaudessa käyttörahaa lainan lyhentämisen jälkeen.

Lainojen yhdistäminen voi viedä hieman enemmän aikaa mitä perinteisen kulutusluoton hakeminen. Kaikki siihen käytetty aika ja vaiva on kuitenkin sen arvoista. Ennen yhdistelylainan hakemista, laske nykyiset lainasi yhteen sekä niistä aiheutuneet kulut.

Lähes jokaisen netissä toimivan lainapalvelun tarjonnasta löytyy yhdistelylaina. Suosittelemme myös valitsemaan sellaisen palvelun, jonka kautta on mahdollista saada useita yhdistelylainatarjouksia.

Esimerkiksi jo aikaisemmin suosittelemamme Omalaina.fi kautta on mahdollista saada useita yhdistelylainatarjouksia yhdellä hakemuksella.

Jos saat riittävän edullisen ja tarpeisiisi sopivan tarjouksen, hyväksy se verkkopankkitunnuksillasi. Jatkossa maksettavanasi on vain yksi laina, joka helpottaa talouden seurantaa.

Minkälaiset ovat vakuudettoman lainan takaisinmaksuajat?

Teemme yhteistyötä sellaisten lainapalveluiden kanssa, jotka tarjoavat vakuudettomille lainoille 1-15 vuoden takaisinmaksuaikaa.

Laina on mahdollista maksaa takaisin myös nopeammin. Sen avulla voit säästää koroissa ja muissa kuluissa.

Lainan kuukausierät kannattaa sovittaa omaan talouteen sopivaksi. Liian pieni tai suuri maksuerä voi romuttaa talouttasi.

Käytännössä pieni kuukausierä nostaa lainan kokonaiskustannuksia, kun maksueriä on useampia. Kuukausierä kannattaa sovittaa siten, että pakollisten kulujen jälkeen rahaa jäisi myös säästöön.

Käytä Luottopalveluiden helppoa ja nopeaa lainavertailua

Luottopalvelut on suomalainen lainojen vertailemiseen erikoistunut palvelu. Palvelu tekee yhteistyötä tunnettujen ja luotettavien toimijoiden kanssa.

Yhteistyökumppaneidemme kautta voit saada yhdellä hakemuksella jopa 30 lainatarjousta. Tällä lainatarjouksien määrällä saat kokonaisvaltaisen kuvan Suomen lainamarkkinatilanteesta.

Sivustoltamme löytyvien lainapalveluiden kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 500 – 70 000 euroa. Tarjottavat laina-ajat ovat 1-15 vuoden väliltä. Lainan saaminen edellyttää täysi-ikäisyyttä, puhtaita luottotietoja sekä vakaita tuloja.

Usein kysytyt kysymykset 50 000 euron lainasta

Onko pienikorkoinen laina mahdollinen?

Pienikorkoinen laina on mahdollinen! Todennäköisesti saat lainallesi edullisemman koron, kun käytät lainanvälityspalveluita.

Kuka voi hakea lainaa?

Vähintään täysi-ikäinen henkilö, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot sekä puhtaat luottotiedot.

Millaisella korolla voin saada 50 000 euron lainaa?

Lainan korko määräytyy aina hakijakohtaisesti ja se pohjautuu asiakkaan antamiin tietoihin. Voit tarkistaa oman korkotasosi ilmaisella ja ei-sitovalla hakemuksella.

Kuinka nopeasti voin saada lainan tililleni?

Nopeimmillaan laina voidaan maksaa asiakkaan tilille heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Yleensä laina näkyy asiakkaan tilillä 1-2 arkipäivän kuluessa.

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti