Lainaa ilman säästöjä

Tyypillinen kysymys lainanhakijoiden keskuudessa on “voiko lainaa saada ilman säästöjä”. Tottakai voi saada, mutta varsinkin suurempiin lainoihin kuten asuntolainat, autolainat ja niin edelleen on järkevää kerätä säästöjä.

Mutta jos tarvitset lainaa heti ilman säästöjä, on Luottopalvelut.fi oikea paikka. Luottopalveluiden kautta voit hakea joustoluottoa 4000 euron luottorajalla, joka tarkoittaa että voit tehdä nostoja niin paljon kuin haluat rajasi puitteissa.

Tähän lainaan et tarvitse vakuuksia, takaajia tai muitakaan säästöjä.

Luottopalvelut.fi – sivustolta voit hakea lainaa ilman säästöjä!”

Laina ilman säästöjä hinta

Kauttamme haetussa lainassa maksat vain ja ainoastaan käyttämästäsi summasta, et luottorajasta. Näin sinulle ei koidu piilokuluja tai muitakaan ylimääräisiä yllätyksiä. Voit rauhassa tutustua hinnastoomme ennen kuin päätät hakea lainaa.

Esimerkiksi: Täytät lainahakemuksen ja avaat “luottotilin” saat luottorajaksi 2000 euroa ja teet 100 euron noston akuuttiin rahoituksen tarpeeseen. Päätät maksaa nostamasi summan takaisin kuukauden kuluttua. Lainan hinnaksi tuli 11,7 euroa.

Muista tarkistaa vielä voimassa oleva hinnasto saamasti lainatarjouksesta, kun olet lähettänyt hakemuksen.

Muista myös, että hakemus ei velvoita tai sido mihinkään. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta.

Asuntolaina ilman säästöjä

Myös asuntolaina on mahdollista saada ilman säästöjä, mutta kuten aikaisemmin mainittiin on järkevää kerätä pesämunaa ennen lainan hakemista. Asuntolainojen hakeminen on järkevintä perinteisten pankkien kautta ja varisinkin jos haet ensimmäistä lainaasi asuntoon – muista hyödyntää ASP-etu. Sen maksimi etuus vaatii noin 11 – 12 000 euron säästöt.

Yhteenvetona:

Kaikki lainat eivät suinkaan vaadi säästöjä. Etenkin pienemmät lainatarpeet voi paikata täysin ilman vakuuksia ja säästöjä. Täytä ilmainen lainahakemus jo tänään.