Tiedätkö, että saat meiltä lainaa ilman vakuuksia? 

Luottopalvelut sivuilla voit hakea luottoa 100 – 4000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Tarvitset vain kunnossa olevat luottotiedot. Hakiessasi luottoa tarkistetaan luottotietosi automaattisesti, hae haluamaasi lainasummaa kädenkäänteessä.

Voit nostaa koko lainasumman kerralla tai pienemmissä erissä tilillesi. Kuluja kertyy ainoastaan nostamastasi luotosta joten et maksa turhasta. Luottoa vapautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan kun maksat takaisin nostamiasi eriä.

Vakuudeton laina pienellä korolla

Osa vakuudetommista lainoista on kalliita, niissä on korkeat korot, käsittelymaksuja ja ylimäärääisiä kuluja. Sivujemme kautta haetussa vakuudetommassa lainassa maksat kulut vain nostamastasi lainasummasta. Muista, että vakuudetommat lainat ovat kuitenkin lähtökohtaisesti aina hieman kalliimpia koroiltaan kuin vakuudelliset lainat.

Luottopalveluiden kautta hakemasi vakuudeton laina on yksi edullisimmista vakuudettomista lainoista. Luotossa on pienet kuukausierät ja maltilliset korot ja voit itse päättää kuinka suoritat takaisinmaksun, kerralla pois vai erissä.

Miten haen vakuudetonta lainaa?

Luottopalvelut tarjoaa sinulle lainaa ilman vakuuksia heti tilille. Voit hakea luottoa aina 100 eurosta 4000 euroon asti. Hakemuksen tekeminen on nopeaa ja vaivatonta. Muutamassa minuutissa olet saanut lainapäätöksen ja voit siirtää rahaa tilillesi välittömästi.

  1. Avaa luottohakemus ja kirjaudu pankkitunnuksilla
  2. Täytä hakemus
  3. Rahat siirretään heti tilillesi

Lainahakemuksia voi lähettää kellon ympäri ja niitä käsitellään päivittäin 8 – 22 välillä.

Eli lyhyesti – täytettyäsi hakemuksen saat lainapäätöksen ja rahat tilillesi heti.

Maksaako lainan hakeminen?

Ei. Lainasopimuksen tekeminen ei maksa mitään. Voit siis huoletta avata tilin ja nostaa rahaa tarpeen ilmaantuessa myöhemmin. Kuluja ei kerry, ellet nosta rahaa tilillesi. Luoton käyttäminen on helppoa verkossa, voit tehdä nostoja missä tahansa.

Halvin laina ilman vakuuksia

Vakuudetommat lainat ovat aina lähtökohtaisesti kalliimpia kuin vakuudelliset lainat. Luottopalvelut.fi sivujen kautta haettu laina on erityisen joustava asiakkaan tarpeiden mukaan, sillä maksat vain nostamastasi luotosta ja voit saada maksuaikaa jopa 36 kuukautta!

Tietoa Luottopalvelut.fi lainasta

Luottopalvelut.fi kautta haettu luotto on jatkuva luotto 100 – 4000 euron luottorajalla ja 3 – 36 kuukauden maksuajalla. Maksat vain ja ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 1500 euroa käytössä olevalle luotolle on 50,2%


Jos asiakas ei suoriudu velastaan, perintä voidaan aloittaa joko luotonantajan tai kolmannen osapuolen toimesta. Tämä saattaa vaikuttaa heikentävästi asiakkaan luottotietoihin. Jos maksuaika umpeutuu, eikä asiakas pidennä maksuaikaansa, maksuajan umpeutumispäivää seuraavasta päivästä lähtien erääntyneestä summasta peritään viivästyskorkoa, sekä muita mahdollisesti muodostuvia perintäkuluja.

Kategoriat: Lainaa