Luotto tarkoittaa vakuudetonta lainaa. Luotot voidaan silti tyypillisesti jakaa vakuudellisiin ja vakuudettomiin luottoihin. Esimerkki vakuudettomista luotoista on kulutusluotto, kun taas vakuudelliset luotot mielletään pankkilainoiksi jotka vaativat takaajia.

Luotto voidaan jakaa myös kertaluotoksi tai joustoluotoksi. Luottopalveluiden myöntämä lainatuote on joustoluotto.

Kertaluotto on nimensä mukaisesti kerralla tilille maksettava laina, se tunnetaan paremmin nimellä kulutusluotto.

Joustoluotto on jatkuva tililuotto, jolloin voit luottorajan puitteissa tehdä niin paljon nostoja kuin haluat. Eli se toimii kuin virtuaalinen luottokortti.

Luottopalvelut tarjoaa edullista luottoa jopa 4000 euroon asti – ensimmäinen kuukausi on kuluton ja koroton!

Luotto ilman vakuuksia

Luottopalveluiden kautta haettu luotto ei vaadi vakuuksia tai takaajia. Voit täyttää hakemuksen helposti netissä, saat lainapäätöksen välittömästi. Palvelun ikäraja on 19-vuotta. Kun olet lähettänyt luottohakemuksen ja saanut positiivisen lainapäätöksen voit koska tahansa tehdä nostoja luottorajasi puitteissa ilman, että sinun tulee lähettää uutta hakemusta.

Tarvitset luottoa hakeaksesi vain voimassa olevat verkkopankkitunnukset ja toimivan internet-yhteyden.

Lisäksi lainahakemuksen lähettäminen on maksutonta!

Hae luottoa heti

Edullinen luotto

Hakemasi luotto on ehdottomasti yksi markkinoiden edullisimpia luottoja, sillä et maksa turhasta. Luottopalvelut luotossa ei ole piilokuluja, hallinointipalkkioita tai muitakaan ylimääräisiä kulueriä, maksat vain lainasta jonka nostat. Et missään tapauksessa joudu maksamaan koko luottorajasta, ellet nosta summaa kerralla käyttöösi.

Lainan todelliset kustannukset ovat KSL:n mukaisia. Voit tutustua halutessasi tarkemmin lainahinnastoomme.

Kuinka nopeasti saan luoton käyttöön?

Sen lisäksi, että saat luoton välittömästi käyttöösi on myös lainan hakeminen entistä helpompaa. Lainahakemukset käsitellään automaattisesti, joka mahdollistaa välittömän lainapäätöksen. Näin sinun ei tarvitse odottaa sekuntiakaan ylimääräistä jotta laina olisi käytössäsi. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

Keskimäärin laina on maksettu tilillesi noin 15 minuutissa lainahakemuksen lähettämisestä. Jatkossa voit nostaa rahaa koska tahansa käyttöösi kun sitä tarvitset. Toisin sanoen saat lainan välittömästi käyttöösi.

Miten haen luottoa?

Luottopalveluiden kautta haet luottoa nopeasti ja vaivattomasti. Luottopalvelut saatta olla markkinoiden helpoin luotto, sillä muutamalla klikkauksella täytät hakemuksen ja saat päätöksen heti!

Hakeaksesi luottoa toimi näin:

  1. Valitse tarvitsemasi luottosumma (voit muutta summaa hakemuksessa).
  2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi – hakemus avautuu.
  3. Täytä ja lähetä hakemus.

Saat päätöksen välittömästi ja rahat siirretään keskimäärin 15 minuutissa.

Onko luoton hakeminen turvallista?

Kyllä, luoton hakeminen on täysin turvallista. Kaikki tiedonsiirto tapahtuu pankkitason turvaliisuus järjestelyillä, lisäksi sivustomme käyttää https- salaustekniikkaa, joka tarkoittaa ettää tieto on turvattu.

Luottoa netistä

Luottoa haetaan täysin verkossa. Kuluttajat vaativat tänäpäivänä yhä helpompaa tapaa lähestyä arjen ongelmia, kuten esimerkiksi rahoitustarpeita. Vastauksen on löydyttävä hetkessä. Juuri siksi Luottopalvelut tuo kuluttajille mahdollisimman helpon tavan hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla suoraan netistä.

Voit hakea luottoa kaikilla mobiililaitteilla tai tietokoneella, tarvitset vain kaksi asiaa: verkkopankkitunnukset ja toimivan internet-yhteyden.

Arvostele:
Arvostele
[Ääniä:2 Arvosana:5]
Kategoriat: Lainaa