Pikalainat 6kk maksuajalla

Pikalainojen maksuajat ovat olleet selkeästi jatkuvassa nousussa. Nykyään tyypilliset pikalainojen takaisinmaksuajat huitelevat 6 – 12 kuukauden välillä, kun vuosi tai pari aikaisemmin keskimääräinen lainan takaisinmaksuaika oli vielä 1 – 3 kuukautta.

Alapuolelle listasimme parhaat pikalainat 6kk maksuajalla, otimme huomioon myös lainojen kilpailuttajat koska heidän kautta on mahdollista tavoittaa jopa 30 pankkia yhdellä lainahakemuksella.

Lainasumma
100 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,19% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,25% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,42% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,42% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,56% – 20%

Pikalaina 6 kuukauden takaisinmaksuajalla

6 kuukauden maksuaika lainoille on juuri sopiva, varsinkin jos kyseessä on noin 50 – 2000 euron luotto. Lainat-ajat ovat pidentyneet siitäkin syystä, että viime aikoina lainojen korot ovat tulleet merkittävästi alas akaisemmista hinnoistaan. Samoin lainojen ehdot ovat muuttuneet entistä joustavammiksi.

Lainan takaisinmaksuajan kuitenkin määrääytyy pääsääntöisesti lainasumman ja oman maksukyvyn perusteella. Kun lainasummat kasvavat, kasvavat myös lainan takaisinmaksuerät jotka saattavat tehdä lyhyen maksuajan kannattamattomaksi. Suosittelemme kuitenkin itsekkin mahdollisimman lyhyttä takaisinmaksuaikaa pienemmille lainoille jotta kokonaiskustannukset pysyvät pieninä, siksi 6 kuukautta lainalle on juuri sopiva maksuaika.

Lue myös: pikavippi 12kk maksuajalla saattaa olla parempi vaihtoehto

pikalaina 6kk maksuajalla

Pikalaina 6kk

Olemme vuosien kuluessa vertailleet useita pikalainapalveluja ja löytäneet aina parhaimmat. Yläpuolelta löydät suosittelemamme listan luotonantajista jotka tarjoavat lainaa 6kk maksuajalla myös suuremmille lainoille. Kun haet lainaa lainojen kilpailutusta tekevän yhtiön kautta huomaat, että pystyt paremmin vaikuttamaan lainasi ominaisuuksiin kuten lyhennyksiin ja maksuaikaan.

Joissakin pikalainoissa on tänäpäivänä 4kk kiinteä takaisinmaksuaika, jota ei ole mahdollista muuttaa. Vastapainoksi suurimmat haettavat lainasummat ovat vain 600 euroa.

Lue myös: mistä haen parhaan pienen lainan?

Pikaluotto 6kk laina-ajalla vertailussa

Takaisinmaksuaika määräytyy erittäin pitkälti haettavan lainasumman mukaan, mutta vielä 2000 euroon asti on mahdollista hakea pikavippi lyhyellä maksuajalla, jonka jälkeen lyhennykset muodostuvat liian suuriksi ja tekevät lainaamisesta taloudellisesti liian raskasta pienemmille lainasummille.

Kaikki edellämainitut lainapalvelut edustavat tällä hetkellä Suomen luotonannon aatelia ja tarjoavat pienempiäkin lainoja alkaen vain 4,5 prosentin korolla. Otimme huomioon myös sen, että osa lainan hakijoista saattaa olla nuoria, joten tarvitaan myös palveluita jotka soveltuvat myös nuoremmille lainanhakijoille.

Lue myös: lainaa pienellä korolla voi saada useammalta luotonantajalta

Tutustu pikalainavertailuumme ja katso mikä laina on sinulle paras. Tämän jälkeen siirry täyttämään lainahakemus ja riippuen valitsemastasi luotonantajasta rahat saattavat olla tililläsi jo hetken kuluttua.