Pikavippi heti tilille 24h

Etsitkö juuri hakusanaa “pikavippi heti tilille 24h“? Päädyit juuri oikealle sivulle, sillä Luottopalvelut tarjoaa pikavippi mahdollisuuksia vuorokauden ympäri 24/7.

Voit täyttää ja lähettää lainahakemuksen koska tahansa vaivattomasti ja nopeasti muutamalla klikkauksella!

Sinun tulee kuitenkin täyttää seuraavat kriteerit:

  • Olet vähintään 19-vuotias.
  • Asut vakituisesti Suomessa.
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen hakemuksen tunnistautumiseen.

Mitä tarkoittaa pikavippi 24h?

Pikavippejä voidaan myöntää tilille kello 7 ja kello 23 välisenä aikana, mutta lainahakemuksia voidaan ottaa vastaan vuorokauden jokaisena ajankohtana. Voit lähettää hakemuksen vaikka yöllä ja aamulla herättyäsi voit tehdä noston, sillä lainapäätöksen saat aina välittömästi.

Palvelun aukioloaikoina rahat siirretään tilillesi keskimäärin 15 minuutissa.

Miten haen pikavippiä?

Valitse alapuolelta tarvitsemasi lainasumma, jonka jälkeen hakemus avautuu hetken kuluttua eteesi, sinun tarvitsee kirjautua hakemuslomakkeeseen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Voit halutessasi muuttaa lainasummaa vielä hakemuksessa.

Huomioi, että Luottopalveluiden kautta haettu laina on tililuotto, joka tarkoitaa että yhdellä lainahakemuksella voit nostaa rahaa tilille luottorajasi puitteissa niin paljon tai niin usein kuin tarvitsee.

Hinnasto

Se, että lainaa voi hakea vuorokauden ympäri ei tarkoita sitä, että palvelu olisi kalliimpaa. Palvelussamme maksat vain ja ainoastaan käyttämästäsi lainasta, eli et joudu maksamaan luottorajastasi mitään. Jos et tee nostoja, et myöskään maksa mitään.

Tarkemmin voit tutustua palveluhinnastoomme.

Lainakustannukset ovat KSL:n mukaisia

Miten pikavippi lainsäädäntö on muuttunut

Vuonna 2013 tuli voimaan lakimuutos, joka toi mukanaan sen, että luotonantajia ruvettiin tarkastelemaan lähemmin. Koroille asetettiin korkokatto. Nykyään lainahakemukset vaativat tunnistautumiset mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla ennen tuota lakimuutosta, tätä ei ollut vaan saatoit lähettään hakemuksen vain tekstiviestillä.

Lähde: Pienlainojen lainsäädäntö on tiukentunut.

Tästä on ollut kuluttajille kaikesta huolimatta vain etua, näin saadaan vähennettyä riskialtista käyttäytymistä lainoja kohtaan. Ei haeta lainoja enää hetken mielijohteesta vaan mietitään tarvitaanko lainaa oikeasti.

Takaisinmaksu

Saat kauttamme haettuun lainaan maksuaikaa jopa 3 – 36 kuukautta. kuluttajille on tärkeää, että vaikka lainaa haetaankin täytyy ehtojen silti olla joustavia.

Yhteenveto:

Luottopalveluiden kautta voit hakea pikavippiä heti tilille 24h, voit täyttää hakemuksen koska tahansa kellon ajasta riippumatta. Tarvitset vain voimassa olevat verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Palvelun aukioloaikoina saat rahat tilillesi keskimäärin 15 minuutin kuluttua hakemuksesta.

Vaatimukset:

  • Ikäraja 19 vuotta.
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä.
  • Suomen kansalainen.