Netistä saatava pikavippi on nopea vakuudeton lainatuote, joka saapii yllättävään rahantarpeeseen. Vippiä on mahdollista saada pitkällä takaisinmaksuajalla, toki maksuaika riippuu useimmiten lainattavasta summasta. Luottopalvelut.fi sivujen kautta voit saada maksuaikaa jopa 36 kuukautta. Suosituimmat pikavippi summat ovat 100 – 1000 euron väliltä.

Kaikkein eniten haetaan alle 300 euron pikavippejä.

Pikavipin saaminen heti tilille koetaan usein hankalaksi, sillä laki velvoittaa lainapalveluita tarkistamaan erityisen tarkasti henkilön maksukyvyn, kuten esimerkiksi palkkatulot, ennen kuin vippi voidaan myöntää. Luottopalveluiden kautta kuitenkin voit saada rahat tilillesi keskimäärin 15 minuutissa.

 

 

Nopea pikavippi

Jotta pikavipin saaminen olisi mahdollisimman nopeaa , tulee toimittaa palkka- tai tulotodistus, joten ota ne valmiiksi ennen kuin täytät hakemuksen. Toki pienemmät lainasummat myönnetään helpommin.

Jos tarvitset jatkossa pikavippiä heti tilille esimerkiksi yöllä, on joustoluotto oikea ratkaisu.

Joustoluotto, toiselta nimeltään tililuotto, voit tehdä luottorajan puitteissa nostoja milloin tahansa, kellonajasta riippumatta. Luottopalvelut.fi sivujen kautta tehty joustoluotto hakemus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään, maksat vain kun nostat lainaa käyttöösi.

Pikavippi vai joustoluotto tulevaisuudessa?

On ajateltu, että pikavippien tulevaisuus on vaakalaudalla johuten lainsäädännön kiristymisestä. Rahan tarve osalla ihmisistä on jatkuva ja sitä kuitenkin haetaan jostakin, joten pikavippien kieltäminen ei välttämättä ole oikea ratkaisu velkaantumisen ehkäisemikseksi.

Joustoluoton etu piilee sen helppoudessa. Täytät hakemuksen kerran ja voit nostaa lainaa koska tahansa tilillesi aina kun sitä tarvitset.