Moni etsii lainaa hakiessaan niin sanottua “varmaa lainaa” eli lainaa, jota on helppo hakea ilman vakuuksia tai takaajia. Usein pankit tekevät itse lainapäätöksensä eikä niihin oikein pysty itse vaikuttamaan, juuri siksi me olemme joustava valinta lainan hakemiseen verkossa.

Muista täyttää hakemus huolellisesti ja jos tarvitaan liitteitä lähetä kaikki tarvitut liitteet niin lainan saaminen on todennäköisempää.

Lainaa varmasti - miten?

Varman lainan saaminen. No aloitetaan siitä, että mikään asia tässä maailmassa ei ole varmaa. Myöskään lainaa ei tule ottaa itsestään selvyytenä vaan sen hakeminen on hyvä suunnitella tarkkaan.

Ei ole mitään tapaa saada lainaa varmasti, mutta voit edesauttaa lainan saamista toimittamalla kaikki tarvittavat dokumentit ja täyttämällä huolellisesti lainahakemuksen. Lisäksi jos sinulla on mahdollisuus tee selkoa takaisinmaksukyvystäsi. Jokainen lainahakemus kuitenkin käsitellään yksilöidysti vaikka luottopäätös onkin mahdollista saada heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Varma laina - olet oikeassa paikassa

On helpompi saada laina varmemmin, kun haet sitä oikeasta paikasta. Jokaisessa lainapaikassa on eri edellytykset lainan saamiselle. Luottopalvelut.fi palvelussa lainan saaminen edellyttää seuraavia asioita.

  • Olet vähintään 19-vuotias.
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.
  • Asut vakituisesti Suomessa.

Jos täytät nämä vaaditut ehdot, voit siirtyä täyttämään lyhyen lainahakemuksen. Päätöstä ei taritse odotella vaan saat sen välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Takaisinmaksu - merkittävä rooli

Tärkeintä lainan hakemisessa on tietää, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Kaikki muut seikat ovat toissijaisia tähän verrattuna. Siksi suosittelemme tutustumaan omaan talouteesi ja kartoittamaan paljonko sinulla on kykyä maksaa lainaa takaisin ja missä aikataulussa.

Jos budjettisi on niukka älä hae suurta lainaa, vaan ota pienempi laina ensin ja jos näyttää siltä, että pystyt maksamaan lainaa takaisin enemmän voit harkita lainan korottamista tai uuden noston tekemistä.

Voit tustua lainatuotteeseemme ilmaiseksi ensimmäisen kuukauden ajan et maksa kuluja, etkä korkoja. Näin voit turvallisesti testa miten lainan käyttäminen onnistuu.

En ole varma - mistä aloitan

Jos et tiedä mistä paikasta hakisit lainaa, voit tustua myös internetin muihin lainantarjoajiin ilmaisesta lainavertailustamme. Toki voit myös lähettää lainahakemuksen palvelussamme ilmaiseksi, etkä sitoudu mihinkään.

Maksat vain jos käytät. Tililuoton käyttäminen on helppoa, avaat luottotilin 100 – 4000 euroa, jonka jälkeen voit nostaa tilillesi tarvitsemasi rahasumman. Maksat vain nostamastasi lainasta.

Ohjaamme asiakkaamme lainatarjoukset sivulle, jos emme pysty tarjoamaan tarpeeksi edullista lainaa heidän tarpeisiinsa.

luottopalvelut logo
  • 50 - 4000 euroa
  • Nopea, joustava ja turvallinen
  • Heti tilille
Arvostele
[Ääniä:2 Arvosana:4]
Kategoriat: Yleinen