Vippi tarkoittaa pienlainaa, eli vakuudetonta kulutusluottoa, jonka asiakas saa heti tilille. Vippi on suuruudeltaan tyypillisesti 10 – 1000 euroa. Tilastojen mukaan Suomessa tyypillisin pikalaina on keskimäärin 300 euroa ja takaisinmaksuaika noin kolme kuukautta. Luottopalvelut.fi sivujen kautta voit hakea lainaa 4000 euroon asti, palvelu toimii ikään kuin luottotilinä, josta nostat rahaa tarvitsemasi määrän. Maksat vain nostamastasi lainasta, joka tekee palvelusta erittäin asiakaslähtöisen. Myös takaisinmaksu on joustavaa, asiakkaan taloudellisen tilanteen mukaan. Luottopalveluiden kautta haettu vippi on hyvä myös siitä syystä, että jos uusi lainantarve iske, ei sinun tarvitse tehdä uutta hakemusta, vaan voit nostaa rahat tilillesi heti.

Pienlaina on oiva valinta, kun äkilliset kulut yllättävät. Lainan hakeminen on älyttömän nopeaa ja helppoa. Hakemuksen täyttää hetkessä ja rahat maksetaan tilille heti.

Vippi on tänäpäivänä erittäin suosittu lainaamisen muoto, et tarvitset vakuuksia tai takaajia. Hakemus ei ole monimutkainen ja pitkä, vaan täytät hakemuksen muutamassa minuutissa. Sinun tulee osoittaa, että sinulla on tarvittavat tulot lainan maksamiseen.

Edullinen vippi

Vippi löytyy edullisesti netistä Luottopalvelut.fi avulla. Uusille asiakkaille tarjouksena on koroton ja kuluton ensimmäinen kuukausi. Saat hakemuksen jälkeen vipin nopeasti tilille.

Luottopalvelut vipin ikäraja on 19 vuotta. vaatimuksena on, että raha-asiat on hoidettu huolellisesti ja Suomen kansalaisuus. Tarvitset tunnistautumiseen pankkitunnuksia!

Vippi heti tilille

Todella usein törmää kysymykseen “saako vipin heti tilille?” – vastaus kuuluu, kyllä saa. Luottopalvelut sivujen kautta haettu luotto on nopea ja helppo! muista täyttää lainahakemus huolellisesti, jotta lainapäätöksen käsittely ei viivästy. Rahat maksetaan hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen tilillesi keskimäärin 15 minuutissa!

Koroton ja kuluton vippi

Luottopalvelut.fi sivujen kautta haettu vippi on kuluton ja koroton uusille asiakkaille ensimmäisen kuukauden ajan. Muista, että voit maksaa lainan takaisin erissä tai kerralla.

Miten haen vippiä

Vippi haetaan luottopalveluiden kautta. Klikkaa painiketta “hae lainaa” ja tunnistaudu pankkitunnuksilla. Täyät nopea lainahakemus (muutama minuutti). Saat luottopäätöksen nopeasti jonka jälkeen voit siirtyä nostamaan rahaa tilillesi.