Vippi on helpoin laina ikinä

Luottopalvelut.fi vippi on helppo tapa rahoittaa arjen yllättävät käänteet. Vippiä voit nostaa 100 – 4000 euroa tarpeidesi mukaan, takaisinmaksu on joustavaa 3 – 36 kuukauden maksuajalla. Jatkossa voit koska tahansa tehdä nostoja tililtäsi aina sitä mukaan kun tarvitset, sinun ei tarvitse täyttää lainahakemusta enää uudestaan vaan voit suoraan siirtyä nostamaan rahaa käyttöösi.

Uusille asiakkaille vipin ensimmäinen kuukausi on täysin kuluton ja koroton!

Tutustu lainahinnastoon

Miten haen vippiä?

Vippi on helppo hakea. Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja vie vain muutaman minuutin. Lisäksi hakeminen tapahtuu täysin verkossa seuraavanlaisesti.

  1. Valitse haluamasi lainasumma ( voit muuttaa vielä hakemuksessa).
  2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla.
  3. Tunnistauduttuasi hakemus aukeaa, jonka täyttäminen vie vain muutaman minuutin.
  4. Hakemuksen jälkeen saat lainapäätöksen välittömästi.

Voit siirtyä nostamaan rahaa tilillesi välittömästi hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Hae vippiä heti

Vippi netistä

Tänäpäivänä kuluttajille on erittäin tärkeää, että kaikki informaatio on saatavilla verkosta. Nykyään myös vipit ovat siirtyneet verkkoon, joten sinun ei tarvitse poistua tuoliltasi varmistaaksesi, että saat lainaa. Vipin hakeminen on tehty mahdollisimman helpoksi, riittää kun sinulla on verkkopankkitunnukset ja toimiva internet-yhteys.

Helppous piilee siinä, että sinun ei tarvitse odottaa pitkiä lainankäsittely aikoja, eikä toimittaa mitä kummallisempia dokumentteja vaan voit suoraan siirtyä täyttämään hakemuksen ja nostaa rahaa tilillesi.

Vippi 19v - 19 vuotiaalle

Tarjoamme lainamahdollisuuksia joiden alaikäraja on 19-vuotta. Tämä tarkoittaa sitä, että voit hakea vippiä jos olet vähintään 19-vuotias. Ikä ei vaadi todisteluja, vaan riittää kun sinulla on verkkopankkitunnukset joiden avulla tunnistaudut järjestelmään.

Valitettavasti 18-vuotias ei toistaiseksi voi hakea lainaa palvelustamme.

Vippi vai pikavippi?

Molemmat termit tarkoittavat samaa asiaa, kuten kaikessa myös termeissä kuluttajat haluvat olla suoranaisempia.

Muita samasta lainasta käytettyjä termejä on muunmuassa pienlaina tai pikalaina. Kaikkia näitä yhdistää nopeus ja helppous, netistä lainaa on nopein tapa rahoittaa arjen askareet ilman luottopäätöksen odottelua tai turhia todisteluja.

Mitä vippi maksaa?

Vippi maksaa 0 euroa, jos käynnissä on kuluton ja koroton kampanjamme, voit tarkistaa sen etusivulta. Muutoin voimassa on normaalit kustannukset jotka ovat KSL:n mukaisia.

Palvelussamme et maksa turhasta, sillä palvelu ei sisällä piilokuluja, hallinointipalkkioita tai muitakaan ylimääräisiä kustannuksia. Maksat vain ja ainoastaan käyttämästäsi lainasta.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos haet 200 euron vipin, mutta luottorajasi on 2000 euroa. Maksat kulut vain nostamastasi 200 euron vipistä ja käyttöösi jää vielä 1800 euron edestä nostoja, jotka voit nostaa myöhemmin tai maksaa 200 euron summan takaisin jos et tarvitse enempää.

Mihin vippi soveltuu?

Vippi soveltuu kaikkiin käyttötarkoituksiin, jossa tarvitaan lainaa pienen vipin verran eli noin 100 – 4000 euroa.

Tyypillisimpiä käyttökohteita kyseiselle tuotteelle on esimerkiksi: korjaukset, matkustelu, auto, elektroniikka tai muu akuutin rahoitustarpeen omaava asia.

Vippi tuotteen suuri suosio johtuu siitä, että sen hakeminen on niin helppoa ja nopeaa. Täytä hakemus (3min) – lainapäätös heti – rahat tilillä keskimäärin 15 minuutissa.

Arvostele:
Arvostele
[Ääniä:2 Arvosana:5]
Kategoriat: Lainaa