0
Kävijää valitsi tämän palvelun
Lainasummat: 2000 - 60 000 ‚ā¨
Takaisinmaksuaika: 12 - 180 kuukautta
Korko: 4,5 - 20 %
Ikäraja: 20 vuotta
Lainaa 15 minuutissa: Kyllä
Luottohäiriöt ok: Ei
Ilman vakuuksia ja takaajia: Kyllä
*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 ‚ā¨ ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausier√§ 233 ‚ā¨. Kuukausier√§√§n lis√§t√§√§n 5 ‚ā¨ laskutuslis√§ ja 95‚ā¨ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on t√§ll√∂in 13 958 ‚ā¨. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%.

Amyrahoitus

Amyrahoitus on melko uusi lainanvälitystä tarjoava palvelu, jonka omistaa norjalainen yhtiö adverzy. Palvelun on kuitenkin toteutettu Suomalaisen Salus Group Oy:n kanssa, joka varmistaa että kaikki luotonantajat jotka toimivat palvelun yhteistyökumppaneina ovat luotettavia ja vakavaraisia suomalaisia rahoitusalan toimijoita.

Miten Amyrahoitus toimii?

Kun lähetät lainahakemuksesi Amyrahoitukselle kilpailutettavaksi saat välitetään lainahakemuksesi eteenpäin yli 14 pankille ja rahoituslaitokselle. Saat jo muutamassa minuutissa useita tarjouksia lainahakemuksesi perusteella.


Saat itse vapaasti valita hyväksytkö jonkin saamistasi lainatarjouksista vai hylkäätkö ne. Voit hakea lainaa 2000 Р60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Siirry täyttämään maksuton lainahakemus

Yrityksen yhteystiedot:

Verkkosivut: www.amyrahoitus.com
Yritys: Adverzy
Y-tunnus: -
Osoite: -
Postinumero: 2720 Vanl√łse
Sähköposti: hello@amyfinance.com
Puhelinnumero: -

Asiakaspalvelun aukioloajat:

Maanantai: 0 - 24
Tiistai: 0 - 24
Keskiviikko: 0 - 24
Torstai: 0 - 24
Perjantai: 0 - 24
Lauantai: 0 - 24
Sunnuntai: 0 - 24

Onko Amyrahoitus huijaus?

Ehdottomasti ei. Palvelu on luotettava lainan kilpailuttaja Suomessa.

Amyrahoitus kokemuksia ja keskustelu:

Alapuolella olevaan kenttään voit jättää mielipiteesi ja kokemuksesi palvelusta. Olitko tyytyväinen, miten palvelu täytti odotuksesi?

Näin haet lainaa

Siirry ensin Amyrahoitus.com verkkosivustolle. Valitse lainasumma ja takaisinmaksuaika. Jatkat täyttämään lyhyen lainahakemuksen, jonka lähetettyäsi saat alustavan luottopäätöksen heti. Saat useita tarjouksia jo muutaman minuutin kuluessa joista voit valita isellesi parhaiten sopivan.

Amyrahoitus tarjous

Amyrahoitus tarjoaa lainaa alkaen vain 4,5 prosentin vuosikorolla.

Muita lainapalveluita: