Lainaa 500 € - vertaa ja löydä edullisin 500 euron laina

Artikkeli päivitetty 10. Toukokuu, 2024

Vertaile ja kilpailuta kaikki 500 euron lainat vain yhdellä hakemuksella. Voit saada useita lainatarjouksia vertailtavaksesi ja löytää halvimmalla korolla sekä joustavilla ehdoilla tarjoavan lainapalvelun. 

500 euron laina voidaan nopeimmillaan maksaa tilillesi jopa tunneissa tai viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa. 

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
100 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,1%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,42%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
Opit nämä asiat:
 • Miten voin saada lainaa 500 euroa heti tilille?
 • Voinko käyttää vakuudettoman 500 euron lainan haluamallani tavalla? 
 • Myös pienet lainat kannattaa kilpailuttaa
 • Kuka voi hakea vakuudetonta pikalainaa?
 • Useisiin pieniin lainoihin kannattaa harkita lainojen yhdistämistä
 • 500 euron laina on varteenotettava vaihtoehto yllätäviin rahoitustarpeisiin
 • 500 € laina korko ja kustannukset
 • Kertalaina 500 euroa on nopeasti saatavilla oleva
 • Usein kysytyt kysymykset 500 euron lainasta

Miten voin saada lainaa 500 euroa heti tilille?

Tarvitsetko 500 euron pientä lainaa yllättävien kulujen tai hankintojen rahoittamiseen? Tämänkaltaisen pienet lainat on mahdollista saada tililleen nopeallakin aikataululla.

Voit tehdä maksuttoman lainavertailun ja löytää palvelut, joiden kautta voi saada 500 euron kertalainaa.

Useimmat pankit ja rahoituslaitokset myöntävät 500 euron lainan ilman vakuuksia tai takaajia. Nopeimmillaan rahat maksetaan tilillesi jopa tunneissa tai viimeistään saman päivän aikana.

Tässä artikkelissa kerromme miten voit saada 500 euron lainan, mitä sen hakemisessa kannattaa huomioida ja miksi pienetkin lainat kannattaa kilpailuttaa.

Voinko käyttää vakuudettoman 500 euron lainan haluamallani tavalla?

Vakuudettomien lainojen käyttötarkoitusta ei ole määritelty erikseen, joten voit käyttää lainaamasi summan haluamallasi tavalla.

Tyypillisesti 500 euron pienlaina käytetään äkillisten kulujen rahoittamiseen. Esimerkiksi jos kodinkone hajoaa tai auto reistailee ja se vaatii korjausta, voi 500 euron laina olla hyvä vaihtoehto.

Tämänkaltainen pikalaina voidaan käyttää myös laskujen maksamiseen, jos eräpäivä lähestyy eikä tilin saldo riitä kattamaan laskujen loppusummaa. Tällaisessa tilanteessa lainan ottaminen voi olla järkevämpi vaihtoehto kuin laskujen maksaminen myöhässä.

Toki pienen lainan voi käyttää myös mukavien asioiden rahoittamiseen. Kuten esimerkiksi uuden puhelimen ostamiseen tai viikonloppureissun majoituksen maksamiseen.

Vaihtoehtoisesti puhelin osamaksulla voi olla myös varteenotettava vaihtoehto, mutta usein osamaksulla rahoitettu puhelin tai muu elektroniikka voi tulla lopulta kalliimmaksi vaihtoehdoksi kuin vakuudeton laina.

Useimmat kauppojen tarjoamat osamaksuvaihtoehdot ovat korkeakorkoisia ja kalliita, joiden vuoksi ostetun tuotteen hinta tulee lopulta todella kalliiksi.

Valitsitpa minkä rahoitustavan tahansa, kannattaa ne aina vertailla ja tutustua rauhassa sopimusehtoihin, jotta tiedät mihin olet sitoutunut.

Luottokustannuksien kokonaissummaan vaikuttaa suuresti todellinen vuosikorko, joka määräytyy aina hakijakohtaisesti. Lainan korkoon vaikuttaa hakemukseen täyttämäsi tiedot.

Yllä olevasta lainataulukosta näet lainapalvelut ja niiden suuntaa antavan korkotason.

Myös pienet lainat kannattaa kilpailuttaa

Jokaisella pankilla ja rahoituslaitoksella on asetettuna lainalle omanlainen korkotaso ja kustannukset. Pankkien korkotasoissa voi olla suuriakin eroja. Pienenkin lainan korko ja kustannukset voivat pitkässä juoksussa nousta yllättävänkin korkeiksi.

Etenkin jos tarkoituksesi on rahoittaa useita hankintoja vakuudettomalla lainalla tai osamaksuilla, voi niiden yhteissumma kasvaa yllättävänkin suureksi. Tästä syystä myös pienet lainat tulisi kilpailuttaa.

Niin pienet kuin suuremmatkin lainat kannattaa kilpailuttaa säännöllisin väliajoin. Kun teet esimerkiksi lainavertailun kerran vuodessa, pysyt kartalla mikä lainavaihtoehto on edullisin ja tarvittaessa voit vaihtaa siihen.

Kilpailutus ja vertailu auttaa sinua pitämään taloutesi tasapainossa ja parhaimmillaan sen avulla säästät rahaa.

Kilpailuta lainat maksuttomasti jo tänään ja parhaassa tapauksessa saat useita lainatarjouksia vertailtavaksesi.

Kuka voi hakea vakuudetonta pikalainaa?

Sivustolla esitetyt lainapalvelut tarjoavat pääasiassa vakuudettomia lainoja. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettoman pikalainan hakeminen vaatii vähintään täysi-ikäsyyttä, säännöllisiä tuloja ja puhtaita luottotietoja.

Useimmat rahoituslaitokset myöntävät lainaa 18-vuotiaille.

Miksi en saanut 500 euron lainaa?

Kielteiseen lainapäätökseen johtaneita syitä voi olla useita. Yleisimmät syyt kielteiselle luottopäätökselle ovat maksuhäiriömerkintä, liian alhaiset tulot tai yksinkertaisesti hakijalla on liikaa avoimia velkoja.

Vaikka et olisikaan satavarma lainan saamisesta, voit siitä huolimatta täyttää lainahakemuksen ja tarkistaa voisiko kyseinen palvelu antaa sinulle myönteisen päätöksen.

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjouksien pyytäminen ei sido sinua vielä lainan ottamiseen. Voit siis ilmaiseksi ja sitoutumattomasti tarkistaa lainamahdollisuutesi sekä korkotasosi.

Lainahakemus voi tulla takaisin hylättynä myös silloin, jos hakemus on puutteellinen tai antamasi tiedot virheellisiä. Tästä syystä hakemus kannattaa aina täyttää huolellisesti.

Jotkut hakijat voivat luulla, että jos hakemukseen ei ilmoita kaikkia avoimia lainoja voidaan laina myöntää helpommin.

Tällä tavalla ei kuitenkaan pötkitä pitkälle, sillä puutteellisesti tai virheellisesti täytetty hakemus johtaa aina kielteiseen lainapäätökseen.

Voit myös lisätä lainamahdollisuuksiasi hakemalla lainaa yhteishakijan kanssa. Yhteishakijan kanssa haettuun lainaan on suurempi todennäköisyys saada alhaisempi korko ja joustavammat ehdot.  

Useisiin pieniin lainoihin kannattaa harkita lainojen yhdistämistä

Onko useiden kulutusluottojen tai pienlainojen maksaminen hankalaa? Jos vastasit kyllä, voi yhdistelylaina olla fiksu valinta.

Yhdistelylainan hakeminen voi olla hieman työläämpi prosessi, mutta kaikki siihen käytetty aika on vaivanarvoista. Yleensä yhdistelylaina tulee paljon halvemmaksi vaihtoehdoksi, kun maksettavanasi on vain yhden luoton korko ja kustannukset.

Yhdistä lainat ja voit säästää suuriakin summia rahaa.

Vinkki vitosena suosittelemme lainojen yhdistämiseen käytettäväksi tunnettua Omalaina.fi palvelua tai Rahalaitosta.

Molempien palveluiden kautta on mahdollista yhdistää lainat tai hakea 500 euron pienlainaa.

Näin yhdistät lainasi:

 1. Laske kaikkien nykyisten lainojesi kulut yhteen. Selvitä myös kaikkien lainojen korot ja muut mahdolliset sivukulut
 2. Siirry Omalaina.fi sivustolle. Valitse tarvittava summa ja takaisinmaksuaika.
 3. Siirry lopullisen lainahakemuksen täyttämiseen
 4. Muutamien minuuttien kuluessa Omalaina lähettää sinulle yhden tai useita lainatarjouksia vertailtavaksesi
 5. Vertaile saamiesi tarjouksien korkoa ja kustannuksia nykyisiin lainoihin
 6. Hyväksy edullisin vaihtoehto ja nosta rahat tilillesi
 7. Kun lainaraha on maksettu tilillesi, maksa sen avulla kaikki nykyiset lainasi pois

Kun olet maksanut kaikki nykyiset avoimet lainasi pois uudella edullisemmalla lainalla, jatkossa maksettavanasi on vain yhden lainan maksuerä.

Joillekin hakijoille ei välttämättä myönnetä riittävän suurta yhdistelylainaa, jolla pystyisi kuittaamaan kaikki avoimet pienlainat tai luottokorttivelat yhdellä kertaa. Tällaisissa tilanteissa kannattaa kuitenkin pyrkiä maksamaan ensin pois korkeakorkoisimmat lainat.

500 euron laina on varteenotettava vaihtoehto yllättäviin rahoitustarpeisiin

500 euron laina voi olla hyvä vaihtoehto äkillisten hankintojen rahoittamiseen.

Kun haet 500 euron lainasi Luottopalvelut sivuston avulla, voit tehdä vertailun täysin ilmaiskesi ja saat yhteistyökumppaneiltamme useita lainatarjouksia, joiden korkoja ja ehtoja voit rauhassa vertailla.

Esimerkiksi suosittelemisen arvoinen Omalaina.fi tarjoaa 500 euron lainaa helpolla ja nopealla hakemuksella.

Omalainan kautta voit saada vakuudettoman 500 euron lainan, kunhan olet vähintään 18-vuotias, saat säännöllistä tuloa ja luottotietosi ovat puhtaat.

Omalainalle riittää, että täytät yhden hakemuksen, joka voi parhaimmillaan tavoittaa jopa 30 pankkia ja luotonantajaa.

Pelkkä lainatarjouksien pyytäminen ei sido sinua vielä mihinkään. Sitoudut lainan ottamiseen vasta kun olet allekirjoittanut ja lähettänyt sopimuksen.

500 € laina korko ja kustannukset

Kaikkien lainojen korkoon ja kustannuksiin vaikuttaa hakijan tiedot ja se miten hyväksi pankki arvioi maksukykysi.

Jokaisella lainantarjoajalla on oma tapa toteuttaa hakijan maksukykyvyn tarkistaminen. Saat hakemallesi lainalle lopullisen korkotason vasta hakemuksen täyttämisen jälkeen. Sivustolla esitetty korkohaitari ja kustannusarvio on vain suuntaa antava.

Esimerkiksi Omalainan lainalaskuri ilmoittaa, että 500 euron lainalle, jossa on 1 vuoden takaisinmaksuaika tulisi kuukausieräksi 43 euroa sekä korosta ja muista kuluista muodostuisi 16 euron maksu.

Tässä kuitenkin kannattaa huomioida, että sivustolla esitetty lainan kuukausierä on vain arvio.

Kertalaina 500 euroa on nopeasti saatavilla oleva

500 euron kertalaina voi olla loistava valinta, jos tarkoituksenasi on saada pieni laina nopealla maksuajalla.

Tämänkaltaiset pikalainat tai pikavipit kannattaa aina pyrkiä maksamaan takaisin mahdollisimman nopealla aikataululla.

Pienlainojen korot ovat yleensä pienemmät silloin kuin maksuaika on lyhyt. Pidennetty takaisinmaksuaika voi jopa kaksinkertaistaa lainan lopullista hintaa.

Usein kysytyt kysymykset 500 euron lainasta

Onko 500 laina luottotiedottomalle mahdollinen?

Jokainen lainapalvelu arvioi asiakkaan maksukyvyn ennen lainapäätöksen antamista. Pääsääntöisesti lainaa ilman luottotietoja on mahdoton.

Kaikki netissä toimivat lainapalvelut vaativat, että hakijalla on puhtaat luottotiedot.

Jos kuitenkin lainantarve on pakollinen, tulosi ovat riittävät ja maksukäyttäytymisesi on parantunut maksuhäiriömerkinnän jälkeen, voit tiedustella lainamahdollisuuksiasi omasta pankistasi.

Kuka voi saada 500 e lainan?

Voit hakea vakuudetonta lainaa, kunhan olet vähintään täysi-ikäinen, tulosi ovat säännölliset ja luottotietosi ovat kunnossa.

Voinko saada 500 e lainan ilman liitteitä?

Päätöksen siitä voitko saada lainaa ilman liitteitä tekee valittu pankki. Liitteiden vaatimiseen vaikuttaa myös haettu lainasumma. Joissain tapauksissa liitteitä voidaan tarvita useita, mutta joskus tositteeksi riittää viimeisin palkkakuitti.

Liitteiden avulla lainanmyöntäjä pyrkii varmistumaan hakijan maksukyvystä. Joissain tapauksissa pieni laina ilman liitteitä on mahdollinen.

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudeton laina tarkoittaa sitä, ettet tarvitse sen hakemiseen mitään vakuuksia tai takaajia.

Miksi lainat kannattaa vertailla?

Lainavertailu voi parhaimmillaan auttaa sinua löytämään edullisimman lainavaihtoehdon ja samalla säästät myös rahaa.

Mistä lainaa 500 €?

500 euron lainaa on mahdollista saada Omalainalta tai Rahalaitokselta. Lainaa on mahdollista hakea ilman vakuuksia tai takaajia.

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti