Lainaa 1000€ - vertaa ja löydä edullinen 1000 euron laina

Artikkeli päivitetty 10. Toukokuu, 2024

1000 euron lainalla voit kätevästi rahoittaa asunnon sisustamisen tai remontin sekä uuden auton oston. Kyseessä on täysin vakuudeton laina, johon et siis tarvitse vakuuksia tai takaajia. 

Lainan hakeminen on helppoa ilmaisella ja nopealla hakemuksella. Useampien lainantarjoajien kautta voit saada lainapäätöksen heti ja rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. 

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
100 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,1%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,42%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
Opit nämä asiat:
 • Muista kilpailuttaa 1000 euron laina ja vertaile vaihtoehtoja keskenään
 • Mihin 1000€ lainan voi käyttää?
 • Voinko saada 1000 euroa ilman vakuuksia? 
 • Onko 1000 euroa lainaa nopeasti tilille mahdollinen?
 • Luottopalvelut auttaa sinua löytämään 1000 euron lainan
 • Mitä 1000 euron laina maksaa?
 • Usein kysytyt kysymykset 1000 euron lainasta

Muista kilpailuttaa 1000 euron laina ja vertaile vaihtoehtoja keskenään

Onko tarkoituksenasi hakea lainaa 1000 €? Lainaaminen voi tuoda merkittävän helpotuksen yllättävien rahoitustarpeiden paikkaamiseen. Yllättäviä rahoitustarpeita voivat olla mm. uuden auton osto tai nykyisen korjaaminen, kodinkoneen hankinta tai jokin muu välttämätön meno.

Voit saada lainaa 1000 € heti tilille, kunhan valitset oikeanlaisen lainantarjoajan. Ennen lainan hakemista suosittelemme kilpailuttamaan lainat.  Lainan kilpailutus on aina järkevää lainasummasta riippumatta.

Voit tehdä maksuttoman vertailun Luottopalvelut-sivuston avulla. Tekstin yläpuolella olevasta taulukosta löydät kaikki ne lainapalvelut, joita me suosittelemme.

Lainan hakeminen tulisi olla aina harkittu päätös. Kun tarkoituksenasi on hakea suurempaa lainaa tarvittaviin hankintoihin tai menoihin, haluat todennäköisesti käyttää enemmän aikaasi tarjolla olevien vaihtoehtojen vertailemiseen.

Niin suuret että pienemmätkin lainat kannattaa aina vertailla. Tuskin haluat maksaa liikaa hakemastasi lainasummasta, jos voisit saada lainatarjouksia joltain edullisemmalta toimijalta.

Mihin 1000€ lainan voi käyttää?

Minkä tahansa lainasumman voi käyttää haluamallaan tavalla. Rahasummaa voidaan tarvita esimerkiksi kodin remontointiin, lomamatkan rahoittamiseen tai muuhun harkittuun hankintaan.

Tässä muutamia yleisimpiä käyttökohteita 1000 euron lainalle:

Lainaa 1000 euroa lomamatkaa varten – Haluaisitko lähteä lomamatkalle johonkin lämpimään paratiisiin tai päästä näkemään jonkun kaupungin nähtävyyksiä? Lomamatkaan voi saada sulamaan yllättävänkin suuria rahasummia. Ensinnäkin lomamatkassa maksaa itse lennot sekä sen lisäksi rahaa kuluu hoteliin, mahdollisiin aktiviteetteihin ja tietenkin ruokailuun.  

Jossain vaiheessa elämää voi eteen tulla kuitenkin tilanne, että lomamatkalle olisi päästävä, mutta pankkitilin saldo ei ole riittävä. Tällaisissa tilanteissa voi harkita lainan hakemista. 1000 euron lainalla on mahdollista kustantaa helposti viikon ranta- tai kaupunkiloma.

Lainaa 1000 euroa remonttiin – Onko kotisi remontointi jäänyt kesken tai sitä ei ole edes vielä saatu aloitettua? 1000 euron lainalla on mahdollista rahoittaa kotisi pieni pintaremontti esimerkiksi lattioiden tai tasojen uusintaan. Remontin sijaan kyseisen rahasumman voi myös käyttää kodin sisustamista varten.  

Voinko saada 1000 euroa ilman vakuuksia?

Palvelumme kautta pystyt helposti vertailemaan 1000 euron vakuudetonta lainaa tarjoavat toimijat.

Voit esimerkiksi pyytää kilpailutukseen erikoistuneelta Omalainalta 1000 euron lainatarjoukset. Palvelu kilpailuttaa lainat jopa 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen toimesta.

Voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Pikavipin sijaan suosittelisimme harkitsemaan vakuudetonta ja alhaisemmalla korolla varustettua kulutusluottoa.

Kun kilpailutat lainatarjouksesi, voit parhaimmillaan säästää merkittäviä summia rahaa.

Onko 1000 euroa lainaa nopeasti tilille mahdollinen?

Nettilainat tarjoavat yksinkertaisen ja nopean tavan saada 1000 euron laina heti tilille. Perinteisten pankkilainojen hakeminen voi olla paljon työläämpää ja koko hakuprosessi voi viedä jopa useita viikkoja.

Useimmissa tapauksissa pankkilaina on mahdollista saada vain konttorissa asioinnin yhteydessä ja lainapäätöksiä ei tyypillisesti anneta heti.

Voit hakea 1000 euron lainaa heti tilillesi seuraavanlaisesti:

 1. Valitse yläpuolelta löytyvästä taulukosta itsellesi paras lainapalvelu
 2. Klikkaa itsesi lainahakemuksen täyttämiseen
 3. Lähetä hakemus eteenpäin
 4. Voit saada yhden tai useamman lainatarjouksen, riippuen valitsemastasi lainapalvelusta
 5. Hyväksy tai hylkää lainatarjous
 6. Jos löysit tarpeeksi edullisen lainan, hyväksy se ja 1000 euron laina voidaan siirtää tilillesi jopa saman päivän aikana
 

Kun olet päättänyt hyväksyä jonkun saamistasi tarjouksista, ensimmäiset lainatarjoukset lähetetään jopa muutamissa minuuteissa. Lainapalvelusta riippuen, rahat voidaan maksaa tilillesi saman päivän aikana tai viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa.

Jos tarvitset lainaa mahdollisimman nopeasti, kannattaa siihen seikkaan kiinnittää huomio lainavertailua tehdessäsi. 

Lopullinen siirtoaika riippuu lainasta ja omasta pankistasi. Jos pankkisi lukeutuu valitsemasi lainantarjoajan yhteistyökumppaneihin, voi rahat näkyä tililläsi heti.

Luottopalvelut auttaa sinua löytämään 1000 euron lainan

Luottopalvelut pyrkii tekemään lainavertailusta mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Lainan hakeminen netistä on helppo prosessi, sillä se hoituu kokonaisuudessaan täysin sähköisesti.

Kaikki sivustollamme esiintyvät lainapalvelut tarjoavat vakuudettomia lainoja. Tyypillisesti vakuudellisia lainoja ovat 8000 eurosta ylöspäin.

Lainalistaltamme näet kaikkien lainapalveluiden minimikoron, lainasumman sekä maksuajan.

Näin voit hakea helposti 1000 euron lainan

 • Siirry sivun yläosaan, josta löydät lainalistan. Listauksesta löydät kaikki suosituimmat lainapalvelut
 • Katso lainasummat kohdasta mikä palvelu tarjoaa 1000 euron lainaa
 • Valitse sopivin lainantarjoaja ja muista vertailla tarjolla olevia laina-aikoja sekä korkoa
 • Siirry lainantarjoajan sivustolle klikkaamalla kohtaa ”Näytä tarjoukset”. Täytä lainahakemus ja nopeimmillaan voit saada lainapäätöksen välittömästi

Mitä 1000 euron laina maksaa?

Kustannukset riippuvat lähes täysin maksuajasta. Mitä nopeammin maksat lainan takaisin sitä edullisemmat lainan kokonaiskustannukset ovat.

Moni kuitenkin tarvitsee luottoa pitkällä maksuajalla ja näin ollen ovat valmiita maksamaan lainan kokonaiskustannuksista hieman enemmän. Palvelussamme voit hakea lainaa jopa 180 kuukauden maksuajalla. 

Usein kysytyt kysymykset 1000 euron lainasta

Onko 1000€ 12 kk maksuajalla mahdollinen?

Kyllä on! Voit esimerkiksi pyytää Omalainalta lainatarjouksia 1000 € 1 vuoden maksuajalla.

Voidaanko myöntää 1000 € laina luottotiedottomalle?

Kaikki lainantarjoajat tarkistavat kaikkien hakijoiden luottotiedot. Maksuhäiriömerkintä on usein este lainan saamiselle. Puhtaat luottotiedot antavat lainantarjoajalle hyvän kuvan siitä, että olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti.

Mistä 1000 € edullinen laina?

Paras tapa löytää edullinen 1000 euron laina on hyödyntää lainojen kilpailutusta sekä vertailua. Vertailu antaa sinulle kokonaiskuvan siitä, mikä lainapalvelu pystyy tarjoamaan edullisella korolla sekä joustavilla ehdoilla lainaa.

Helpoin tapa on käyttää kilpailutuspalvelua, jonka kautta voit saada yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia. Kun saat vertailtavaksesi useita tarjouksia, saat realistisen kuvan lainojen kokonaiskustannuksista ja näin edullisen lainan löytäminen helpottuu.

Mistä 1000 euroa nopeasti?

Nopeimmillaan 1000 euron lainan voi saada tililleen muutamissa tunneissa, samana päivän aikana tai viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa. Täytä maksuton hakemus ja katso miten nopeasti voit saada lainaa tilillesi. 

Mistä lainaa 1000 euroa?

1000 euron lainaa voi hakea useasta eri paikasta. Suosituimpia palveluita, joista voi hakea 1000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia ovat: Omalaina, Rahalaitos tai Rahoitu.fi

Mistä saa lainaa ilman tuloja?

Yleisesti ottaen mikään palvelu ei voi antaa lainaa ilman tuloja, mutta jos hakija pystyy todistamaan, että hän selviytyy lainan takaisinmaksamisesta, niin lainan saaminen ilman tuloja voi olla mahdollista. Selvitä lainamahdollisuutesi maksuttoman hakemuksen avulla. 

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti