Paras pieni laina - tässä ovat parhaat vaihtoehtosi

Artikkeli päivitetty 8. Tammikuu, 2024

Valtaosa internetistä haettavista lainoista mahtuu juurikin pienten lainojen kategoriaan. Koska näitä pieniä lainoja haetaan todella paljon, halusimme selvittää mikä niistä on paras pieni laina. 

Pieni laina voi olla mikä tahansa laina jonka suuruus vaan sattuu olemaan alle 2000 euroa. Näiden lainojen etu on se, että ne soveltuvat kaikille ja lähes poikkeuksetta kaikkiin tarpeisiin.

Taulukoon on listattu palvelut joista saat parhaat pienet lainat kaikkiin tarpeisiin.

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,42%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
100 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,42%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,56%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta

Paras pieni pikavippi 2024

Kuten jo aikaisemmin mainitsimme suosituimmat netistä haettavat lainat ovat pieniä alle 2000 euron lainoja, tarkemmin ottaen jopa 100 – 300 euron pikaluottoja. 

Mutta miksi nämä lainat ovat niin suosittuja? 

Yksinkertaisesti koska niitä myönnetään huomattavasti helpommin taustoista riippumatta, olitpa sitten nuori tai tienaat hieman vähemmän saat todennäköisemmin pienen lainan kuin suurempaa lainaa.

Nykypäivänä pikalainoilla on hyviä monia puolia, varsinkin kun korot ovat hyvin maltilliset. Pieniä lainoja haetaan ylivoimaisesti eniten nopeaan rahantarpeeseen kuten laskujen maksamiseen tai palkkaennakkoon.

Lue myös: listasimme kaikki Suomen parhaat nettilainat

Kerrataan parhaan pienen lainan ominaisuudet:

  • Saatavissa tilille erittäin nopeasti
  • Helppo saatavuus
  • Hyvin edullinen tänä päivänä
  • Joustavat takaisinmaksuajat
  • Helpompi saada kuin suurempi laina
paras pieni laina vaatii oikean peliliikkeen

Paras pieni laina vaatii yhden oikean peliliikkeen

Koska pikalainoja on helpompi saada on niiden hinta myös keskimääräistä korkeampi vaikka se ei tänä päivänä olekaan päätä huimaava. 

Koska pienet lainat maksetaan tyypillisesti nopeasti takaisin, esimerkiksi 3 – 12 kuukauden kuluessa ei lainakustannuksia ehdi juurikaan kertyä.

Jos lainaa tarvitaan suurempi määrä kerralla tai hetken kuluttua ei kannata hakea pieniä lainoja kymmenestä eri paikasta vaan suoraan hakea suurempaa kulutusluottoa jostakin palvelusta joka tällaista myöntää. 

Otimme myös tämän huomioon vertailua tehdessämme.

Lue myös: mikä on Klarna pikavippi ja miten sitä haetaan?

Luotonantajat näkevät jos sinulla on avoinna useita eri lainoja joita ei vielä ole maksettu takaisin ja uuden lainan hakeminen hankaloituu tai vähintäänkin muuttuu haastavammaksi jokaisen uuden lainan jälkeen, jos aikaisempaa ei ole maksettu vielä takaisin. 

Hae siis sopiva määrä lainaa kerralla, ettei tarvitse useita pienempiä lainoja hakea.

Ja niille joilla on jo nyt avoinna useampia pienempiä lainoja on järkevää kokeilla lainojen yhdistämistä, jonka avulla nykyiset lainakulut saattavat pienentyä ja yhden lainan ansiosta on helpompi hakea uutta lainaa vaikka aikaisempi olisikin vielä avoinna.

Sopiva pieni laina kuluvalle vuodelle

Sopiva pieni laina vuonna saattaa olla hyvinkin edullinen lyhyellä takaisinmaksuajalla varustettu pikaluotto, jonka lyhennys voi olla vaivaiset 10 euroa kuukausittain. 

Jos verrataan tätä pientä lainaa esimerkiksi 10 000 euron kulutusluotto, jonka minimilyhennys on jo 100 euroa kuukaudessa voidaan todeta, että lainan korot eivät suhteellisesti juurikaan muutu tänä päivänä.

Usein kuitenkin pieniä lainoja lyhennetään merkittävästi nopeammin ja keskimääräiset kuukausierät ovatkin suurin piirtein 50 – 100 euron luokkaa, eli siis samat kuin suuremmassa kulutusluotossa, mutta tämä johtuu siitä että laina-ajat ovat tyypillisesti paljon lyhyempiä.

Miten haen parhaan pienen lainan?

Pienen lainan hakeminen on hyvin yksinkertainen prosessi. Valitse itsellesi sopivan luotonantajan ks. yläpuolella ja siirryt luotonantajan sivuille. 

Luotonantajan sivuilla sinulla on selkeät ohjeet miten toimia tai vastassasi on lainahakemus laatikko johon sinun tulee jättää yhteystietosi ja tarvitsemasi lainan tiedot.

Lue myös: näin laina voi olla käytössäsi jo tänään

Jo muutamassa minuutissa saat lainatarjouksen tai lainatarjouksia jotka voit allekirjoittaa suoraan verkkopankkitunnuksilla kirjautumalla ikkunaan joka avautuu lainasopimuksen yhteydessä. 

Huomioi, että et todennäköisesti tarvitse yhtäkään liitettä lainahakemuksen loppuun viemiseksi eivätkä sinulle tarjotut lainat ole sitovia, ennen kuin päätät allekirjoittaa lainasopimuksen ja rahat on siirretty tilillesi. 

Siltikin sinulla on vielä 14 vuorokauden peruutusoikeus lainalle vetoamalla kuluttajansuojalakiin.

Koska pienen lainan hakeminen on näin yksinkertaista, ei sinun tarvitse enää etsiä paras palvelua josta hakea lainan koska me teimme jo sen työn puolestasi. 

Vertailussamme esiintyy vain parhaista parhaimpia ja vakavaraisimpia rahoitusyhtiöitä joten voit huoletta lähettää lainahakemuksen nyt heti.

Miten saada nopea pieni laina? 

Voit saada lainan tilillesi jopa saman päivän aikana, etenkin kun puhutaan pienestä lainasummasta. Pienempien lainasummien käysittelyajat ovat huomattavasti nopeammat mitä suuremmissa lainoissa. Jos kyseessä on satojen eurojen laina, voi luotonantaja antaa lainapäätöksen heti ja rahat voivat näkyä tililläsi jopa muutaman tunnin kuluessa tai saman päivän aikana. 

Suosittelemme kilpailuttamaan pienemmätkin lainasummat esimerkiksi Omalainalla. Omalaina tunnetaan luotettavana ja yksinkertaisena palveluna, joka pyrkii tekemään edullisen lainan löytämisestä mahdollisimman helppoa. Yksi hakemus voi tavoittaa useiden pankkien lainatarjoukset. Hakemuksen täyttäminen on maksutonta ja ei-sitovaa. 

Paras pieni laina - UKK

Mistä pieni laina heti tilille? 

Jos et ole sataprosenttisen varma mistä palvelusta voisit saada pienen lainan heti tilillesi, niin suosittelemme käyttämään kilpailutuspalvelua, joka etsii puolestasi kaikki edullisen pienen lainantarjoajat. Voit saada pienen lainan tilillesi jopa saman päivän aikana, sillä usein ne eivät vaadi liitteiden toimitusta. 

Voinko saada jostain 500 euron lainan heti? 

Se riippuu pitkälti siitä mistä palvelusta haet lainaasi. Esimerkiksi monet palvelut tarjoavat pienille lainoille erittäin nopeat käsittelyajat. Hae lainaa Omalainalta ja katso millaisen koron voit saada 500 euron lainallesi. 

Onko pieni laina luottotiedottomalle mahdollinen?

Olipa kyseessä pieni tai suurempi laina, niin jokainen lainanantaja edellyttää hakijalta puhtaita luottotietoja. On erittäin riskialtista tai epäeettistä myöntää lainaa sellaiselle henkilölle, jolla on maksuhäiriömerkintä. Se vain lisäisi entisestään henkilön maksuvaikeuksia ja pahimmillaan siitä seuraisi lisäongelmia. Suosittelemme, että maksat ensin nykyiset velkasi pois ja odotat, että maksuhäiriömerkintäsi poistuu, ja vasta sen jälkeen voisit harkita uuden lainan hakemista. 

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti