Paras pieni laina – löysimme parhaan pienen lainan 2021

Valtaosa internetistä haettavista lainoista mahtuu juurikin pienten lainojen kategoriaan. Koska näitä pieniä lainoja haetaan todella paljon, halusimme selvittää mikä niistä on paras pieni laina. Pieni laina voi olla mikä tahansa laina jonka suuruus vaan sattuu olemaan alle 2000 euroa. Näiden lainojen etu on se, että ne soveltuvat kaikille ja lähes poikkeuksetta kaikkiin tarpeisiin.

Taulukoon on listattu palvelut joista saat parhaat pienet lainat kaikkiin tarpeisiin.

Lainaa:
2000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
100 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
1000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
1000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 70.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 10.000€

Maksuajat:
3 – 54kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Paras pieni pikavippi 2020

Kuten jo aikaisemmin mainitsimme suosituimmat netistä haettavat lainat ovat pieniä alle 2000 euron lainoja, tarkemmin ottaen jopa 100 – 300 euron pikaluottoja. Mutta miksi nämä lainat ovat niin suosittuja? Yksinkertaisesti koska niitä myönnetään huomattavasti helpommin taustoista riippumatta, olitpa sitten nuori tai tienaat hieman vähemmän saat todennäköisemmin pienen lainan kuin suurempaa lainaa.

Nykypäivänä pikalainoilla on hyviä monia puolia, varsinkin kun korot ovat hyvin maltilliset. Pieniä lainoja haetaan ylivoimaisesti eniten nopeaan rahantarpeeseen kuten laskujen maksamiseen tai palkkaennakkoon.

Lue myös: listasimme kaikki Suomen parhaat nettilainat vuodelle 2020

Kerrataan parhaan pienen lainan ominaisuudet:

  • Saatavissa tilille erittäin nopeasti
  • Helppo saatavuus
  • Hyvin edullinen tänäpäivänä
  • Joustavat takaisinmaksuajat
  • Helpompi saada kuin suurempi laina
paras pieni laina vaatii oikean peliliikkeen

Paras pieni laina vaatii oikean peliliikkeen

Koska pikalainoja on helpompi saada on niiden hinta myös keskimääräistä korkeampi vaikka se ei tänäpäivänä olekaan päätä huimaava. Koska pienet lainat maksetaan tyypillisesti nopeasti takaisin, esimerkiksi 3 – 12 kuukauden kuluessa ei lainakustannuksia ehdi juurikaan kertyä.

Jos lainaa tarvitaan suurempi määrä kerralla tai hetken kuluttua ei kannata hakea pieniä lainoja kymmenestä eri paikasta vaan suoraan hakea suurempaa kulutusluottoa jostakin palvelusta joka tälläistä myöntää. Otimme myös tämän huomioon vertailua tehdessämme.

Lue myös: mikä on Klarna pikavippi ja miten sitä haetaan?

Luotonantajat näkevät jos sinulla on avoinna useita eri lainoja joita ei vielä ole maksettu takaisin ja uuden lainan hakeminen hankaloituu tai vähintäänkin muttuu haastavammaksi jokaisen uuden lainan jälkeen jos aikaisempaa ei ole maksettu vielä takaisin. Hae siis sopiva määrä lainaa kerralla, ettei tarvitse useita pienempiä lainoja hakea.

Ja niille joilla on jo nyt avoinna useampia pienempiä lainoja on järkevää kokeilla lainojen yhdistämistä, jonka avulla nykyiset lainakulut saattavat pienentyä ja yhden lainan ansiosta on helpompi hakea uutta lainaa vaikka aikaisempi olisikin vielä avoinna.

Pieni laina 2020

Pieni laina vuonna 2020 saattaa olla hyvinkin edullinen lyhyellä takaisinmaksuajalla varustettu pikaluotto, jonka lyhennys voi olla vaivaiset 10 euroa kuukausittain. Jos verrataan tätä pientä lainaa esimerkiksi 10 000 euron kulutusluotto jonka minimilyhennys on jo 100 euroa kuukaudessa voidaan todeta, että lainan korot eivät suhteellisesti juurikaan muutu tänäpäivänä.

Usein kuitenkin pieniä lainoja lyhennetään merkittävästi nopeammin ja keskimääräiset kuukausierät ovatkin suurinpiirtein 50 – 100 euron luokkaa, eli siis samat kuin suuremmassa kulutusluotossa, mutta tämä johtuu siitä että laina-ajat ovat tyypillisesti paljon lyhyempiä.

Miten haen parhaan pienen lainan

Pienen lainan hakeminen on hyvin yksinkertainen prosessi. Valitse itsellesi sopivan luotonantajan ks. yläpuolella ja siirryt luotonantajan sivuille. Luotonantajan sivuilla sinulla on selkeät ohjeet miten toimia tai vastassasi on lainahakemus laatikko johon sinun tulee jättää yhteystietosi ja tarvitsemasi lainan tiedot.

Lue myös: näin laina voi olla käytössäsi jo tänään

Jo muutamassa minuutissa saat lainatarjouksen tai lainatarjouksia jotka voit allekirjoittaa suoraan verkkopankkitunnuksilla kirjautumalla ikkunaan joka avautuu lainasopimuksen yhteydessä. Huomio, että et todennäköisesti tarvitse yhtäkään liitettä lainahakemuksen loppuunviemiseksi eivätkä sinulle tarjotut lainat ole sitovia, ennen kuin päätät allekirjoittaa lainasopimuksen ja rahat on siirretty tilillesi. Siltikin sinulla on vielä 14 vuorokauden peruutusoikeus lainalle vetoamalla kuluttajansuojalakiin.

Koska pienen lainan hakeminen on näin yksinkertaista, ei sinun tarvitse enää etsiä paras palvelua josta hakea lainan koska me teimme jo sen työn puolestasi. Vertailussamme esiintyy vain parhaista parhaimpia ja vakavaraisimpia rahoitusyhtiöitä joten voit huoletta lähettää lainahakemuksen nyt heti.