lainaa pienellä korolla - edulliset lainat nopeasti

Lainaa pienellä korolla

Artikkeli päivitetty 8. Tammikuu, 2024

Netistä löytyy runsaasti eri lainoja joista jokainen tarjoaa omanlaisia ominaisuuksia ja korkoja sen mukana. 

Koska kalliimpia lainoja on helpompi löytää kuin edullisia, halusimme koota tälle sivustolle vain ne lainapalvelut joista löydät parhaat edulliset laina tälle vuodelle 2024.

Näissä lainoissa eivät korot ole päätähuimaavia, alkaen vain 4 prosentilla jopa suuremmat lainat.

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.

Lainaa heti pienellä korolla

Ihmiset monesti luulevat, että edellytys lainan saamiselle heti on se, että korot ovat luonnollisesti korkeammat – ei, tämä on vanhanaikainen tapa ajatella. 

Lainanhakija kiinnittää aina ensimmäisenä huomion lainan korkoon, ei välttämättä todelliseen vuosikorkoon. 

Muista aina ensin katsoa mitä lainan todellinen vuosikorko on jossa on huomioitu kaikki lainan kustannukset kuten nosto- ja tilinhoitopalkkiot.

Kukaan luotonantaja ei kuitenkaan voi suoraan ilmoittaa lainan korkoa ennen lainahakemuksen täyttämistä, koska yksinkertaisesti he eivät pysty arvioimaan luottokelpoisuuttasi ennen asiakkuutta tai lainahakemuksen täyttämistä. 

Vasta, kun olet täyttänyt lainahakemuksen sinulle voidaan antaa jokin hinta lainallesi.

 Lainan hinta koostuu nimelliskorosta ja muista lainapalkkioista joita voidaan periä enintään 150 euroa vuodessa riippumatta lainasummasta.

Lue myös: halvin laina heti on mahdollinen vain muutamalta luotonantajalta

Pientä korkoa etsivän on myös hyvä tietää, että yleensä suuremmissa lainoissa korot ovat alhaisempia kuin pienemmissä pikalainoissa. 

Monen on kuitenkin helpompi mieltää lainan kustannukset euroina kuin prosentteina, joten luotonantajat ovat siirtyneetkin ilmoittamaan lainakustannukset myös suoraan euroina. 

Tälle sivulle listatuista lainoista on helppo saada lainaa pienellä korolla ja suuri laina pienellä korolla on täysin mahdollinen varsinkin, jos otat lainahakemukseesi mukaan yhteishakijan.

Lainaa pienellä korolla

Aloitimme tutustumaan näihin netin rahoitustuotteisiin jo vuosia sitten ja osaammekin mielestämme melko tarkasti kertoa, mitkä palvelut pystyvät oikeasti tarjoamaan lainaa pienellä korolla riippumatta haettavasta lainasummasta. 

Koska lainojen korot oikeasti vaihtelevat merkittävästi monissa lainapalveluissa tai monien luotonantajien kesken suosittelemmekin lähes poikkeuksetta käyttämään lainojen kilpailuttajaa tähän tarkoitukseen.

Koska yhdellä hakemuksella saat eteesi useita tarjouksia on sinun huomattavasti helpompi katsoa suoraan mitä mikäkin laina tulee maksamaan. 

Esimerkiksi mainittakoon Omalaina toimii kilpailuttajana ja voit suoraan vertailla lainatarjouksia ja niiden euromääräisiä kustannuksia keskenään. 

Näet selkeästi muun muassa lainan kokonaishinnan euroissa, sekä kuukausittaiset lyhennykset euroissa.

Lue myös: miten saada käyttöönsä koroton pikavippi

On hyvä pistää merkille, että vaikka toisessa lainassa kuukausilyhennykset ovat pienempiä tai joustavampia on se laina todennäköisesti kalliimpi kuin se jossa on korkeammat kuukausilyhennykset. 

Vertailu on siis aina järkevää ja mikä sen järkevämpää ja taloudellisesti kannattavaa kuin aloittaa lainan hakeminen ensin rauhassa tutustumalla eri lainoihin lainavertailusivustolla. 

Edullisia lainoja ei ole helppo löytää itse sillä monet niistä saattavat olla pienempiä toimijoita joita valtaväestö ei tiedä tai löydä.

Edulliset lainat vuonna 2024

Edullinen laina pitää lähes poikkeuksetta sisällään alhaiset korot riippumatta haetusta lainasummasta. 

Tällaisen lainan löytäminen on haastavaa, mutta ei mahdotonta. Autamme sinut alkuun, sillä selvitimme, mitkä lainapalvelut tarjoavat edullista lainaa vuonna 2024. 

Kaikkein halvimmat nettilainat on haettu juurikin näistä edellä mainituista palveluista. Mukaan mahtuu niin suurempia kuin pienempiäkin lainoja tuotteesta riippumatta.

Edullisempikin laina saattaa joskus olla kalliimpi:

On tilanteita joissa lainanhakija ei voi itse vaikuttaa lainan hintaansa valitsemalla sopivaa palvelua. 

Tällaisia tilanteita voivat olla muun muassa se, että lainan hakija on nuori 18-vuotias joka tarkoittaa, että sopivia lainapalveluita on hankala löytää. 

Pääsääntöisesti korko on sitä korkeampi mitä heikompi maksukyky lainanhakijalla luottokelpoisuusarvioinnin mukaan on. 

Jokainen luotonantaja kuitenkin suorittaa oman luottokelpoisuusarvioinnin josta me emme tiedä sen tarkemmin.

Lue myös: voiko laina olla kallis jos korko on pieni?

Muista siis vertailla sopivat lainavaihtoehdot ennen lainahakemuksen lähettämistä. 

Me helpotimme lainan hakemistasi sen verran, että etsimme valmiiksi ne lainapalvelut joista on haettu edullisimmat lainat pienemmällä korolla 2024. 

Näitä kyseisiä palveluita ei löytynyt kuin muutama kappale, joten toivottavasti löydät etsimäsi lainan.

Onnea lainanhakuun ja muista, älä ole liian ahne äläkä ota lainaa joka heikentää kuukausittaista taloudellista asemaasi liikaa. 

Et halua joutua tinkimään esimerkiksi ruoasta tai muista viihdykkeistä liian paljon.

Luottopalveluiden avulla pienikorkoisen lainan löytäminen helpottuu 

Lainasummasta riippumatta lainat kannattaa aina kilpailuttaa. Jokainen luotonantaja tarjoaa erilaista korkoa ja kustannuksia, jonka takia lainatarjoukset on järkevää pyytää monesta eri paikasta. 

Tämän avulla saat erittäin kattavan kuvan tämänhetkisestä lainamarkkinatilanteesta ja matalakorkoisen lainan löytäminen on todennäköisempää. 

Lainahakemuksen lähettäminen manuaalisesti jokaiseen pankkiin voi pahimmillaan viedä useita päiviä ellei jopa viikkoja. Sen sijaan voit hyödyntää Omalainan kilpailutuspalvelua, jonka kautta voit parhaimmillaan saada jopa 30 eri luotonantajat tarjoukset. Kilpailutuksen tekeminen on täysin maksutonta eikä se sido vielä mihinkään.

Lainaa pienellä korolla - UKK

Mikä on matalakorkoinen laina? 

Matalakorkoinen laina sisältää mahdollisimman alhaisen korkotason sekä kustannukset. 

Miksi yhdistää lainat? 

Lainojen yhdistäminen on järkevää etenkin, jos nykyisten luottojen tai osamaksujen maksaminen on hankalaa tai niitä on kasaantunut liikaa. 

Mistä edullinen laina? 

Edullinen laina voi löytyä maksuttoman kilpailutuksen avulla. 

Harkitsetko lainaa? Vertaile ensin.
Helposti ja nopeasti