Omalaina

Omalaina lainahakemus

Omalaina.fi on verkossa toimiva lainojen kilpailutukseen ja yhdistämiseen erikoistunut palvelu. Voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia 100 – 60 000 euroa. Saat yhdellä lainahakemuksella eteesi useita tarjouksia, sillä kilpailutuksessa on mukana yli 30 pankkia ja luotonantajaa.

Perustiedot OmalOmalaina logoaina.fi palvelusta

Omalaina.fi on LVS Brokers Oy:n omistama lainapalvelu, jossa kuka tahansa lainaa harkitseva henkilö voi katsoa mihin hintaan saisi lainaa. Kaikki lainat aina pikavipeistä kulutusluottoihin ja joustoluottoihin tulisi kilpailuttaa. Säästät aikaa ja rahaa täyttämällä yhden hakemuksen lainapalvelun verkkosivuilla, joka toimitetaan eteenpäin yhteistyöpankeille. Näin voit saada yhdellä hakemuksella jopa kymmeniä tarjouksia eri pankeilta. Mukana myös perinteisiä isompia pankkeja kuten Nordea ja POP Pankki.

Tutustu muualla: Senttilaina.fi - Omalaina

Hyvät ja huonot puolet:

Hyvää:
  • Lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroa.
  • Mukana luotettavia ja vakavaraisia pankkeja.
  • Parempia tarjouksia kuin suoraan lainapalvelusta pyytämällä.
  • Useita lainatarjouksia heti eteesi vertailtavaksi.
Huonoa:
  • Viimeisten tarjousten saaminen voi viedä 24h.
  • Ei asiakaspalvelua puhelimitse.

Omalaina toiminta

Omalaina.fi palvelun toimintaidea on tehokas ja yksinkertainen. Palvelu vastaanottaa lainahakemuksesi jonka jälkeen kyseinen lainahakemus lähetetään yli 30 pankille ja rahoituslaitokselle. Kun nämä rahoituslaitokset näkevät lainahakemuksesi he vastaavat siihen omalla tarjouksellaan. Näin voit saada useita tarjouksia yhden hakemuksen avulla. Saamasi lainatarjoukset näkyvät allekkain siten, että pystyt helposti itse vertailemaan mikä niistä on paras.

Kilpailuttamalla lainat Omalainan palvelussa voit saada jopa edullisempaa lainaa kuin silloin jos hakisit lainaa suoraan luotonantajan sivuilta.

Lainatarjousten hyväksyminen tai hylkääminen

Kaikki lainatarjoukset jotka saat palvelusta ovat esihyväksyttyjä. Tämä tarkoittaa sitä, että sopimuksen vieminen loppuun on vain allekirjoituksen varassa, jonka jälkeen laina maksettaisiin tilillesi. Kaikki saadut lainatarjoukset ovat sitomattomia, eli käyttäjä saa itse vapaasti päättää valitseeko hän jonkin lainatarjouksen vai hylkääkö hän kaikki.

Voit kokeilla itse mihin hintaan sinä saisit lainaa kun lähetät lainahakemuksen Omalainalle kilpailutettavaksi.

Hinnat

Itse palvelun käyttäminen on maksutonta. Lopullinen lainasopimus tehdään hakijan ja valitun lainatarjouksen antajan välille. Mahdollisia lainan hintoja joita palvelusta voi saada on nimelliskorko 4,19 – 20 prosentin välillä. Nyrkkisääntö on, että jos haet lainaa yhteishakijan kanssa on korko aina merkittävästi edullisempi ja suuremmat lainasummat ovat mahdollisia.

Lainojen yhdistäminen Omalainalla

Kuten monet muut myös Omalaina.fi tarjoaa mahdollisuutta lainojen yhdistämiselle. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa useamman pienen kalliimman lainan pois maksamista yhdellä suuremmalla ja edullisemmalla lainalla. Näin lainan hallinointi helpottuu ja kulut pienenevät merkittävästi.

Tästä hyvä esimerkki on kun korkokattolaki muuttui Syyskuussa 2019 moni yhdisti lainansa uudelle, koska heillä oli voimassa ennen lakimuutosta myönnettyjä kalliita joustoluottoja ja pikavippejä. He tekivät jopa tuhansien eurojen säästöjä kun korkokulut laskivat 50 prosentista alle 20 prosenttiin.

Lainatarjoukset myös sähköpostiin

Lainatarjoukset tulevat näkyviin palvelun omaan paneeliin (oma tili) johon ohjaudut heti hakemuksen täytettyäsi. Jos kuitenkaan et ehdi odottaa lainatarjousten saapumista saat samat tarjoukset näkyviin myös sähköpostiisi. Lainasopimuksen allekirjoittamisen voi viedä loppuun myös sähköpostissa näkyvän linkin kautta luotettavasti ja turvallisesti.

Yhteistyökumppanit

Omalaina on ollut hyvin valikoiva yhteistyökumppaneiden suhteen sillä joukossa on vain vakavaraisia ja luotettavia toimijoita jotka ovat toimineet rahoitusalalla pitkään. Hakemalla lainaa Omalainalta varmistat, että lainahakemuksesi on hyvissä käsissä ja kilpailutus tehdään ammattimaisesti luotettavien rahoituslaitosten ja pankkien kesken.

Kilpailutuksessa on mukana myös liuta perinteisiä suuria pankkeja, joten vertailu on hyvin kattava. Ylläty miten paljon kalliimpia perinteiset pankit toisinaan ovat.

Usein kysyttyä lainapalvelusta

Kuka voi hakea lainaa palvelusta?

Lainaa voi hakea kuka tahansa 18-vuotias henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot ja raha-asiat hoidettu moitteettomasti.

Mihin tarkoitukseen laina sopii?

Lainaa voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen. Lainan käyttötarkoitusta ei tarvitse ilmoittaa, mutta auttaa sopivan lainatuotteen löytymisessä.

Kuinka suurta lainaa voi hakea ja mikä on takaisinmaksuaika?

Lainaa voi hakea ilman vakuuksia ja takaajia jopa 60 000 euroon asti 15 vuoden takaisinmaksuajalla, jossa lyhennykset tapahtuvat kuukausittain.

Miksi valita Omalaina.fi?

Jos haluat varmistaa, että lainasi korko ja ehdot ovat parhaat mahdolliset, voit lähettää yhden hakemuksen Omalaina.fi palveluun, jonka jälkeen saat eteesi useita lainatarjouksia yli 30 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Miten yhdistän lainat?

Lainojen yhdistäminen on helppoa ja nopeaa. Pyydä ensin sopiva lainatarjous, joka on suuruudeltaan yhtä iso kuin aikaisemmat jo olemassa olevat lainasi. Varmista, että uusi korko ja kustannukset ovat edullisemmat kuin aikaisemmissa lainoissa. Maksa uudella lainalla kaikki aikaisemmat lainasi pois yhdellä kertaa!

Kuinka nopeasti laina maksetaan?

Heti kun olet valinnut itsellesi mieleisen lainan ja tehnyt luotonantajan kanssa luottosopimuksen. Keskimäärin rahojen siirto tilille kestää 15 minuuttia.

Yhteystiedot:

www.omalaina.fi

LVS Brokers Oy

Fredrikinkatu 34 B, 00101 Helsinki

Asiakaspalvelu:

asiakaspalvelu@omalaina.fi

Avoinna 24h / vrk.

Anna arvosanasi yrityksestä Omalaina:

Arvostele
[Ääniä:1 Arvosana:5]