Lainaa heti tilille – nopeat maksut jokaisen pankin tilille

Monesti lainan äkillinen tarve yllättää kokeneemmatkin talouskonkarit. Tälläisessä tilanteessa lainan saanti nopeasti on elintärkeää ja se ei välttämättä ole monelle helppoa. Me vertailimme eri lainavaihtoehtoja jotka maksetaan eri pankkien tileille heti. Hakemalla lainaa esittämiltämme luotonantajilta varmistat, että saat lainaa heti tilille kun sitä tarvitset.

Vertailusta on jätetty pois lainapalvelut jotka ovat uskomattoman kalliita ja pyytävät lisämaksua nopeasta rahan siirrosta. Olemme aidosti ja puolueettomasti aina kuluttajien puolella.

Lainaa:
100 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
1000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
1000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 70.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 10.000€

Maksuajat:
3 – 54kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Mistä ja miten saan lainan heti tililleni?

Kun tarvitaan lainaa heti tilille on otettava useita asioita lainaa hetihuomioon. Tärkeimmät kaksi asiaa ovat: varmistaa, onko luotonantajalla käytössä sama pankki kuin sinulla, jotta rahan siirto voidaan tehdä reaaliajassa. Toisekseen on varmistettava lainapalvelun aukioloajat.

Aukioloaikojen kohdalla ei kannata sekoittaa asiakaspalvelun ja lainapalvelun aukioloaikoja keskenään, sillä monella luotonantajalla saattaa asiakaspalvelu olla auki pidempään.

Myös Suomen lainsäädäntö kulutusluottoja kohden on kiristetty siten, että lainaa ei voida luotonantajan toimesta maksaa kuin kello 7:00 – 23 välisenä aikana. Jos mieleit saada lainaa käyttöösi myös näiden aukioloaikojen ulkopuolella on joustoluotto sopiva lainatuote.

Lainaa viikonloppuna

Viikonloput eivät ole este lainan maksamiselle ja moni lainapalvelu myöntääkin lainoja myös pyhäpäivinä, kunhan noudatat palveluiden aukioloaikoja.

Alapuolella vielä kuva muistuttaa mitkä asiat on otettava huomioon, kun halutaan saada lainaa heti käyttöön.

lainaa heti tilille

Näin saat lainaa nopeasti

Aloita siis tarkistamalla että luotonantajalla on käytössä sama pankki ja ota viereesi mobiilivarmenne tai verkkopankkitunnukset joita käytät lainahakemuksen yhteydessä tarvittavassa tunnistautumisessa.

Mobiilivarmenne on saatavilla seuraavilta Suomessa toimivilta operaattoreilta: DNA, Elisa ja Telia.

Siirry hakemaan lainaa sinulle sopivasta lainapalvelusta. Saat lainahakemuksen täytettyä muutamassa minuutissa, jonka jälkeen saat alustavan lainapäätöksen heti.

lainaa nopeasti

Pikavippi 24h – maksetaanko lainat heti myös yöllä?

Jos lainapäätös on myönteinen, laina maksetaan sinulle viipymättä. Nopeimmat tietämämme lainat on maksettu alle 10 minuutissa, huolimatta siitä minkä luotonantajan valitset. Jos haet lainaa 7:00 – 23:00 välisen ajan ulkopuolella, saat lainapäätöksen heti, mutta joudut odottamaan seuraavaan päivään jotta maksusuoritus näkyy tililläsi.

Jatkuvat muutokset lainsäädäntöön luottomarkkinoilla on ajanut useita luotettavia pikavippiyhtiöitä pois markkinoilta. Tämä on heikentänyt merkittävästi kuluttajien valinnanvaraa eri lainatuotteissa.

Lainaa heti tilille onnistuu vain kun käytössä on sama pankki

Tämä on tärkein aspekti kun tarvitaan lainaa nopeasti. Vaikka lainallasi on kiire on pakko muistaa tarkistaa, että luotonantaja käyttää samaa pankkia.

Onneksi monet luotonantajat käyttävät tänäpäivänä useiden suurimpien pankkien tilejä, jotta asiakaskokemus on korkeimmillaan. Ainakin Nordea, Osuuspankki ja Danske Bankin asiakkaille löytyy nopeat maksut jokaisesta lainapalvelusta.

Koska pankkeja on kuitenkin useampia, kuten on meitä suomalaisiakin: halusimme listata jokaiselle pankille sopivat lainapalvelut jotta voidaan maksaa lainaa heti käyttöön.

Lainaa heti eri pankkien tileille

Kuten edellä mainittiin, me tutustuimme ja vertailimme kaikkia Suomen luotonantajia ja löysimme seuraavia palveluita, jotka maksavat lainan seuraavien pankkien käytössä oleville tileille.

Huomasimme, että hieman pienempien pankkien tileille on vaikeampi löytää lainapalveluita jotka maksavat rahat välittömästi. etenkin Ålandsbanken, S-pankki ja POP Pankki olivat sellaisia pankkeja joiden lainanmaksuissa saattaa kestää 1 – 3 vuorokautta.

Valitse alapuolelta käytössäsi oleva pankki ja ohjaamme sinut sopivaan vertailutaulukkoon. Näin näet vain ne lainat jotka maksetaan heti kyseisen pankin tilille.

Ohjeet lainanhakijalle

Vaikka Luottopalvelut auttaa sinua löytämään parhaat lainavaihtoehdot nopean lainan löytämiseksi, on sinun tehtävä varmistaa että lainaehdot ja kustannukset ovat mieleisesi.

Mikäli lainan hakemisellasi ei ole kiire, voit kokeilla jotakin muuta luotonantajaa. Näissä tapaukessa laina saattaa olla hieman edullisempi, mutta sen saamisessa voi kestää jopa useita vuorokausia.

Jokaisen lainaa hakevan henkilön on oltava oikeustoimikelpoinen, eli toisin sanoen lainan hakijan tulee olla 18-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä tai velkaongelmia.

Lainaa heti Osuuspankin tilille

Löysimme kaksi lainapalvelua jotka maksavat lainat heti Osuuspankin tileille. Hae alapuolelta olevista palveluista lainaa niin saat rahat nopeasti omalle tilillesi.

Lainaa heti Nordean tilille

Löysimme kaksi lainapalvelua jotka maksavat lainat heti Nordean tileille. Hae alapuolelta olevista palveluista lainaa niin saat rahat nopeasti omalle tilillesi.

Lainaa heti S-Pankin tilille

Löysimme kaksi lainapalvelua jotka maksavat lainat heti S-Pankin tileille. Hae alapuolelta olevista palveluista lainaa niin saat rahat nopeasti omalle tilillesi.

Lue myös: Näin saat lainaa välittömästi S-Pankin tilille

Lainaa heti Danske Bankin tilille

Löysimme kaksi lainapalvelua jotka maksavat lainat heti Danske Bankin tileille. Hae alapuolelta olevista palveluista lainaa niin saat rahat nopeasti omalle tilillesi.

Lainaa heti Handelsbankenin tilille

Löysimme kaksi lainapalvelua jotka maksavat lainat heti Handelsbankenin tileille. Hae alapuolelta olevista palveluista lainaa niin saat rahat nopeasti omalle tilillesi.

Lainaa heti POP Pankin tilille

Löysimme kaksi lainapalvelua jotka maksavat lainat heti POP Pankin tileille. Hae alapuolelta olevista palveluista lainaa niin saat rahat nopeasti omalle tilillesi.

Lue myös: näin saat nopeaa lainaa POP Pankkiin

Lainaa heti Säästöpankin tilille

Löysimme kaksi lainapalvelua jotka maksavat lainat heti Säästöpankin tileille. Hae alapuolelta olevista palveluista lainaa niin saat rahat nopeasti omalle tilillesi.

Lainaa heti Aktian tilille

Löysimme kaksi lainapalvelua jotka maksavat lainat heti Aktian tileille. Hae alapuolelta olevista palveluista lainaa niin saat rahat nopeasti omalle tilillesi.

Lainaa heti Ålandsbankenin tilille

Löysimme kaksi lainapalvelua jotka maksavat lainat heti Ålandsbankenin tileille. Hae alapuolelta olevista palveluista lainaa niin saat rahat nopeasti omalle tilillesi.

Mihin tarkoitukseen nopea laina sopii?

Keskimääräiset lainasummat nopealla maksulla sopii parhaiten hätälainaksi, jonka tarkoitus on paikata akuutit rahoituksentarpeet jotta laskut tai muut kulut saadaan maksettua eräpäivään mennessä.

Suurempien lainojen kohdalla ei kiireestä ole hyötyä, sillä parhaimmat säästöt ja alhaisimmat korot saadaan panostamalla lainanhakuun omaa aikaa. Tälläisissä tilanteissa on järkevämpää tutustua kulutusluotto lainatuotteisiin joissa on pitkät takaisinmaksuajat ja edulliset lainalyhennykset.

Suuremmat lainat soveltuvat paremmin esimerkiksi mökkiin, remonttiin, autoon tai asuntoa varten.

Lainan nopea maksu ei välttämättä tarkoita kallista lainaa

Koska jätimme lainavertailusta pois kalliit pienemmät pikalainayhtiöt, jotka tarjoavat nopeaa maksua lisäpalveluna ei lainojen kustannukset eroa juurikaan niistä lainoista jotka maksetaan tilille vasta pitkän harkinnan jälkeen.

Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon ennen lainan hakemista?

On moniakin asioita jotka kannattaa ottaa huomioon ennen kuin allekirjoitat lainasopimuksen. Tälläisiä asioita ovat muun muassa se, että tarvitsetko oikeasti lainaa niin kiireellä? Vai voiko lainasopimus vielä odottaa tarkempaa harkintaa jotta löydät oikeasti lainaa pienellä korolla?

Lainaa ei koskaan tule hakea hetken mielijohteesta vaan sille on hyvä löytyä tarkka selitys mihin tarkoitukseen laina tulee. Holtiton lainaaminen etenkin näissä nopeissa lainoissa voi johtaa huonoon lopputulokseen ja pahimmillaan aiheuttaa maksuhäiriömerkinnän tai ulosoton.

Muita hyödyllisiä tiedonlähteitä: