Lainaa jokaiselle

Luottopalvelut.fi auttaa löytämään lainaa jokaiselle mihin tahansa käyttötarkoitukseen aina kun sitä tarvitaan. Elämässä tulee monesti vastaan tilanteita jolloin tarvitaan lainaa heti ilman jatkuvia kielteisiä luottopäätöksiä.

Löydät palvelustamme lainaa kaikkiin tarpeisiin parhaimmillaan jopa ilman korkoja ja kuluja. Jos tarvitset rahaa nopeasti valitse pikavippi tai jos tarvitset pidempiaikaista rahoitusta valitse joustoluotto.

Omalaina logo

Lainat:
100 – 60.000€
Maksuaika:
12 – 180kk
Ikäraja:
18v

Freedom Rahoitus logo

Lainat:
1000 – 60.000€
Maksuaika:
12 – 180kk
Ikäraja:
20v

Lainat:
50 – 4.000€
Maksuaika:
3 – 36kk
Ikäraja:
19v

Lainat:
400 – 3.000€
Maksuaika:
12 – 36kk
Ikäraja:
20v

Edellämainitut lainapalvelut ovat paras vaihtoehto jokaiselle saada lainaa mahdollisimman nopeasti. Omalaina ja Freedom Rahoitus ovat lainojen kilpailuttajia jotka lähettävät lainahakemuksesi useammalle pankille saman aikaisesti. Näin saat eteesi useita tarjouksia eikä sinun tarvitse turhauta jos joku lainapalveluista ei myönnä lainaa, sillä todennäköisyys on että yksi tai useampi kolmestakymmenestä pankista on valmis lainaamaan rahaa.

Lainaa jokaiselle

Jokaisella on mahdollisuus lainaan vaikka välillä lainaa jokaisellelainaehdot tuntuvatkin liian raskailta täyttää. Osa luotonantajista vaatii liitteitä ja tositteita takaisinmaksukyvystä vaikka lainattavat summat olisivatkin pienempiä. Me listasimme vain ne lainapalvelut sivuillemme jotka myöntävät todennäköisesti lainaa jokaiselle mihin tahansa tarpeeseen ilman liitteitä tai muita ylimääräisiä tositteita.

Valitse ensin mikä lainatuote sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi ja tutustu verkkosivustomme kattavan valikoimaan eri luotonantajista. Voit valita minkä tahansa lainatuotteet, sillä vertailimme niistä jokaikisen. Jos tuntuu, että sopivan lainan löytyminen on silti haastavaa voit kokeilla kilpailuttaa lainat palvelumme avulla. Meillä on tällä hetkellä 32 yhteistyökumppania jolle lainahakemuksesi toimitetaan.

Usein kysyttyä lainoista joita jokainen voi hakea

Kenelle laina voidaan myöntää?

Laina voidaan myöntää jokaiselle 18 vuotta täyttäneelle henkilölle, joka kykenee maksamaan lainansa takaisin ajallaan.

Tarvitseeko lainan hakija vakuuksia tai takaajia?

Keneltäkään hakijoista ei vaadita vakuuksia tai takaajia esittelemissämme lainapalveluissa, sillä kaikki lainat ovat vakuudettomia.

Voiko lainaa saada jos luotottiedot menneet?

Lainaa ilman luottotietoja on hankala saada jos luottotietosi ovat menneet. Kokeile lähettää lainahakemus / lainahakemuksia luotonantajille ja katso mitä he vastaavat.

Mikä lainapalvelu on niin kutsuttu "varma laina"?

Varma laina ei koskaan oikeasti ole varma. Luotonantajat päättävät itse kenelle ovat valmiita myöntämään lainaa ja nykyään, koska lainapalvelut käyttävät tehokkaasti automatisoitua järjestelmää jolla luottokelpoisuusarvioidaan voi olla vaikea perustella omaa maksukykyään. Varmin laina on tällä hetkellä ehkä lainojen kilpailutus palvelut joista voit saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. On epätodennäköistä, ettei ainoakaan lainapalvelu olisi valmis myöntämään lainaa jos takaisinmaksukykyä löytyy.

Jos saat kielteisen luottopäätöksen voit lähettää viestiä asiakaspalveluun ja kysyä että mikä hakemuksessa mättää. Todennäköisesti he vastaavat että luotonantajan asettamat ehdot eivät täyty lainanhakijan kohdalla. Jos et ole varma onko luottotiedoissasi merkintä voit kokeilla katsoa omat tietosi Asiakastiedolta tai Bisnodelta kerran vuodessa maksutta.

Siirry hakemaan lainaa netistä lähettämällä maksuttomat lainatarjouspyynnöt mihin tahansa valitsemaasi palveluun. Suosittelemme jokaiselle kuitenkin edellämainittuja palveluita jos lainan tarve on kiireellinen.