Lainaa jokaiselle - kaikki voivat saada lainaa

Artikkeli päivitetty 9. Toukokuu, 2024

Tällä sivulla esiintyvät lainapalvelut ovat paras vaihtoehto jokaiselle saada lainaa mahdollisimman nopeasti. Omalaina ja Freedom Rahoitus ovat lainojen kilpailuttajia, jotka lähettävät lainahakemuksesi useammalle pankille saman aikaisesti. 

Näin saat eteesi useita tarjouksia eikä sinun tarvitse turhauta jos joku lainapalveluista ei myönnä lainaa, sillä todennäköisyys on että yksi tai useampi kolmestakymmenestä pankista on valmis lainaamaan rahaa.

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
100 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,1%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,42%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
Opit nämä asiat:
  • Lainaa jokaiselle, joka sitä tarvitsee
  • Mikä lainapalvelu on niin kutsuttu “varma laina”?
  • Jokainen ansaitsee saada tarvitsemansa lainan
  • Voiko kaikki saada lainaa?
  • Lainaa jokaiselle – UKK

Lainaa jokaiselle, joka sitä tarvitsee

Jokaisella on mahdollisuus lainaan vaikka välillä lainaa jokaisellelainaehdot tuntuvatkin liian raskailta täyttää. 

Osa luotonantajista vaatii liitteitä ja tositteita takaisinmaksukyvystä vaikka lainattavat summat olisivatkin pienempiä. 

Me listasimme vain ne lainapalvelut sivuillemme jotka myöntävät todennäköisesti lainaa jokaiselle mihin tahansa tarpeeseen ilman liitteitä tai muita ylimääräisiä tositteita.

Valitse ensin mikä lainatuote sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi ja tutustu verkkosivustomme kattavan valikoimaan eri luotonantajista. 

Voit valita minkä tahansa lainatuotteet, sillä vertailimme niistä jokaisen. Jos tuntuu, että sopivan lainan löytyminen on silti haastavaa voit kokeilla kilpailuttaa lainat palvelumme avulla

Mikä lainapalvelu on niin kutsuttu "varma laina"?

Varma laina ei koskaan oikeasti ole varma. Luotonantajat päättävät itse kenelle ovat valmiita myöntämään lainaa ja nykyään, koska lainapalvelut käyttävät tehokkaasti automatisoitua järjestelmää jolla luottokelpoisuusarvioidaan voi olla vaikea perustella omaa maksukykyään. 

Varmin laina on tällä hetkellä ehkä lainojen kilpailutus palvelut joista voit saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. On epätodennäköistä, ettei ainoakaan lainapalvelu olisi valmis myöntämään lainaa jos takaisinmaksukykyä löytyy.

Jos saat kielteisen luottopäätöksen voit lähettää viestiä asiakaspalveluun ja kysyä että mikä hakemuksessa mättää. 

Todennäköisesti he vastaavat että luotonantajan asettamat ehdot eivät täyty lainanhakijan kohdalla. Jos et ole varma onko luottotiedoissasi merkintä voit kokeilla katsoa omat tietosi Asiakastiedolta tai Bisnodelta kerran vuodessa maksutta.

Jokainen ansaitsee saada tarvitsemansa lainan

Mielestämme jokaisen tulee olla oikeutettu tarvitsemaansa lainaa. On todella ikävää seurata lainan tarpeessa olevia henkilöitä, jotka hakevat lainaa uudestaan ja uudestaan epätoivoisina saadessaan jälleen kerran kielteisen lainapäätöksen.

Me olemme täällä auttaaksemme juuri sinun kaltaisia lainanhakijoita. Vuosien kokemusten ansiosta tiedämme sellaiset lainapalvelut ja luotonantajat, jotka pystyvät hyvin todennäköisesti myöntämään sinulle lainaa.

Sinun tarvitsee vain valita jokin esittelemistämme lainanvälittäjistä ja toimittaa tälle yksi lainahakemus. Tämän yhden lainanvälittäjälle lähetetyn lainahakemuksen avulla voit saada eteesi useampia lainatarjouksia.

Voiko kaikki saada lainaa?

Jokainen lainaa tarvitseva voi hakea lainaa, mutta lainan saaminen ei ole aina sataprosenttisen varmaa. Lainatarjouksia voi saada, mutta niiden sisältämä korkotaso voi olla liian korkea tai ehdot turhan tiukat. 

Lainan saamiseksi jokaisen hakijan tulee täyttää palvelun asettamat ehdot. Ennen lainapäätöksen tekemistä ehtoihin kannattaa tutustua huolellisesti, jotta ne eivät pääse yllättämään. 

Esimerkiksi sivustollamme esitetty lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut Omalaina.fi edellyttää hakijalta 18 vuoden ikää ja puhtaita luottotietoja. 

Omalaina tekee yhteistyötä jopa 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kanssa. Suuri yhteistyökumppaneiden määrä parantaa myönteisen lainapäätöksen saamista. 

Tyypillisesti lainanhakijan tulee täyttää ainakin seuraavat ehdot: 

  • Vähintään 18 vuoden ikä
  • Suomen kansalaisuus
  • Puhtaat luottotiedot
  • Vakaat ja säännölliset palkka- tai eläketulot 
  • Henkilökohtaiset ja suomalaiset verkkopankkitunnukset
 

Lainamahdollisuutesi ovat aika hyvät, jos täytät ainakin kaikki edellä mainitut ehdot. 

Lainaa jokaiselle - UKK

Onko varma laina luottotiedottomalle mahdollinen? 

Yleisesti ottaen jokainen pankki tai rahoituslaitos edellyttää hakijoilta puhtaita luottotietoja, jonka takia varma laina luottotiedottomalle ei ole mahdollinen. 

Mistä varma laina? 

Varman lainan saamista voi parantaa kilpailuttamalla lainat. Mitä enemmän lainantarjoajalla on yhteistyökumppaneita, sitä todennäköisempää on saada myönteinen lainapäätös. 

Mitä tehdä, jos ei saa lainaa?

Jos sait kielteisen päätöksen, voit testata hakevasi pienempää lainasummaa tai tiedustella miksi sait hylätyn päätöksen. 

Kuka lainaisi rahaa luottotiedottomalle?

Pääsääntöisesti mikään pankki tai rahoituslaitos ei myönnä lainaa luottotiedottomalle. Voit kuitenkin testata maksuttomalla hakemuksella voisitko saada lainaa, vaikka luottotiedoissasi olisi maksuhäiriömerkintä. 

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti