Kilpailuta laina

Lainan kilpailuttaminen tarkoittaa lainatarjousten pyytämistä useammasta eri pankista tai rahoituslaitoksesta siten, että voit itse vertailla eri luotonantajien kustannuksia keskenään ja valita niistä parhaiten sopivimman.

Täytä ja lähetä maksuton lainahakemus palvelussamme alapuolella olevasta painikkeesta. Toimitamme hakemuksesi eteenpäin yli 30 pankille ja rahoituslaitokselle.

Saat useita edullisia esihyväksyttyjä tarjouksia heti lähettämällä vain yhden ilmaisen hakemuksen. Kilpailutuksessa mukana muunmuassa; Nordea, POP-pankki, Resurs Bank, Bank Norwegian ja monta muuta!

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Tavoitat meidät kaikki yhdellä hakemuksella!

Yhteistyökumppanit

Yleisimmät kysymykset lainojen kilpailutuksesta:

Mitä lainojen kilpailuttaminen tarkoittaa?

Lainojen kilpailuttamisella tarkoitetaan sitä prosessia jossa haet uutta edullisempaa lainaa jonka tarkoituksena on maksaa aikaisemmat velat pois kerralla.

Keskitä lainat ja pääse pikavipeistä eroon yhdellä kertaa. Voit saada sopivan yhdistelylainan jo tänään!

Kuka voi saada lainaa?

Lainaa heti voi hakea kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt jolla on Suomalainen henkilötunnus ja pankkitili.

Miksi kilpailuttaa laina Luottopalvelut.fi palvelussa?

Lainan kilpailuttaminen on maksutonta. Lainahakemuksesi lähetetään yhdellä hakemuksella jopa 30 pankille ja rahoituslaitokselle. Lainavertailu onnistuu samassa paikassa ja löydät sopivan lainan itsellesi varmasti. Lainatarjoukset eivät ole sitovia ellet päätä tehdä sopimusta. Kokeile!

Koska laina maksetaan tilille?

Lainan maksaminen tilille on pankkien vastuulla. Luotonantajakohtaisesti lainan maksuajat vaihtelevat, mutta parhaimmillaan voit saada lainan jopa samana päivänä. Nopeimmillaan jopa 15 minuutissa!

Millä korolla lainaa voi saada?

Pankit ja luotonantajat päättävät itse koroistaan antamiesi tietojen perusteella, kilpailuttamalla hakemuksesi 30 pankissa varmistat edullisimman lainan löytymisen.

Voinko kilpailuttaa jo olemassa olevat lainat?

Kyllä, olemassa olevien lainojen kilpailuttamisella voit säästää huomattavasti rahaa. Yhtä lainaa on helpompi hallinoida kuin useita. Pyydä tarjous ja yhdistä lainasi meillä!

Voit kilpailuttaa palvelumme avulla kaikki lainatarpeesi: Pikavippi, joustoluotto, kulutusluotto tai yhdistää nykyiset lainasi.

Pääset näkemään kaikki lainatarjoukset hakemuksellesi seuraavasti:

1. Täytä ja lähetä lyhyt sekä nopea lainahakemus.
2. Saat kaikki juuri sinulle räätälöidyt lainatarjoukset eteesi, joten päätöksen tekeminen on helppoa.
3. Valitse itsellesi paras laina ja nosta rahat.

Muut lainapalvelut jotka auttavat sinua kilpailuttamaan lainatarjoukset

Omalaina logo

Lainasummat
100 – 60 000€

Laina-aika
12 – 180 kuukautta

Korkotaso
4,19 – 20%

Yhteistyökumppanit
Yli 30

Freedom Rahoitus logo

Lainasummat
1000 – 60 000€

Laina-aika
12 – 180 kuukautta

Korkotaso
4,99 – 20%

Yhteistyökumppanit
Yli 25

Rahalaitos logo

Lainasummat
500 – 70 000€

Laina-aika
12 – 180 kuukautta

Korkotaso
4,5 – 20%

Yhteistyökumppanit
Yli 25

Lendo logo

Lainasummat
500 – 60 000€

Laina-aika
12 – 180 kuukautta

Korkotaso
4,5 – 20%

Yhteistyökumppanit
Yli 20

Taulukossa esiintyvät luvut laina-ajan ja korkotason kohdalla ovat vain suuntaa antavia ja kertovat halvimman ja kalleimman lopputuleman. Lopullisen korkotasosi saat tietää kun pyydät palvelusta maksuttomat lainatarjoukset.

Miksi kilpailuttaa laina netissä?

Kun kilpailutat lainan palvelussamme varmistat, että löydät parhaan lainatarjouksen. Et sitoudu mihinkään kun täytät ja lähetät lainahakemuksen, voit rauhassa tarkastella saamiasi lainatarjouksia ja vertailla niitä keskenään.

Lainatarjoukset ovat sinulle henkilökohtaisia ja perustuvat sinun tietoihisi, ne eivät ole yleisiä arvioita mahdollisesta korkotasosta vaan saat selvän tiedon mitä laina juuri sinulle maksaa.

Lainatarjous perustuu seuraaviin tietoihin joita voivat olla esimerkiksi:

  • Tulot (palkkatulot, eläketulot)
  • Nykyinen työsuhde ja sen kesto
  • Kertynyt varallisuus / omaisuus
  • Muut jo olemassa olevat velat

Näiden tietojen perusteella luotonantajan suorittavat sinusta luottoarvion, joka määrää lopullisen tarjotun lainan suuruuden ja kustannukset.

Kun saat lainatarjoukset eteesi ne ovat jo valmiiksi esihyväksyttyjä, joka tarkoittaa että hakemuksen loppuunvieminen vaatii vain sähköisen allekirjoituksen, joka tehdään verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Huomioi, että ilmoitetut korot eivät välttämättä luotonantajasta riippuen ole ainoa kuluerä. Kuluja voi muodostua myös mahdollisista luotonavauspalkkioista, nostokuluista tai tilinhoitopalkkioista. Syyskuun 2019 jälkeen niitä ei kuitenkaan voida periä enempää kuin 150 euroa vuodessa.

Lainojen yhdistäminen on maksutonta ja nopeaa

Monelle meistä tilanne on tuttu, jossa avoinna on jo useampi pienempi tai keskisuuri laina. Mutta harva meistä ymmärtää, että lainojen yhdistäminen saattaa tiputtaa luottokustannuksia jopa puolella!

Lainojen yhdistäminen on hyvä tapa pienentää taloudellista stressiä ja luottokustannuksia kilpailuttamalla vanhat lainat uudestaan.

Kerromme miten se tapahtuu:

Näin toimii lainojen yhdistäminen verkossa

  1. Laske ensin avoinna oleviesi lainojen kokonaissumma ja lisää siihen kulut ja muut kustannukset.
  2. Pyydä lainatarjous summalle joka ylittää aikaisemmat lainat ja niiden kustannukset.
  3. Katso uuden suuremman lainan korkoja ja maksuaikaa ja vertaile niitä aikaisempiin kustannuksiin. Pohdi onko uusi laina taloudellisesti parempi ratkaisu, mitä konkreettista hyötyä saat?
  4. Jos jokin saamistasi lainatarjouksista on edullisempi kuin aikaisemmat lainasi, voit allekirjoittaa lainasopimuksen uudesta lainasta ja maksaa sillä aikaisemmat lainasi pois yhdellä kertaa.

Palvelumme kautta yhdistät helposti useammat pienet lainasi. Useamman pienemmän lainan hallinointi on hankalaa ja kallista, kilpailuta paras tarjous lainojen yhdistämiselle palvelussamme ja säästät selvää rahaa. Kun maksat vain yhdestä lainasta, on sen hallinointi helpompaa ja edullisempaa.

Suurempaa lainaa yhteishakijan kanssa

Kaikkein eniten kilpailutetaan pieniä ja keskisuuria lainoja, mutta kun lainaa tarvittaisiin suurempia hankitoja varten voi sen korko olla yllättävänkin kallis. Yksinkertaisella kikalla saat edullisemman lainatarjouksen mistä tahansa pankista:

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, nousee luottoarviosi merkittävästi. Yhteishakijan kanssa haettu laina on aina edullisempi kuin yksin haettu laina. Lisäksi yhteishakijan kanssa lainaa on mahdollista saada myös suurempia summia, jotka ei olisi mahdollisia jos lainaa haettaisiin yksin.

Myönteinen lainapäätös on myös huomattavasti todennäköisempi. Jos kuitenkin toisella luotta hakevista henkilöistä on maksuhäiriömerkintä ei tämä skenaario ole mahdollinen.

Moni yhteistalous rahoittaa yhdessä esimerkiksi autoa, lomamatkaa, remonttia tai kesämökkiä. Saatat yllättyä, että myös uudet digipankit tarjoavat yhtä edullista tai jopa edullisempaa lainaa kuin perinteiset pankit. Älä siis jätä tätä kiveä kääntämättä jos rahoituksen tarve iskee.

Voit siis hakea lainaa netistä myös yhteishakijan kanssa. Kun laina haetaan yhteishakijan kanssa on usein kyse suuremmasta lainasummasta. Suuremmissa lainasummissa yhteishakijasta on etua, sillä luotonantajan näkökulmasta se pienentää riskiä merkittävästi ja tämä taas puolestaan johtaa edullisempiin lainakustannuksiin ja ennenkaikkea positiiviseen luottopäätökseen.

Löydät parhaat lainatarjoukset hetkessä!

Lainan saaminen on todennäköisempää kun pyydät kaikista lainapalveluista tarjouksen yhdellä kertaa. Jos muuten yksittäinen luotonantaja päättäisi hylätä lainahakemuksesi et jäisi nuolemaan näppejä.

Välityspalveluiden käyttäminen on tätä päivää. Maksuttoman ja nopean palvelun avulla säästät aikaa kun hakemusta ei tarvitse joka kerta uudestaan lähettää, lisäksi saat katsoa juuri sinulle räätälöidyt lainatarjoukset ilman että sinun tarvitsee allekirjoittaa lainasopimusta.

Kilpailuttamalla itsellesi parhaan lainatarjouksen palvelussamme varmistat, että JUURI SINÄ löydät omiin tarpeisiisi parhaimman lainan. Lainatarjous perustuu aina sinun henkilökohtaisiin tietoihin, joten voidaan sanoa että jokainen saamasi lainatarjous on yksilöllinen juuri sinua varten. Nosta tilillesi paras lainatarjous jo tänään!