Kilpailuta laina

Täytä ja lähetä maksuton lainahakemus palvelussamme alapuolella olevasta painikkeesta. Toimitamme hakemuksesi eteenpäin yli 30 pankille ja rahoituslaitokselle.

Saat useita edullisia esihyväksyttyjä tarjouksia heti lähettämällä vain yhden ilmaisen hakemuksen. Kilpailutuksessa mukana muunmuassa Nordea, POP-pankki, Resurs Bank, Bank Norwegian ja monta muuta!

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Tavoitat meidät kaikki yhdellä hakemuksella!

Yhteistyökumppanit

Yleisimmät kysymykset:

Kuka voi saada lainaa?

Lainaa heti voi hakea kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt jolla on Suomalainen henkilötunnus ja pankkitili.

Miksi kilpailuttaa laina Luottopalvelut.fi palvelussa?

Lainan kilpailuttaminen on maksutonta. Lainahakemuksesi lähetetään yhdellä hakemuksella jopa 30 pankille ja rahoituslaitokselle. Lainavertailu onnistuu samassa paikassa ja löydät sopivan lainan itsellesi varmasti. Lainatarjoukset eivät ole sitovia ellet päätä tehdä sopimusta. Kokeile!

Koska laina maksetaan tilille?

Lainan maksaminen tilille on pankkien vastuulla. Luotonantajakohtaisesti lainan maksuajat vaihtelevat, mutta parhaimmillaan voit saada lainan jopa samana päivänä. Nopeimmillaan jopa 15 minuutissa!

Millä korolla lainaa voi saada?

Pankit ja luotonantajat päättävät itse koroistaan antamiesi tietojen perusteella, kilpailuttamalla hakemuksesi 30 pankissa varmistat edullisimman lainan löytymisen.

Voinko kilpailuttaa jo olemassa olevat lainat?

Kyllä, olemassa olevien lainojen kilpailuttamisella voit säästää huomattavasti rahaa. Yhtä lainaa on helpompi hallinoida kuin useita. Pyydä tarjous ja yhdistä lainasi meillä!

Voit kilpailuttaa palvelumme avulla kaikki lainatarpeesi: Pikavippi, joustoluotto, kulutusluotto tai yhdistää nykyiset lainasi.

Pääset näkemään kaikki lainatarjoukset hakemuksellesi seuraavasti:

1. Täytä ja lähetä lyhyt sekä nopea lainahakemus.

2. Saat kaikki juuri sinulle räätälöidyt lainatarjoukset eteesi, joten päätöksen tekeminen on helppoa.

3. Valitse itsellesi paras laina ja nosta rahat.

Miksi kilpailuttaa laina?

Kun kilpailutat lainan palvelussamme varmistat, että löydät parhaan lainatarjouksen. Et sitoudu mihinkään kun täytät ja lähetät lainahakemuksen, voit rauhassa tarkastella saamiasi lainatarjouksia ja vertailla niitä keskenään. Lainatarjoukset ovat sinulle henkilökohtaisia ja perustuvat sinun tietoihisi, ne eivät ole yleisiä arvioita mahdollisesta korkotasosta vaan saat selvän tiedon mitä laina juuri sinulle maksaa.

Lainojen yhdistäminen

Palvelumme kautta yhdistät helposti useammat pienet lainasi. Useamman pienemmän lainan hallinointi on hankalaa ja kallista, kilpailuta paras tarjous lainojen yhdistämiselle palvelussamme ja säästät selvää rahaa. Kun maksat vain yhdestä lainasta, on sen hallinointi helpompaa ja edullisempaa.

Lainaa yhteishakijan kanssa

Voit hakea lainaa netistä myös yhteishakijan kanssa. Kun laina haetaan yhteishakijan kanssa on usein kyse suuremmasta lainasummasta. Suuremmissa lainasummissa yhteishakijasta on etua, sillä luotonantajan näkökulmasta se pienentää riskiä merkittävästi ja tämä taas puolestaan johtaa edullisempiin lainakustannuksiin ja ennenkaikkea positiiviseen luottopäätökseen.

Paras lainatarjous - löydät sen!

Kilpailuttamalla itsellesi parhaan lainatarjouksen palvelussamme varmistat, että JUURI SINÄ löydät omiin tarpeisiisi parhaimman lainan. Lainatarjous perustuu aina sinun henkilökohtaisiin tietoihin, joten voidaan sanoa että jokainen saamasi lainatarjous on yksilöllinen juuri sinua varten. Nosta tilillesi paras lainatarjous jo tänään!