Osamaksujen yhdistäminen

Artikkeli päivitetty 9. Toukokuu, 2024

Onko sinulle kertynyt liikaa osamaksuja joiden maksaminen ja hallinnointi tuntuu vaivalloiselta? Tähän yksinkertaisin ja nopein ratkaisu on osamaksujen yhdistäminen lainalla. 

Uuden lainan avulla maksat useat osamaksut pois yhdellä kertaa ja saat lyhennettäväksi vain yhden maksun kuukausittain. Yhdistämällä voi säästää etenkin osamaksuissa jopa tuhansia euroja.

Taulukosta löydät yhtiöt jotka tarjoavat tätä palvelua, pyydä tarjous osamaksujen yhdistämisestä ja katso löytyykö edullista lainaa.

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
100 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,1%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,42%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
Opit nämä asiat:
  • Lainaa osamaksujen yhdistämiseen
  • Osamaksut pois kerralla
  • Oletko kerryttänyt itsellesi liikaa osamaksuja?
  • Veloista selviäminen alkaa budjetin selvittämisellä
  • Milloin yhdistelylaina ei ole järkevä?
  • Osamaksujen yhdistäminen – UKK

Lainaa osamaksujen yhdistämiseen

Osamaksuja voi olla monen laisia, osa niistä saattaa olla sidottu luottokorttien lyhennyksiin tai Klarnan laskusuorituksiin. 

Osamaksu ovat yleisesti kaikkein kalleimpia rahoitusvaihtoehtoja joita voit löytää verkosta tai kaupoista. 

Hyvin tyypillinen tilanne on sellainen, jossa henkilö on asioinut esimerkiksi elektroniikkaliikkeessä ja ostanut uudet tietokoneen. Tietokone on sen verran kallis, että on henkilön on tarvinnut hankkia se osamaksulla. 

Osamaksun avulla lyhennät velkaa kuukausittain, mutta summaan lisätään korot ja muut hallinnointikustannukset.

Lue myös: keskitä lainat – säästät selvää rahaa jo tänään

Tällaisia osamaksuja voi kertyä huomaamattaan useampia. Voit yllättyä kuinka kalliita osamaksut loppujen lopuksi ovat.

Yhdistämällä nämä kaikki osamaksut säästät merkittäviä summia rahaa ja samalla helpotat niiden maksamista kun sinun tarvitsee olla ajan tasalla vain yhdestä velasta yhdistelyn jälkeen.

osamaksujen yhdistäminen lainalla

Osamaksut pois kerralla

Vuosien varrella olemme nähneet useita onnistuneita lainojen yhdistämisiä, joissa parhaimmillaan säästöä on saatu jopa useita tuhansia euroja pienemmilläkin velkapääomilla. 

Voimme lämpimästi suositella Omalainan lainapalvelua juuri tähän tarkoitukseen. 

Kun pyydät tarjousta osamaksujen uudelleenrahoituksesta pidä silmällä lainan takaisinmaksuaikaa ja kustannuksia. 

Jos kustannukset ovat merkittävästi alhaisempia tai kuukausittaiset lyhennykset kevyempiä kuin nykyisten osamaksujen kanssa on yhdistäminen järkevä vaihtoehto.

Lue myös: miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu?

Oletko kerryttänyt itsellesi liikaa osamaksuja?

Nykyään lähes jokainen verkkokauppa tarjoaa asiakkailleen mahdollisuutta ostaa tavaroita osamaksulla. Osamaksu on helppo tapa saada jokin tuote itselleen heti, jos esimerkiksi sillä hetkellä oma lompakko ammottaa tyhjyyttä. 

Loppujen lopuksi voit kuitenkin ajautua tilanteeseen, jossa olet ottanut osamaksuja useaan eri paikkaan ja niiden maksaminen voi tuntua hankalalta. Osamaksujen kulut voi kuitenkin pitkällä aikavälillä olla korkeat. 

Esimerkiksi puhelin osamaksulla voi tuntua alkuun hyvältä ja edulliselta vaihtoehdolta, kuitenkin loppupeleissä se voi tulla paljon kalliimmaksi kuin puhelimen ostaminen omalla rahalla. Useiden osamaksujen maksamiseen voi mennä suurin osa tuloistasi, jolloin rahat eivät välttämättä riitä kattamaan muita pakollisia menoja. 

Jos osamaksuja tai muita luottoja kasaantuu liikaa, voi harkita lainojen yhdistämistä. Suurempi laina voi tulla huomattavasti edullisemmaksi mitä useat pienet lainat. 

Veloista selviäminen alkaa budjetin selvittämisellä

Moni ajautuu tilanteeseen jossa he eivät voi todeta muuta kuin, että “en selviä veloista”. Jo ennen kuin ajaudutaan tähän pisteeseen on järkevää laatia oma katsaus taloudesta ja laskea tulot ja menot. 

Jos näyttää siltä, että menot ovat liian suuret tuloihin verrattuna kannattaa ensimmäisenä pohtia mitä ylimääräisiä hyödykkeitä voi jättää pois.

Nyt kun olet tämän artikkelin lukenut osaat hakea osamaksujen yhdistämistä netissä. 

Voit pyytää tarjouksia jotka eivät sido nyt heti ja katsoa voitko yhdistää laskusi vaikka tänään. Aloita nyt talouden turvaaminen ja kustannusten laskeminen tästä.

Onnea kohti turvatumpaa taloutta, toivottavasti saat edullisen järjestelylainan jotta taloudellinen tilanteesi saadaan paremmaksi laskemalla velkataakkaa.

Milloin yhdistelylaina ei ole järkevä?

Yhdistelylaina voi olla järkevämpi vaikka se olisi hieman kalliimpi kuin nykyiset maksusi, mutta vain sellaisissa tapauksissa joissa yksi maksu on helpompi hallinnoida kuin kymmenen muuta. 

Jos uusi järjestelylaina tulee olemaan merkittävästi kalliimpi ei välttämättä kannata ottaa järjestelyä. 

Voit kuitenkin itse vielä pohtia ja oman harkintasi mukaan tehdä päätökset. Tarjoukset eivät maksa eivätkä sido, mutta jos allekirjoitat lainasopimuksen on uusi laina sitova.

Ehkä jopa me voimme auttaa sinua: lue lisää täältä.

Osamaksujen yhdistäminen - UKK

Kannattaako osamaksut yhdistää?

Osamaksujen yhdistäminen voi olla järkevää tilanteessa, jossa olet ottanut osamaksuja useisiin eri paikkoihin. Osamaksujen yhdistäminen voi alentaa kustannuksia ja kulujen maksaminen on helpompaa yhteen paikkaan. 

Mitä hyötyä on yhdistää osamaksut?

Osamaksujen ja luottojen yhdistäminen voi parhaimmillaan alentaa kustannuksia. Se myös helpottaa talouden hallintaa, kun maksettavana on yksi eräpäivä. 

Miten voin yhdistää osamaksut?

Ennen osamaksujen yhdistämistä laske jäljellä olevan velan määrä ja maksa se kokonaisuudessaan pois yhden edullisemman yhdistelylainan avulla. Näin maksettavanasi on vain yksi laina eikä tämä prosessi kasvata velkojesi määrää. 

Voiko ylivelkaantunut yhdistää osamaksut?

Osamaksujen yhdistäminen on järkevää vain silloin, jos löydät riittävän edullisen lainan. Ylivelkaantuneena kannattaa myös harkita muita keinoja, jolla voisi selviytyä velkojen takaisinmaksamisesta ilman uuden lainan hakemista. 

Mitä osamaksuja tai luottoja on mahdollista yhdistää? 

Periaatteessa voit hakea yhdistelylainaa mitä tahansa osamaksua tai luotto varten. Kuitenkin vakuudellisten luottojen yhdistäminen voi olla monimutkaisempaa.

Miten lainan hinta muodostuu?

Lainan hintaan vaikuttaa korko, kuukausimaksu, palvelumaksut ja mahdolliset laskutuslisät. Maksat lainasta kuukaudessa aina korkoa ja muita mahdollisia maksuja.
Palvelumaksujen ja laskutuslisien suuruuteen vaikuttaa haettu lainasumma ja lainanmyöntäjä.

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti