Lainaa 60 000 € - Kilpailuta 60 000 euron lainat

Artikkeli päivitetty 10. Toukokuu, 2024

Lainaa 60 000 euroa ilman vakuuksia on hyvä tapa rahoittaa suuremmat hankinnat. Vertailun avulla pystyt löytämään edullisimman lainantarjoajan.

Käytä kilpailutuspalveluita ja voit saada jopa 30 eri pankin sekä rahoituslaitoksen tarjouksia. Lainavertailun tekeminen on maksutonta ja ei-sitovaa. 

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
100 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,1%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,42%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
Opit nämä asiat:
 • Vakuudeton 60 000 euron laina netistä
 • Vakuudettoman lainan voi käyttää haluamallaan tavalla
 • Kuka voi saada vakuudettoman 60 000 euron lainan?
 • Mitä jos hakisin uuden lainan sijaan yhdistelylainaa?
 • Voit saada 60 000 euron lainalle jopa 15 vuoden maksuajan
 • Millainen on 60 000 euron lainan korko?
 • Luottopalvelut tarjoaa helpon lainavertailun
 • Kannattaako lainat kilpailuttaa?
 • Voit saada edullisemman koron hakemalla 60 000 euron lainan yhteishakijan kanssa
 • Miten voin hakea lainaa?
 • Usein kysytyt kysymykset 60 000 euron lainasta

Vakuudeton 60 000 euron laina netistä

Useiden netissä toimivien lainapalveluiden kautta voi hakea lainaa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuudettomalla lainalla pystyt toteuttamaan pitkäaikaisia haaveitasi tai rahoitusta vaativia hankkeita.

Oletko haaveillut talon tai oman tontin ostamisesta jo pidemmän aikaa? Tai ehkä nykyinen asuntosi vaatii hieman suurempaa remonttia.

Olipa kyseessä mikä tahansa rahoitusta vaativa hanke, voit vertailla eri lainavaihtoehtoja helposti sivustomme avulla. Nykypäivänä lainan hakeminen on yksinkertainen prosessi ja sen voi toteuttaa, vaikka kotisohvalta.

Lainan hakemiseen kannattaa aina asennoitua siten, ettei sitä hae turhanpäiväsesti tai ilman tarkkaa harkintaa. Lainaa ei myöskään ole suositeltavaa hake ilman kaikkien tarjolla olevien vaihtoehtojen vertailemista.

Lainojen kilpailuttaminen on nykyään erittäin helppoa ja nopeaa. Kauttamme pystyt tavoittamaan myös sellaiset toimijat, jotka kilpailuttavat lainasi jopa 30 pankin sekä rahoituslaitoksen toimesta.

Vakuudettoman lainan voi käyttää haluamallaan tavalla

Vakuudettoman lainan hyvinä puolina pidetään sitä, että sen voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Lainan käyttökohdetta ei ole määritelty, joten voit rahoittaa sen avulla esimerkiksi uuden auton, asunnon, puhelimen tai mitä sitten ikinä sillä hetkellä tarvitsetkaan.

Voit rahoittaa yhdellä lainalla useita asioita eikä jokainen hankinta vaadi uutta erillistä hakemusta. Jos esimerkiksi tarkoituksenasi on hankkia uusi puhelin, tietokone ja kuulokkeet, voit hakea samalla hakemuksella rahoitusta kaikkiin näihin hankintoihin.

60 000 euron lainalla saa helposti ostettua uuden ja modernin auton. Auton hankinta on voinut olla haaveesi jo pidemmän aikaan ja ainoana esteenä on ollut riittämättömät säästöt. Uuteen autoon liittyy vähemmän yllättäviä kustannuksia mitä vanhoihin autoihin. Uudet autot harvemmin hajoavat yhtäkkiä, jos ei ota huomioon mahdollisia kolaritilanteita.

Kyseisellä lainasummalla voi saada hankittua jonkun kokoisen tontin. Nyt jos koskaan voi olla oikea hetki toteuttaa haaveet ja ostaa oma tontti. Jos suunnitelmiisi kuuluu talon rakentaminen alusta loppuun, vaatii se ensin tontin ostamisen.

Voit esimerkiksi löytää jonkun sopivan kokoisen tontin haluamaltasi alueelta ja rahoittaa sen kätevästi vakuudettomalla lainalla.

Vakuudettoman lainan hakuprosessi on nopea ja helppo sekä rahat voi saada tililleen jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutaman arkipäivän kuluessa.

Voit käyttää vakuudettoman lainan esimerkiksi täydentämään jo nykyistä rahoitustasi. Jos esimerkiksi olet tekemässä suurempaa remonttia ja jokainen sen tietää, ettei remonteissa pysty välttymään yllättäviltä kustannuksilta.  

Kesken remonttia voi esimerkiksi tulla tilanne, jossa tarvikkeet tai materiaalit loppuvat kesken. Tämänkaltaiset muutokset voivat nostaa nykyistä remonttibudjettiasi ja sen paikkaamiseen voidaan tarvita lisärahoitusta. 

ällaisessa tilanteessa apu voi löytyä vakuudettomasta lainasta.

Kuka voi saada vakuudettoman 60 000 euron lainan?

Jokaisella pankilla on omanlaiset ehdot, jotka hakijan tulee täyttää. Perusehtoihin kuitenkin kuuluu, että hakija on vähintään täysi-ikäinen, luottotiedot ovat puhtaat sekä tulot säännölliset.

Tarvittaessa lainaa voi harkita hakevansa yhteishakijan kanssa. Useimmat pankit myöntävät kahdelle hakijalle isompaa lainaa pienemmällä korolla.

Vaikka täyttäisitkin lainapalveluiden asettamat perusehdot, voit siitä huolimatta saada kielteisen lainapäätöksen. Kielteinen lainapäätös voi johtua hakijan riittämättömistä tuloista, maksuhäiriömerkinnästä tai useista avoimista lainoista.

Uutta lainaa ei välttämättä myönnetä, jos asiakkaalla on olemassa olevia lainoja, joiden lyhennys on vielä pahasti kesken.

Myös esimerkiksi osittain tai puutteellisesti täytetty hakemus johtaa kielteiseen luottopäätökseen. Tästä syystä hakemus kannattaa täyttää aina huolellisesti, jotta sinun ei tarvitse käyttää aikaasi hakemuksen uudelleen täyttämiseen. Näin varmistut, että saat kilpailukykyisiä lainatarjouksia.

Vaikka et olisikaan sataprosenttisen varma lainamahdollisuuksistasi, voit siirtyä lainalistaltamme löytyvien lainapalveluiden sivustolle täyttämään maksuttoman hakemuksen ja tarkistaa voisitko saada vakuudetonta lainaa.

Hakemuksen täyttäminen on ilmaista ja ei-sitovaa. Pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjouksien vastaanottaminen ei sido sinua vielä lainan ottamiseen. Teemme yhteistyötä myös sellaisten palveluiden kanssa, jotka lähettävät hakemuksesi jopa 30 eri luotonmyöntäjälle.

Mitä jos hakisin uuden lainan sijaan yhdistelylainaa?

Useimpien nettikauppojen maksuvaihtoehtoihin kuuluu erilaisia lasku- ja osamaksumahdollisuuksia. Elektroniikkaa, vaatteita ja melkein mitä tahansa on nykypäivänä mahdollista ostaa osamaksulla.

Jos päätät aina valita maksutavaksi laskun tai osamaksun, voi se johtaa tilanteeseen, jossa sinulla on useita osamaksuja maksettavana samanaikaisesti. Osamaksujen lisäksi voi olla myös avoimia luottokorttivelkoja tai kulutusluottoja. Tällaisissa tilanteissa kannattaa harkita luottojen tai osamaksujen yhdistämistä.

Tyypillisesti useamman pienemmän lainan maksamisesta voi kertyä suurempi kuluerä mitä yhdestä isommasta lainasta. Kun lyhennettävänäsi on vain yksi laina, maksat vain yhden lainan korkoa ja kuluja. Tämän avulla sinulle jää luultavasti enemmän rahaa kuukaudessa myös muihin asioihin tai esimerkiksi säästöön pahan päivän varalle.

Ennen yhdistelylainan hakemista on suositeltavaa laskea tarkasti yhteen nykyisten lainojesi yhteissumma ja niistä aiheutuvat kulut.

Hae yhdistelylainaa vain sen verran, että pystyt kattamaan sillä kaikki nykyiset lainasi. Parhaimmassa tapauksessa voit saada yhdellä hakemuksella useita yhdistelylainatarjouksia.

Voit saada 60 000 euron lainalle jopa 15 vuoden maksuajan

 Sivustollamme esitettyjen lainapalveluiden takaisinmaksajat vaihtelevat 1-15 vuoden välillä. Voit myös maksaa lainasi takaisin ennenaikaisesti. Kun päätät maksaa lainasi nopeammin takaisin, säästät koroissa ja kuluissa.

Jos esimerkiksi päätät hakea yhdistelylainaa suositun Omalaina.fi-palvelun kautta, voit tarkistaa suuntaa antavan tiedon lainan kokonaiskustannuksista sivustolta löytyvän lainalaskurin avulla.

Tässä esimerkkilaskelma, joka on lainattu Omalainan lainalaskurista:

Lainasumma 60 000 euroa, laina-aika 10 vuotta, nimelliskorko 19 %, lainan perustamiskustannus 5 €, hoitokulut 2,50 €/kk. Näillä tiedoilla lainan kokonaiskustannukset olisivat 134 709,10 €, kuukausierä 1122,58 €, todellinen vuosikorko 20,82 %, maksuerien määrä (kk) 120, korkojen osuus 74 404,10 €, lainanhoitokulujen osuus 305,00 €.

Huomioithan, että tämän laskelma on vain suuntaa antava ja lainan lopullinen korkotaso sekä muut kustannukset määräytyvät hakijakohtaisesti.

Luultavasti voisit saada oman lainasi paljon edullisemmin. Tästä syystä suosittelemme, että täytät kyseisen lainalaskurin omilla lainatiedoillasi, jotta saat haluamasi laskelman.

Lainan kuukausierät kannattaa sovittaa omaan budjettiin ja talouteen sopivaksi. Jos valitset lainallesi pienen kuukausierän, lainan kokonaiskustannukset tulevat kalliimmaksi, kun joudut maksamaan korkoja ja kuluja usealta kuukaudelta.

Liian suuri kuukausierä voi taas johtaa pahimmillaan taloudelliseen ahdinkoon. Kuukausierä kannattaa valita siten, että sinulle jää lainan lyhennyksien jälkeen rahaa myös elämiseen sekä muihin pakollisiin menoihin.

Millainen on 60 000 euron lainan korko?

60 000 euron lainaa on mahdollista saada jopa 4,19 % korolla. Korko määräytyy kuitenkin aina hakijakohtaisesti ja jokaiselle hakijalle toteutetaan riskikartoitus. Voit parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa alhaisella korolla käyttämällä sivustoltamme löytyvää lainavertailua.

Vertailussamme on mukana markkinoiden suosituimmat pankit ja rahoituslaitokset. Käyttämällä kilpailutuspalvelua, tavoitat yhdellä hakemuksella jopa 30 eri pankin sekä rahoituslaitoksen tarjoukset.

Esimerkiksi netin tunnetuin ja suosituin palvelu Omalaina.fi on erikoistunut kilpailuttamaan asiakkaiden lainat ja pyrkii tarjoamaan aina sopivinta vaihtoehtoa.

Luottopalvelut tarjoaa helpon lainavertailun

Luottopalvelut on suomalainen lainojen vertailemiseen erikoistunut palvelu. Sivuston tarkoituksena on auttaa kuluttajia saamaan ajankohtaista tietoa erilaisista rahoitustuotteista, joita on mahdollista hakea suoraan netistä.

Tarkoituksenamme on tarjota sivustomme käyttäjille mahdollisimman tehokkaan tavan vertailla luotonantajat, ennen lainapäätöksen tekemistä.

Teemme yhteistyötä vain luotettavien ja turvallisten lainapalveluiden kanssa. Voit tarkastella sivustoltamme löytyvää lainalistausta ja valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Lainalistauksessamme on mukana myös sellaisia toimijoita, joiden kautta voit saada yhdellä kertaa useita lainatarjouksia.

Hakemuksen täyttäminen vie vain hetken ja lainasopimuksen allekirjoittaminen tapahtuu digitaalisesti omia verkkopankkitunnuksia käyttäen.

Alustavan lainapäätöksen voi saada jopa heti ja laina siirretään tilillesi joko saman päivän aikana tai viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa.

Sivustollamme esitettyjen palveluiden kautta voit hakea lainaa 500 – 70 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Tarjottavat takaisinmaksuajat vaihtelevat 1-15 vuoden väliltä.

Lainojen hakeminen edellyttää täysi-ikäisyyttä, puhtaita luottotietoja ja säännöllisiä tuloja.

Kannattaako lainat kilpailuttaa?

Ehdottomasti! Kaiken suuruiset ja kokoiset lainat kannattaa aina kilpailuttaa. Kilpailutus edesauttaa edullisemman ja paremman lainavaihtoehdon löytämistä.

Varsinkin suurempien lainojen kilpailutusta ei kannata jättää tekemättä. Lainojen kilpailutuksen avulla säästät rahaa ja aikaa.

Nettilainojen kilpailutus on huomattavasti nopeampi prosessi mitä pankkilainoissa. Koko prosessin voi hoitaa helposti netissä ilman lainaneuvotteluja tai ylimääräisiä liitteitä.

Lainojen kilpailutus hyödyt

 • Maksuton
 • Yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia
 • Voit säästää huomattavasti aikaa ja rahaa
 • Koko prosessi tapahtuu täysin verkossa
 • Nopeat käsittelyajat

Voit saada edullisemman koron hakemalla 60 000 euron lainan yhteishakijan kanssa

Useimmat isompaa lainaa tarvitsevat hakijat voivat ottaa lainahakemukseen mukaan yhteishakijan. Tyypillisesti yhteishakija voi olla oma puoliso tai sukulainen. Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, voit saada yhteistyökumppaneiltamme lainallesi edullisemman koron ja paremmat ehdot.

Kun lainan takaisismaksamisesta on vastuussa kaksi henkilöä, luotonantajat pystyvät tarjoamaan hakijoille paremman korkotason.

Tämä perustuu siihen, että pankeilla on pienempi todennäköisyys tehdä luottoappiota, kun kaksi henkilöä on vastuussa lainan takaisinmaksamisesta.

Miten voin hakea lainaa?

Voit hakea sivustomme kautta lainaa seuraavanlaisesti:

 1. Siirry sivun yläosasta löytyvään lainalistaukseen
 2. Valitse listasta itsellesi sopivin lainantarjoaja ja siirry sivustolle
 3. Täytä lainahakemus
 4. Jos sait hyväksytyn lainapäätöksen, sinulle lähetetään joko yksi tai useita lainatarjouksia
 

Jos sait useita lainatarjouksia, siirry vertailemaan saamiesi tarjouksien korkotasoa ja kustannuksia. Sopivan ja edullisen tarjouksen löytämisen jälkeen, siirry allekirjoittamaan lainasopimus verkkopankkitunnuksillasi.

Lainan maksuun vaikuttaa käytössäsi oleva pankki, kyseisen lainapalvelun toimintatapa sekä se mihin aikaan olet hakenut lainasi.

Tyypillisesti rahat voidaan maksaa tilillesi saman päivän aikana tai joissain tapauksissa rahat näkyvät tililläsi muutaman arkipäivän kuluessa.

Usein kysytyt kysymykset 60 000 euron lainasta

Onko asuntolaina 60000 euroa mahdollinen?

Kyllä on mahdollinen! Suosittelemme valitsemaan sellaisen palvelun, joka tarjoaa kulutusluottojen lisäksi myös asuntolainoja.

Voinko maksaa lainani ennenaikaisesti takaisin?

Tarvittaessa voit maksaa lainasi takaisin nopeammalla aikataululla. Suosittelemme kuitenkin, että otat yhteyttä kyseisen lainantarjoajan asiakaspalveluun ja tiedustelet onko se mahdollista. Kannattaa samalla kysyä onko se ilmaista, jotta vältyt yllättäviltä kuluilta.

Yleisesti lainapalvelut tarjoavat lainan ennenaikaista takaisinmaksamista ilmaiseksi. Jokaisella palvelulla on kuitenkin omanalaiset toimintatavat.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lähes jokainen sivustollamme esitetty lainapalvelu tarjoaa asiakkaalle lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Näiden sijaan sinulla tulee olla säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Käytännössä nämä asiat toimivat lainan vakuutena.

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti