Luottopalvelut.fi pikavippi on joustava ja edullinen ratkaisu arjen rahoitustarpeisiin. Täytä nopea hakemus netissä ja valitse tarvitsemasi lainasumma. Saat rahat tilillesi muutamassa minuutissa. Luottopalvelut tarjoaa Suomen parhaan pikavipin!

Pikavippi 100 - 4000 € lainasummille

luottopalvelut logo
  • 50 - 4000 euroa
  • Nopea, joustava ja turvallinen
  • Heti tilille

Voit hakea nostaa rahaa tilillesi koska tahansa, kun olet tehnyt luottosopimuksen. Näin käytössäsi on aina pikavippi kun sitä tarvitset. Maksat vain jos nostat lainaa käyttöösi!

Pieni pikavippi pitkällä maksuajalla

Luottopalvelut tarjoaa rahoitusratkaisuja äkillisiin tarpeisiin. Luottopalvelut vippi on jatkuva tililuotto, eli saat käyttöösi luottorajan jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Maksat vain nostamastasi lainasta. Voit saada pienen pikavipin pitkällä maksuajalla jopa 36 kuukautta.

Lainan voit maksaa helposti kerralla tai erissä takaisin. Luottohakemuksen tekeminen on täysin ilmaista, jos et tee nostoja.

Pikavippiä työttömälle

Jos olet työtön tällä hetkellä ja sinulla ei ole vakituisia palkkatuloja, voit silti saada lainaa. Täytä hakemus ja katso myönnetäänkö sinulle lainaa. Luottopalveluiden kautta haettu laina voi olla mahdollinen jopa työttömälle, päätös perustuu taloudelliseen tilanteeseesi ja maksukykyysi.

Mistä kannattaa hakea pikavippi?

Pikavippiä on mahdollista hakea lukuisilta luotonantajailta, mutta mikä kannattaa ottaa?

Luottopalvelut pikavippi on erinomainen vaihtoehto kun taloudellinen tilanteesi vaatii lisärahoitusta. Saat käyttöösi “jatkuvan joustoluoton” jonka puitteissa voit tehdä nostoja. Pikavippi ei sisällä piilokuluja, maksat vain nostamastasi summasta. Tarjouksena uusille asiakkaille on kuluton ja koroton laina ensimmäiselle kuukaudelle. Hae lainaa ilman vakuuksia heti.

Pikavippi viikonloppuna

Luottopalvelut.fi palvelee sinua kellonympäri vuoronkauden jokaisena päivänä. Voit tehdä luottohakemuksen koska tahansa.

Pikavippi yöllä

Pikavippiä voi hakea yöllä, kannattaa toki miettiä onko järkevin aika tehdä päätös siihen aikaan, mutta onneksi Luottopalvelut.fi kautta tehty hakemus ei maksa mitään, ellet nosta käyttöösi lainaa.

Pikavippien lainsäädäntö muuttui vuonna 2010 siten, että pikavippejä ei saa siirtää asiakkaiden käyttöön yöllä, mutta kauttamme haettu tililuotto toimii eri tavalla. Voit nostaa rahaa käyttöösi myös yöaikaan. Eli voit tehdä nostoja myös yö-aikaan. Ensimmäinen nosto on kuitenkin tehtävä 07:00 – 23:00 välillä.

Pikavippi 2019

Pikavippien lainsäädäntö on alati muuttuva ja korkokattoja voi mahdollisesti lähitulevaisuudessa tulla. Tällä hetkellä oikeusministeri johtaa lainsäädännön kiristämistä koskevaa muutosta, joka rajoittaisi pikavippien todellisen vuosikoron 30 prosenttiin kaikille lainasummille. Myös muita pikavippilainsäädäntöön tulevia muutoksia on käsittelyssä.

Luottopalvelut.fi kautta haetun pikavipin hinnaston löydät täältä.

Arvostele
[Ääniä:1 Arvosana:5]