Pikalaina sopii tilanteeseen, jossa lainatarpeesi on kiireellinen. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi vuokranmaksu tai muut äkilliset kulut jotka on rahoitettava heti.

Luottopalvelut - pikalaina heti

Luottopalvelut lainaa voidaan kutsua myös seuraaviksi ominaisuuksiensa perusteella – pikalaina / pikavippivippi. Tämä on perusteltua sillä, hyväksytyn luottohakemuksen jälkeen saat rahat tilillesi 15 minuutissa. Lainaa voit hakea 50 – 4000 euroa.

luottopalvelut logo
  • 50 - 4000 euroa
  • Lyhyt hakemus
  • Pikalaina heti tilille

Luottopalvelut lainaa voivat hakea kaikki 19 vuotta täyttäneet.

Miten Luottopalvelut pikalaina toimii?

Luottopalvelut pikalaina on luottotili, jonka puitteissa voit nostaa rahaa tilillesi tarvitsemasi määrän. Lainaa voit hakea 50 eurosta aina 4000 euroon asti. 

Luottotili toimii “virtuaalisen” – luottokortin tavoin, voit rahoitustarpeen yllättäessä nostaa rahaa netistä tilillesi tarvitsemasi määrän. Rahat maksetaan tilillesi noin 15 minuutin kuluessa.

Miten haen?

Klikkaa painiketta “hae lainaa”, siirryt sivulle jossa valitset tarvitsemasi lainasumman (voit muuttaa vielä hakemuksessa). Tunnistaudu tämän jälkeen verkkopankkitunnuksilla ja täytä lyhyt minuutin hakemus. Lainapäätöksen saat heti. Kun laina on myönnetty voit nostaa rahaa tilillesi.

Kuka voi hakea?

Pikalainaa voivat hakea kaikki 19-vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset jotka ovat hoitaneet laskunsa moitteettomasti ilman maksuhäriömerkintöjä.

Pikalainaa pitkällä maksuajalla

Luottopalvelut on asiakaslähtöinen ja joustava. Lisäksi palvelun käyttäminen on nopea ja helppoa. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen voit siirtää heti rahaa tilillesi.

Maksuaikaa saat lainallesi jopa 36 kuukautta! Joustoluotto on ainoa tapa saada pikalainat pitkällä maksuajalla ilman ylimääräisiä kustannuksia. 

Pikalainaa netistä

Kun tarvitaan lainaa nopeasti on toimittava heti, akuutit rahoitustarpeet eivät odota. Päätökset on saatava heti ja rahat mielellään tilille mahdollisimman nopeasti. Juuri tämän takia Luottopalvelut.fi on oikea valinta, saat lyhyen lainahakemuksen jälkeen rahat tilillesi välittömästi.

Pikalainan hakeminen netistä on helppoa ja nopeaa. Sinun ei tarvitse toimittaa ylimääräisiä liitteitä lähettääksesi hakemuksen. Pikalainan hakemisen pitää olla vaivatonta ja se pitää onnistua kaikilla laitteilla suoraan netissä!

Pikalaina vertailu

Jos haluat verrata eri pikalainojen kustannuksia – muista Luottopalvelut, vuosikorko on KSL:n mukainen alkaen 49,9 prosenttia. Maksat vain ja ainoastaan nostamasti pikaluotosta, et missään tapauksessa koko luottorajasta ellet nosta sitä käyttöösi.

Voit avata luottotilin nyt ja nostaa pikalaina 6kk kuluttua, et maksa lainkaan ylimääräistä vaan kulut muodostuvat vasta kuuden kuukauden kuluttua kun nostat lainan käyttöösi.

Tällä hetkellä tarjous uusille asiakkaille kuluton ja koroton laina jopa 30 vuorokauden ajan!

Arvostele
[Ääniä:1 Arvosana:5]