Sortter

Sortter

Bye Bye korot! Sortter on uusi lainapalvelu, josta voit hakea edullista lainaa 500 – 50 000 euroa. Palvelun taustalla toimii vuonna 2018 perustettu Sortter Oy. 

Kun haet lainaa Sortterin lähetetään lainahakemuksesi yli 30 pankille ja rahoituslaitokselle, eli toisinsanoen palvelu kilpailuttaa lainat.

Tärkeät tiedot Sortterista

Sortter on 100% suomalainen yritys, joka on erikoistunut kuluttajalainojen kilpailuttamiseen. Lainojen kilpailuttaminen on tehty helpoksi. Anna mainoksista tutun palvelun hoitaa lainatarjoukset eteesi. Sinulle luvataan parhaan hinnan takuu eli pankit siis todellakin kilpailevat lainastasi!

Kaikki palvelun kautta haetut lainat ovat täysin vakuudettomia, eli et tarvitse vakuuksia tai takaajia saadaksesi lainaa edullisesti. Voit hakea lainaa lyhytaikaisiin tarpeisiin lyhyellä takaisinmaksuajalla tai pidempään pitkäaikaiseen tarpeeseen. Laina-ajat vaihtelevat 1 – 15 vuoden välillä.

Lisätietoa Sortter.fi lainapalvelusta löydät: Pikavippikuningas.fi/sortter/

Kokemuksia Sortter lainavertailusta

Sortter lainavertailu on tuonut Suomen lainamarkkinoille hieman valonpilkahduksia, sillä asiakkaat voivat todellakin tuntea itsensä merkityksellisiksi. Sortterin lainapalvelussa, täytät ja lähetät nopean hakemuksen, jossa sinun tulee ilmoittaa perustiedot itsestäsi sekä aikaisemmista lainoista ja nykyisistä tuloista. kokonaisuudessaan lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat ensimmäiset tarjoukset minuuttien kuluessa ja myöhemmin saapuvat lainatarjoukset lopuiltakin pankeilta. Loppujen lopuksi edessäsi saattaa olla kymmeniä lainatarjouksia, joista itse saat valita parhaiten sopivan.

Kun olet allerkijoittanut lainasopimuksen maksetaan rahat tilillesi mahdollisimman nopeasti, usein jopa 15 minuutin kuluessa.

Uniikkina bonuksena: mikäli löydät edullisemman lainan jostakin muusta lainapalvelusta, Sortter maksaa näiden lainatarjousten välisen rahasumman euromääräisenä. Voit lukea tarkemmat tiedot Sortterin sivuilta “parhaan koron takuu” -ehdoista.

Sortter kokemuksia on löydettävissä runsaasti verkossa ja eri arvostelusivustoilla. Arvosana on keskimäräistä lainasivustoa parempi, eikä turhaan. Kokeile itse ja anna äänesi kuulua.

Kuka voi hakea lainaa palvelusta?

Lainanhakijan tulee täyttää Suomen lain asettamat perusedellytykset sekä hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot. 

Valitettavasti Suomen laki kieltää lainan myöntämisen henkilöille joilla on maksuhäiriömerkintöjä, se tarkoittaa ettei myöskään Sortter voi tässä tapauksessa tarjota palveluaan heille.

Mihin tarkoitukseen laina sopii?

Laina sopii mihin tahansa tarkoitukseen, sen saa itse lainanhakija päättää. Usein lainaa käytetään erinäisiin hankintoihin, kuten autoon remonttiin tai matkusteluun.

Lainavertailu palveluiden etuna on monipuolisuus, joka tarkoittaa, että lainaa voi hakea mihin tahansa tarpeeseen eikä tarvetta tarvitse ilmoittaa.

Sortter kuitenkin haluaa tietää mihin tarkoitukseen haet lainaa, jotta voit saada mahdollisimman edullisen ja hyvän lainatarjouksen juuri omiin tarpeisiin.

Kuinka suurta lainaa voi hakea ja mikä on takaisinmaksuaika?

Lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia 500 – 50 000 euroa. Takaisinmaksuaikaa on mahdollista saada lainalle 1 – 15 vuotta.

Pysyt itse vaikuttamaan lainan suuruuteen sekä takaisinmaksuaikaan ilmoittamalla ne Sortterille lainahakemuksen yhteydessä. Näin saat lainatarjouksia vain sellaisista lainoista, joita oikeasti etsit.

Miksi valita Sortter?

Jos haluat saada edullista lainaa parhain ehdoin. Lainan hakeminen on nopeaa ja selkeää. Yhdellä ainoalla hakemuksella tavoitat useita pankkeja ja rahoittajia. Parhaan hinnan takuu, luotonantajakriteerit on tarkoin valittu.

“bye bye korot, Sortter lainaa!” – kuuluu mainos

Kuinka nopeasti laina maksetaan?

Laina maksetaan parhaimmillaan jopa samana päivänä. Maksuaikataulu riippuu pankista, joka on tehnyt sinulle lainatarjouksen. 

Viimeistään lainat maksetaan kuitenkin noin 2 vuorokauden kuluessa.

Lainaesimerkki: Lainanantajat tekevät henkilökohtaiset lainatarjoukset hakijan tietojen mukaan. Lainan kustannukset vaihtelevat lainanmyöntäjäkohtaisesti ja lainasummat ovat 500-50 000€, laina-aika 1-15 vuotta, korko 5%-20% ja todellinen vuosikorko 5,12%-20%. Esimerkki: Lainan ollessa 20000€ ja takaisinmaksuajan 4 vuotta on kuukausierä 466€. Kuukausierään lisätään 5.00€ laskutuslisä. Avausmaksu esimerkissä on 0.00€. Takaisinmaksettava summa on tällöin 22348€. Nimelliskorko on 5.00% ja todellinen vuosikorko 5.72%.

Yhteystiedot:

Sortter Oy

Bulevardi 21, 00180 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Sähköposti: Asiakaspalvelu@sortter.fi

Puhelinnumero: 09 8566 5550 (Ma – Pe 8:00- 21:00, La – Su 9:00 – 17:00)

www.sortter.fi

Sortter Facebook

Sortter Youtube

Anna arvosanasi yrityksestä Sortter:

Arvostele
[Ääniä:0 Arvosana:0]