Sortter

Sortter

Bye Bye korot! Sortter on uusi lainapalvelu, josta voit hakea edullista lainaa 500 – 50 000 euroa. Palvelun taustalla toimii vuonna 2018 perustettu Sortter Oy. Kun haet lainaa Sortterin lähetetään lainahakemuksesi yli 30 pankille ja rahoituslaitokselle, eli toisinsanoen palvelu kilpailuttaa lainat. Sortter ei siis itse ole luotonantaja.

Tärkeät tiedot Sortterista

Sortter on 100% suomalainen yritys, joka on erikoistunut kuluttajalainojen kilpailuttamiseen. Lainojen kilpailuttaminen on tehty helpoksi. Anna mainoksista tutun palvelun hoitaa lainatarjoukset eteesi. Sinulle luvataan parhaan hinnan takuu eli pankit siis todellakin kilpailevat lainastasi!

Kaikki palvelun kautta haetut lainat ovat täysin vakuudettomia, eli et tarvitse vakuuksia tai takaajia saadaksesi lainaa edullisesti. Voit hakea lainaa lyhytaikaisiin tarpeisiin lyhyellä takaisinmaksuajalla tai pidempään pitkäaikaiseen tarpeeseen. Laina-ajat vaihtelevat 1 – 15 vuoden välillä.

Lisätietoa Sortter.fi lainapalvelusta löydät: Pikavippikuningas.fi/sortter/

Kuka voi hakea lainaa palvelusta?

Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot. Hakijalla ei myöskään saa olla maksuhäiriöitä.

Mihin tarkoitukseen laina sopii?

Laina sopii mihin tahansa tarkoitukseen, sen saa itse lainanhakija päättää. Usein lainaa käytetään erinäisiin hankintoihin, kuten autoon remonttiin tai matkusteluun. Käytä lainasi mihin tahansa haluat.

Kuinka suurta lainaa voi hakea ja mikä on takaisinmaksuaika?

Lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia 500 – 50 000 euroa. Takaisinmaksuaikaa on mahdollista saada lainalle 1 – 15 vuotta.

Miksi valita Sortter?

Jos haluat saada edullista lainaa parhain ehdoin. Lainan hakeminen on nopeaa ja selkeää. Yhdellä ainoalla hakemuksella tavoitat useita pankkeja ja rahoittajia. Parhaan hinnan takuu, luotonantajakriteerit on tarkoin valittu.

“bye bye korot, Sortter lainaa!” – kuuluu mainos

Kuinka nopeasti laina maksetaan?

Laina maksetaan parhaimmillaan jopa samana päivänä. Maksuaikataulu riippuu pankista, joka on tehnyt sinulle lainatarjouksen. Viimeistään lainat maksetaan kuitenkin noin 2 vuorokauden kuluessa.

LainaesimerkkiLainanantajat tekevät henkilökohtaiset lainatarjoukset hakijan tietojen mukaan. Lainan kustannukset vaihtelevat lainanmyöntäjäkohtaisesti ja lainasummat ovat 500-50 000€, laina-aika 1-15 vuotta, korko 5%-41,58% ja todellinen vuosikorko 5,12%-50,5%. Esimerkki: Lainan ollessa 20000€ ja takaisinmaksuajan 4 vuotta on kuukausierä 466€. Kuukausierään lisätään 5.00€ laskutuslisä. Avausmaksu esimerkissä on 0.00€. Takaisinmaksettava summa on tällöin 22348€. Nimelliskorko on 5.00% ja todellinen vuosikorko 5.72%.

Yhteystiedot:

Sortter Oy

Bulevardi 21, 00180 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Sähköposti: Asiakaspalvelu@sortter.fi

Puhelinnumero: 09 8566 5550 (Ma – Pe 8:00- 21:00, La – Su 9:00 – 17:00)

www.sortter.fi

Anna arvosanasi yrityksestä Sortter:

Arvostele
[Ääniä:0 Arvosana:0]