Sortter kokemuksia - lue meidän arvostelumme

Artikkeli päivitetty 3. Tammikuu, 2024

Bye Bye korot! Sortter on uusi lainapalvelu, josta voit hakea edullista lainaa 500 – 50 000 euroa. Palvelun taustalla toimii vuonna 2018 perustettu Sortter Oy. 

Kun haet lainaa Sortterilta, lähetetään lainahakemuksesi yli 30 pankille ja rahoituslaitokselle, eli toisin sanoen palvelu kilpailuttaa lainat.

5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Katso henkilökohtaiset lainatarjoukset

Pyydä henkilökohtaiset lainatarjoukset Sortterilta. Tarjousten pyytäminen vie vain muutaman minuutin, eikä sido ottamaan lainaa.

Tietoa Sortterista
Lainasumma
100 - 60.000€
Korko (alk)
4,42%
L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.

Sortter - tärkeää tietoa

Sortter on 100% suomalainen yritys, joka on erikoistunut kuluttajalainojen kilpailuttamiseen. Lainojen kilpailuttaminen on tehty helpoksi. 

Anna mainoksista tutun palvelun hoitaa lainatarjoukset eteesi. Sinulle luvataan parhaan hinnan takuu eli pankit siis todellakin kilpailevat lainastasi!

Kaikki palvelun kautta haetut lainat ovat täysin vakuudettomia, eli et tarvitse vakuuksia tai takaajia saadaksesi lainaa edullisesti. 

Voit hakea lainaa lyhytaikaisiin tarpeisiin lyhyellä takaisinmaksuajalla tai pidempään pitkäaikaiseen tarpeeseen. Laina-ajat vaihtelevat 1 – 15 vuoden välillä.

Lisätietoa Sortter.fi lainapalvelusta löydät: Pikavippikuningas.fi/sortter/

Sortter kokemuksia

Kokemuksia Sortter lainavertailusta

Sortter lainavertailu on tuonut Suomen lainamarkkinoille hieman valonpilkahduksia, sillä asiakkaat voivat todellakin tuntea itsensä merkityksellisiksi. 

Sortterin lainapalvelussa, täytät ja lähetät nopean hakemuksen, jossa sinun tulee ilmoittaa perustiedot itsestäsi sekä aikaisemmista lainoista ja nykyisistä tuloista.

 kokonaisuudessaan lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat ensimmäiset tarjoukset minuuttien kuluessa ja myöhemmin saapuvat lainatarjoukset lopuiltakin pankeilta. 

Loppujen lopuksi edessäsi saattaa olla kymmeniä lainatarjouksia, joista itse saat valita parhaiten sopivan.

Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen maksetaan rahat tilillesi mahdollisimman nopeasti, usein jopa 15 minuutin kuluessa.

Uniikkina bonuksena: mikäli löydät edullisemman lainan jostakin muusta lainapalvelusta, Sortter maksaa näiden lainatarjousten välisen rahasumman euromääräisenä. 

Voit lukea tarkemmat tiedot Sortterin sivuilta “parhaan koron takuu” -ehdoista.

Sortter kokemuksia on löydettävissä runsaasti verkossa ja eri arvostelusivustoilla.

 Arvosana on keskimääräistä lainasivustoa parempi, eikä turhaan. Kokeile itse ja anna äänesi kuulua.

Kuka voi hakea lainaa Sortterin palvelusta?

Lainanhakijan tulee täyttää Suomen lain asettamat perusedellytykset sekä hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot. 

Valitettavasti Suomen laki kieltää lainan myöntämisen henkilöille joilla on maksuhäiriömerkintöjä, se tarkoittaa ettei myöskään Sortter voi tässä tapauksessa tarjota palveluaan heille.

Lainaa hakevan tulee asua myös vakituisesti Suomessa. 

Joillain pankeilla ja rahoituslaitoksilla voi olla tätäkin tiukemmat kriteerit lainan saamiseksi. Sortteri kuitenkin pyrkii toimittamaan lähettämäsi hakemuksen vain sellaisille pankeille, joiden ehdot täytät. Esimerkiksi joillain lainanmyöntäjillä voi olla vaatimuksena korkeampi ikä tai suuremmat tulot, jotta lainan myöntäminen on mahdollista. 

Kuinka suurta lainaa voi hakea ja mikä on takaisinmaksuaika?

Lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia 500 – 50 000 euroa. Takaisinmaksuaikaa on mahdollista saada lainalle 1 – 15 vuotta.

Pysyt itse vaikuttamaan lainan suuruuteen sekä takaisinmaksuaikaan ilmoittamalla ne Sortterille lainahakemuksen yhteydessä. 

Näin saat lainatarjouksia vain sellaisista lainoista, joita oikeasti etsit.

Sortterin käyttäminen on maksutonta ja ei-sitovaa

Sortter tarjoaa maksuttoman lainojen vertailemisen sekä kilpailuttamisen. Lainan ottamiseen sitoudutaan vastan sen jälkeen, kun tarjous päätetään hyväksyä. Sortter pystyy tarjoamaan asiakkaille maksuttoman käytön, sillä he saavat palkkion yhteistyökumppaneiltaan. 

Käytännössä Sortterin toiminta perustuu siihen, että he pyrkivät löytämään pankeille sekä rahoituslaitoksille uusia potentiaalisia asiakkaita. Jos päätät käyttää Sortteria ja hyväksyt jonkun heidän kauttaan saadun lainatarjouksen, niin tällöin lainanmyöntäjä maksaa palvelulle välityspalkkion uudesta asiakkaasta. 

Jos taas mikään saamistasi tarjouksista ei vastannut odotuksiasi, voit päättää olla ottamatta lainaa vastaan ja tällöin Sortter ei saa välityspalkkiota kyseiseltä lainanmyöntäjältä. 

Voiko Sortterin lainatarjouksien koroissa olla vaihteluita?

Sortterin pääasiallinen tarkoitus on pyrkiä löytämään asiakkaalle aina mahdollisimman matalakorkoinen laina, joka vastaa asiakkaan tarpeita. Sortterin kautta saatujen lainatarjouksien korkotaso voi vaihdella 4-20 prosentin välillä. 

Korkotaso määräytyy aina henkilökohtaisesti, joten voit selvittää korkotasosi maksuttoman hakemuksen avulla.

Voit myös tutustua Sortterin kanssa yhteistyötä tekevien toimijoiden korkoihin sivustolla esitetystä korkotaulukosta. Huomioithan kuitenkin, että luvut ovat suuntaa-antavia, sillä jokaisen lainanmyöntäjän tarjoama korko on aina asiakaskohtainen.

Miksi valita Sortter?

Jos haluat saada edullista lainaa parhain ehdoin. Lainan hakeminen on nopeaa ja selkeää. Yhdellä ainoalla hakemuksella tavoitat useita pankkeja ja rahoittajia. 

Parhaan hinnan takuu, luotonantajakriteerit on tarkoin valittu.

“bye bye korot, Sortter lainaa!” – kuuluu mainos

Laina maksetaan parhaimmillaan jopa samana päivänä. Maksuaikataulu riippuu pankista, joka on tehnyt sinulle lainatarjouksen. 

Viimeistään lainat maksetaan kuitenkin noin 2 vuorokauden kuluessa.

Sortterin yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Yritys, joka toimii palvelun taustalla on suomalainen Sortter Oy, jonka päätoimipiste sijaitsee osoitteessa Bulevardi 21, 00180 Helsinki.

Asiakaspalvelun tavoittaa sähköpostilla asiakaspalvelu@sortter.fi tai puhelimella numerosta 09 8566 5550 (Ma – Pe 8:00- 21:00, La – Su 9:00 – 17:00)

www.sortter.fi

Sortter Facebook

Sortter Youtube

Sortter usein kysytyt kysymykset

Millaisia lainavertailu kokemuksia Sortterista löytyy?

Sortterin lainavertailua käyttäneet asiakkaat ovat lähtökohtaisesti säästäneet huomattavasti aikaansa ja saaneet palvelun kautta itselleen edullisen lainatarjouksen. 

Entä millaisia lainojen yhdistäminen kokemuksia Sortterin asiakkailla on?

Sortterin asiakkaat ovat pääosin hyötyneet lainojen yhdistämisestä ja keskimääräisesti sen avulla he ovat säästäneet 277 euroa kuukausittaisista lainanhoitomenoista. 

Mitkä lainapalvelut kuuluvat Sortterin yhteistyökumppaneihin? 

Sortterin yhteistyökumppanit ovat: Pop Pankki, Aktia, Resurs, Bank Norwegian, Nordax Bank, Bigbank, Avida, Kaarna, TFBank, Brocc, Fellow Pankki, Lea Bank, Instabank, Ferratum, Fixura, Komplettbank, mylender, Laina.fi, Credigo ja Halino.

Onko Sortter luotettava?

Kyllä! Voit käyttää Sortterin tarjoamaa palvelua luottavaisin mielin. Kyseessä on kotimainen palvelu, joka noudattaa kaikkia säädöksiä.

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti