Lainaa ilman liitteitä

Tarvitsetko lainaa heti tilille, mutta et jaksa toimittaa "turhia liitteitä"? Olet oikeassa paikassa, sillä meidän kautta voit huoletta jättää paperit laatikkoon ja täyttää lainahakemuksen välittömästi. Saat lainaa ilman liitteitä muutamassa minuutissa.

Kaiken tämän mahdollistaa tehokas kehittynyt uusi teknologia, jonka avulla asiakas pystytään tunnistamaan verkkopankkitunnusten avulla. Näin luotonantajat saavat koneellisen luottokelpoisuusarvion lainaa hakevasta henkilöstä.

Omalaina logo

Lainaa:
100 – 60000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
1000 – 60000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
2000 – 60000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
1000 – 60000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Miten haen lainaa ilman liitteitä?

Lainan hakeminen ilman papereiden ja tositteiden haalimista on helppoa ja nopeaa ja se onnistuu kokonaan verkossa. Koko prosessi vie aikaa vain muutaman minuutin, rahat hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen tililläsi heti. Keskimäärin 15 minuutissa.

Näin haet:

  1. Valitse itsellesi sopiva luotonantaja yläpuolella olevasta taulukosta.
  2. Siirry luotonantajan sivuille ja valitse tarvitsemasi lainasumma ja tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla.
  3. Täytä lyhyt lainahakemus, saat päätöksen heti.
  4. Hyväksyttyäsi sopimuksen voit nyt nostaa rahaa tilillesi, koska tahansa.

Sinun kannattaa kokeilla myös maksutonta lainojen kilpailutus palveluamme jolla tavoitat yli 30 pankkia ja luotonantajaa yhdellä ainoalla hakemuksella ja ilman liitteitä!

Mitä liitteitä yleensä tarvitaan?

Lähtökohtaisesti liitteet auttavat varmistamaan lainan saamisen, jos haluat olla varma että laina myönnetään voit haalia tarvittavat todistukset valmiiksi. Tyypillisesti luotonantaja voi vaatia palkkatodistuksen, eläkepäätöksen tai verotuspäätöksen erittelyosan.

Miksi liitteitä vaaditaan?

Liitteet ovat luottopäätöksen tueksi. Yleensä lainanmyöntäjä on kiinnostunut pystytkö maksamaan lainan takaisin ajallaan. Jos tulot ovat säännölliset on luottokelpoisuus aina suurempi.

Voiko lainaa saada ilman tositteita?

Kyllä, laina on mahdollista saada täysin ilman tositteita. Toki suuremmat kulutusluotot vaati yleensä tositteita. Luottopalvelut.fi kautta haettu laina ei välttämättä vaadi sinulta tositteita, jos tositteita kuitenkin jostain syystä tarvitaan valmistaudu lähettämään ne tarvittaessa. Näin varmistat positiivisen luottopäätöksen.

Nykyään kehittyneen teknologian ansiosta, osa lainanhakijoista on mahdollista luottoarvioida täysin koneellisesti esimerkiksi Instantor palvelua apuna käyttäen.

Saitko lainaa ilman liitteitä?
Arvostele
[Ääniä:1 Arvosana:5]