Lainaa ilman liitteitä

Tarvitsetko lainaa heti tilille, mutta et jaksa toimittaa "turhia liitteitä"? Olet oikeassa paikassa, sillä meidän kautta voit huoletta jättää paperit laatikkoon ja täyttää lainahakemuksen välittömästi. Saat lainaa ilman liitteitä muutamassa minuutissa.

Kaiken tämän mahdollistaa tehokas kehittynyt uusi teknologia, jonka avulla asiakas pystytään tunnistamaan verkkopankkitunnusten avulla. Näin luotonantajat saavat koneellisen luottokelpoisuusarvion lainaa hakevasta henkilöstä.

Lainaa:
2000 – 60000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Omalaina logo

Lainaa:
100 – 60000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Freedom Rahoitus logo

Lainaa:
1000 – 60000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Zmarta logo

Lainaa:
1000 – 60000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Miten haen lainaa ilman liitteitä?

Lainan hakeminen ilman papereiden ja tositteiden haalimista on helppoa ja nopeaa ja se onnistuu kokonaan verkossa. Koko prosessi vie aikaa vain muutaman minuutin, rahat hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen tililläsi heti. Keskimäärin 15 minuutissa.

Näin haet:

  1. Valitse itsellesi sopiva luotonantaja yläpuolella olevasta taulukosta.
  2. Siirry luotonantajan sivuille ja valitse tarvitsemasi lainasumma ja tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla.
  3. Täytä lyhyt lainahakemus, saat päätöksen heti.
  4. Hyväksyttyäsi sopimuksen voit nyt nostaa rahaa tilillesi, koska tahansa.

Sinun kannattaa kokeilla myös maksutonta lainojen kilpailutus palveluamme jolla tavoitat yli 30 pankkia ja luotonantajaa yhdellä ainoalla hakemuksella ja ilman liitteitä!

Mitä liitteitä yleensä tarvitaan?

Lähtökohtaisesti liitteet auttavat varmistamaan lainan saamisen, jos haluat olla varma että laina myönnetään voit haalia tarvittavat todistukset valmiiksi. Tyypillisesti luotonantaja voi vaatia palkkatodistuksen, eläkepäätöksen tai verotuspäätöksen erittelyosan.

Liitteiden päätarkoitus on antaa luotonantajalle selvä kuva lainanhakijan takaisinmaksukyvystä. Ilman tuloselvitystä se ei ole mahdollista, mutta ilman liitteitä on.

Tuloselvitys tehdää muulla keinolla kuin liiteitä tiirailemalle. Voit lukea lisää luottoarvioinnin tekemisestä ilman tositteita alempana artikkelissa.

Miksi liitteitä vaaditaan?

Liitteet ovat luottopäätöksen tueksi. Yleensä lainanmyöntäjä on kiinnostunut pystytkö maksamaan lainan takaisin ajallaan. Jos tulot ovat säännölliset on luottokelpoisuus aina suurempi.

Moni lainanhakija ketä etsii lainapalveluista joihin ei tarvitse toimittaa liitteitä omaa maksuhäiriömerkinnän.

Maksuhäiriömerkintä on eri asia kuin liitteetön laina, sillä Suomen lain mukaan maksuhäiriömerkintäiselle henkilölle ei saa myöntää lainaa.

Suomi ei kuitenkaan ole ainoa laina-alue, sillä moni etsii lainaa Virosta ilman luottotietoja. Virossa toimii useita lainapalveluita, jotka arvioivat luottokelpoisuutta hieman höveliäämmin.

Voiko lainaa saada ilman tositteita?

Kyllä, laina on mahdollista saada täysin ilman tositteita. Toki suuremmat kulutusluotot vaati yleensä tositteita. Luottopalvelut.fi kautta haettu laina ei välttämättä vaadi sinulta tositteita, jos tositteita kuitenkin jostain syystä tarvitaan valmistaudu lähettämään ne tarvittaessa. Näin varmistat positiivisen luottopäätöksen.

Nykyään kehittyneen teknologian ansiosta, osa lainanhakijoista on mahdollista luottoarvioida täysin koneellisesti esimerkiksi Instantor palvelua apuna käyttäen.

Tositteiden puuttuminen ei vakuta siihen tarvitseeko lainalle antaa vakuuksia tai takauksia. Kaikki esittelemämme lainapalvelut ovat sellaisia joista vakuudeton laina ilman liitteitä on mahdollista saada.

Liitteetöntä lainaa useasta lainapaikasta

Oletko hakenut aikaisemmin lainaa perinteisestä pankista? Muistatko kuinka paljon liiteitä piti toimittaa vain saadaksesi muutaman tuhannen euron rahoituksen?

Onneksi ne ajat ovat takana. Nykyään luotonantaja saa sinun luvallasi tiedot suoraan asiakastietojärjestelmistä kuten Asiakastiedolta tai Bisnodelta.

Näiden tietojen avulla he saavat suoraan tiedot palkka- tai eläketuloista tai muista etuuksista jotka vaikuttavat lainan saamiseen.

Kaikki taulukossa esiintyvät luotonantajat ovat lainojen kilpailuttajia, jotka toimittavat lainahakemuksesi eteenpäin usealle eri rahoitusyhtiölle. Yksikään näistä rahoitusyhtiöistä ei vaadi liitteitä tai muitakaan tositteita.

Liitteetöntä lainaa on siis mahdollista hakea netistä. Liitteiden puuttuminen ei vaikuta millään tavalla lainan nopeuteen tai lainapäätökseen, sillä tiedot saadaan muista lähteistä.

Saitko lainaa ilman liitteitä?
Arvostele
[Ääniä:1 Arvosana:5]