Lainaa 2000 € - löydä edullisin 2000 euron laina

Artikkeli päivitetty 10. Toukokuu, 2024

Vakuudettoman 2000 euron kulutusluoton voi käyttää haluamallaan tavalla. Yleisimpiä käyttökohteita voivat olla esimerkiksi auton osto tai korjaaminen, lomamatka, remontti tai äkillinen tarve.

Lainaa voi saada täysin ilman vakuuksia tai takaajia ja tarjolla olevat laina-ajat vaihtelevat 1-15 vuoden väliltä. Kaikki lainasummat on suositeltavaa aina kilpailuttaa, jotta löydät edullisimman lainavaihtoehdon. 

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
100 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,1%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,42%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
Opit nämä asiat:
 • Miten voin saada 2000 euron lainan heti?
 • Voinko saada lainaa 2000 euroa ilman vakuuksia?
 • 2000 euron pikalaina vai joustoluotto?
 • Kuka voi hakea 2000 € vakuudetonta lainaa?
 • Miten suuren vakuudettoman lainan voi saada?
 • Kannattaako 2000 euroa käyttää lainojen yhdistämiseen?
 • Myös pienemmät lainat kannattaa kilpailuttaa
 • Mistä pankista on mahdollista saada edullinen 2000 euron laina?
 • Usein kysytyt kysymykset 2000 euron lainasta

Miten voin saada 2000 euron lainan heti?

Joskus elämässä voi tulla sellaisia tilanteita, että laskettu kuukausi budjetti ei riitäkään kattamaan kaikkia menoja. Mikäli rahatilanne on huono eikä se riitä kaikkiin pakollisiin menoihin tai yllättäviin kuluihin, voi helpottava tekijä olla vakuudeton kulutusluotto.

Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi isommat juhlat, harkittu lomamatka tai muu äkillinen rahantarve. Myös tällaisissa tilanteissa 2000 euron vakuudeton kulutusluotto voi olla hyvä vaihtoehto.

Vakuudettoman kulutusluoton voi saada nopeimmillaan heti tilille, joten se ei haittaa, vaikka rahantarve olisikin äkillinen ja tarvitsemasi summa pitäisi saada mahdollisimman nopeasti käyttöön.

Hakemalla vakuudetonta 2000 euron lainaa, sinun ei tarvitse siirtää tai suunnitella uutta ajankohtaa tärkeille hankinnoille.

2000 euron lainan voi käyttää oikeastaan ihan mihin tahansa. Usein tämänlainen lainasumma voidaan käyttää esimerkiksi kesämökin pintaremonttiin, lomamatkaan tai auton korjaamiseen. Lainantarjoajan mukaan 2000 euron lainalle on mahdollista saada jopa 15 vuoden takaisinmaksuaika.

Kaikki lainasummat, mukaan lukien 2000 euron luotto on suositeltavaa aina kilpailuttaa. Kilpailutus auttaa löytämään edullisen lainan ja samalla voit saada useita lainatarjouksia, jotta korkojen ja kulujen vertaileminen helpottuu.

Kun tarvitset pikalainaa heti on luottopäätösten oltava reaaliaikaisia. Kaikki lainapalvelut joita esittelemme tällä sivulla on tarkoin valittu jotta luoton hakeminen olisi mahdollisimman nopeaa ja yksinkertaista. Hakijan ei tarvitse toimittaa ylimääräisiä liitteitä ja luottopäätökset annetaan heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Jos haluat saada useita lainatarjouksia maksuttomasti yhdellä hakemuksella voimme auttaa sinua täällä.

Voinko saada lainaa 2000 euroa ilman vakuuksia?

Kyllä voit. Käytännössä kaikki vakuudettomat lainat voi käyttää haluamallaan tavalla. Jollekin 2000 euroa voi tuntua pieneltä summalta, mutta todellisuudessa sen avulla voi toteuttaa monta mieleistä asiaa.

Kyseinen lainasumma voi auttaa paikkaamaan äkillistä rahantarvetta. Se voi olla esimerkiksi hyvä apu, jos tietokone hajoaa äkillisesti tai puhelin sattuu menemään säpäleiksi ja uusi laite pitäisi saada nopeasti hankittua.

Parilla tonnilla voi saada toteutettua myös pienemmät pintaremontit. Seinät ja tasot voi ajan kuluessa vaatia pientä pintaremonttia. Muutamalla tonnilla nämäkin pystytään toteuttamaan, kunhan laatii sitä varten tarkan budjetin.

Jossain tapauksissa 2000 euroa ei välttämättä riitä kattamaan kaikkia haluttuja kuluja, tällöin voi harkita hakevansa suurempaa vakuudetonta lainaa. Sivustomme kautta voit hakea jopa 70 000 euroa ilman vakuuksia.

Vakuudettomien lainojen etuna on ehdottomasti nopeat käsittelyajat ja parhaimmassa tapauksessa voit saada lainan heti tilillesi.

2000 euron pikalaina vai joustoluotto?

Vakuudettomien lainojen kategoriaan kuuluu monenlaisia lainatuotteita. Tyypillisesti kun puhutaan tuhansien eurojen lainoista, tarkoitetaan sillä nykypäivänä kulutusluottoa tai joustoluottoa.

Ennen aikaan niistä voitiin käyttää myös nimitystä pikavippi, pikalaina tai vippi. Nykypäivän lainatarjonnasta ei kuitenkaan enää löydy pikavippejä.

Pikavippien aikaan monet lainapalvelut tarjosivat ns. korottomia tai kuluttomia lainoja.

Pikavippi tunnettiin nopeana ja lyhytaikaisena lainatuotteena, joka oli mahdollista saada tililleen heti. Nämä olivat yleensä 100 – 5000 euron vakuudettomia lainoja. Pienemmät lainasummat kuitenkin kätkevät sisälleen usein korkeamman korkotason mitä suuremmat luotot.

Joustoluotto sen sijaan eroaa muista lainatuotteista siten, että sitä ei yleensä siirretä kerralla tilille. Joustoluotossa hakija saa itselleen luottorajan, jonka puitteissa voi tehdä tarvittavan kokoisia nostoja. Sinä siis itse päätät minkä verran nostat rahaa tilillesi. 

Kyseisessä lainatuotteessa on erittäin joustava takaisinmaksuaika. Kun maksat nostamasi summan takaisin, palautuu se uudelleen käytettäväksi.

Joustoluotto on nimensä mukaisesti erittäin joustava lainatuote, joka soveltuu elämän muuttuviin tilanteisiin. Esimerkiksi jos et vielä etukäteen osaa sanoa tulevista mahdollisista kustannuksistasi, voi joustolaina olla loistava vaihtoehto.

Joustoluoton voi käyttää esimerkiksi remonttiin, jossa matkan varrella voi tulla odottamattomia kustannuksia. Tällöin voit vain nostaa luottotililtäsi tarvittavan summan eikä uutta lainaa tarvitse erikseen hakea.

Useimmat joustolainan hakijat käyttävät kyseistä lainatuotetta myös puskurina tai vararahastona, johon voi tarpeen tullen turvautua.

Kuka voi hakea 2000 € vakuudetonta lainaa?

Jokaisella lainapalvelulla on omanlaiset ehdot asetettuna lainan saamiseksi. Kaikilla on kuitenkin ne niin sanotut perusehdot.

Lainaa voi saada täysin ilman vakuuksia tai takaajia. Sinulla tulee olla puhtaat luottotiedot, ikäsi on oltava vähintään 18 vuotta ja tulosi on oltava säännölliset.

Tarvittaessa lainaa voi hakea yhteishakijan kanssa, olipa kyseessä sitten pienempi tai suurempi laina.

Miksi sain kielteisen luottopäätöksen?

Valitettavasti kaikki hakijat eivät saa myönteistä luottopäätöstä. Kielteiseen lainapäätökseen johtaneita syitä voivat olla esimerkiksi riittämätön ikä, liian alhaiset tai epäsäännölliset tulot.

Hylätty lainapäätös voi johtua myös useista nykyisistä veloista. Lainapalvelu katsoo, että sinulla on useita avoimia velkoja suhteessa tuloihisi.

Myös huolimattomasti täytetty hakemus voi johtaa kielteiseen päätökseen. Tästä syystä hakemus kannattaa aina täyttää huolellisesti, jotta varmistut kilpailukykyisten lainatarjouksien saamisesta.

Voit täyttää hakemuksen, vaikka et olisikaan sataprosenttisen varma hyväksytyn päätöksen saamisesta.

Hakemuksen täyttäminen on ilmaista ja se ei sido vielä lainan ottamiseen. Parhaimmillaan lainatarjouksia voi saada jopa 30 eri pankilta ja rahoituslaitokselta.

Miten suuren vakuudettoman lainan voi saada?

Luottopalvelut tekee tiivistä yhteistyötä useiden tunnettujen ja luotettavien lainantarjoajien kanssa. Yhteistyökumppaneidemme kautta voit saada vakuudetonta 100 – 70 000 euron lainaa. Tarjottava laina-ajat vaihtelevat 1-15 vuoden väliltä.

Vaikka olisitkin valinnut lainallesi esimerkiksi 10 vuoden takaisinmaksuajan, halutessasi voit maksaa lainasi takaisin ennenaikaisesti. Nopeammassa aikataulussa maksetuista lainoista ei peritä ylimääräisiä kustannuksia.

Yläpuolella olevasta lainalistauksesta näet kaikkien palveluiden lainasummat, takaisinmaksuajat ja suuntaa antavan minimikorkotason.

Halutessasi voit myös hakea yhdellä kertaa suurempaa lainasumaa, jotta sinun ei tarvitse hakea aina tarpeen tullen uutta lainaa.

Kannattaako 2000 euroa käyttää lainojen yhdistämiseen?

Oletko joutunut sellaiseen tilanteeseen, jossa sinulla on useita avoimia pieniä lainoja tai luottokorttivelkoja? Tällaisen tilanteen voit paikata helposti vakuudettomalla 2000 euron lainalla. 2000 eurolla voit helposti yhdistää lainat.

Ennen yhdistelylainan hakemista kannattaa laskea yhteen kaikki nykyisten lainojen kustannukset. Jos kyseinen 2000 euron laina ei riitä kattamaan kaikkia velkojasi, voit sen sijaan hakea suurempaa luottoa.

Jos et pysty yhdistämään kaikkia nykyisiä lainojasi, kannattaa harkita ainakin kaikkien korkeakorkoisten lainojen yhdistämistä. Jos pystyt uudella lainalla maksamaan kaikki korkeakorkoisimmat lainat, voit jo pelkästään sillä tehdä säästöä.

Mitään lainaa ei kannata hakea ilman tarkkaa laskelmaa tai suunnitelmaa. Yleisesti lainojen yhdistäminen on tuonut useille hakijoille suuriakin säästöjä tai ainakin tuonut helpotusta taloudelliseen tilanteeseen.

Yhdistelylaina tuo säästöjen lisäksi myös helpotusta arkeen, kun muistettavanasi on useiden lainojen sijaan vain yhden lainan eräpäivä. Kun maksettavanasi on vain yksi yhdistelylaina, pysyt paremmin kärryillä siitä, kuinka paljon lainaa on vielä lyhennettävän.

Myös pienemmät lainat kannattaa kilpailuttaa

Luotonantajien tarjoamissa korkotasoissa voi olla suuriakin eroja. Tästä syystä lainojen kilpailuttaminen on erityisen tärkeää.

Vaikka kyseessä olisikin pienempi 2000 euron laina, kannattaa sekin kilpailuttaa, sillä pitkällä aikavälillä voit säästää huomattavia summia rahaa, kun olet valinnut edullisimman vaihtoehdon.

Lainavertailun tekeminen on erittäin helppoa ja yksinkertaista Luottopalvelut-sivuston avulla.

Lainojen kilpailuttaminen on maksutonta ja sen tekeminen ei sido mihinkään. Esimerkiksi kilpailutukseen erikoistunut Omalaina.fi kilpailuttaa lainat jopa 60 000 euroon asti. 

Omalaina kautta lähettämäsi hakemus voi parhaimmillaan tavoittaa jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta.

Mistä pankista on mahdollista saada edullinen 2000 euron laina?

Edullinen lainantarjoaja löytyy helpoiten kilpailuttamisen ja vertailun avulla. Voit löytää edullisimman lainantarjoajan seuraavanlaisesti:

 1. Siirry tämän sivuston yläosasta löytyvään lainalistaan
 2. Valitse paras lainantarjoaja ja klikkaa itsesi lainapalvelun sivustolle kohdasta ”Näytä tarjoukset”
 3. Valitse itsellesi tarvittava lainasumma ja takaisinmaksuaika
 4. Tämän jälkeen sinut ohjataan hakemuksen täyttämiseen
 5. Lähetä hakemus eteenpäin käsiteltäväksi
 6. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat maksetaan tilillesi saman päivän aikana tai viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa
 

Jos haluat saada mahdollisimman monta lainatarjousta yhdellä kertaa, valitse sellainen lainapalvelu, joka kilpailuttaa lainat puolestasi. Tämänkaltaisilta palveluilta voit saada yhdellä kertaa useita lainatarjouksia.

Usein kysytyt kysymykset 2000 euron lainasta

Mistä saa 2000 euroa lainaa?

Useimmat lainapalvelut tarjoavat 2000 euron lainaa. Laina kannattaa hakea sieltä mistä se on mahdollista saada edullisesti. On suotavaa kilpailuttaa 2000 euron lainat esimerkiksi Omalainalla ja valita useiden tarjouksien joukosta se kaikista edullisin. 

Onko lainaa heti tilille 2000 € 24h mahdollinen?

Laina on mahdollista saada tilille jopa saman päivän aikana. Tähän vaikuttaa suuresti se miten nopeat käsittelyajat ja rahansiirrot kyseisellä palvelulla on käytössään.

Parhaimmillaan voit siis saada 2000 euron lainan tilillesi 24 h kuluessa tai nopeimmillaan jopa saman päivän aikana. Lainaa ei kuitenkaan myönnetä yöllä, joten lainahakemus kannattaa täyttää lainapalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Miten nopeasti rahat siirretään tililleni?

Laina voidaan palvelusta riippuen maksaa tilillesi heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Yleensä kuitenkin siihen voi kulua aikaa muutama arkipäivä. Tähän voi vaikuttaa myös se mikä pankki sinulla on käytössäsi.

Voiko työtön saada 2000 euron lainan?

Työttömyys ei ole varsinainen este lainan saamiselle. Tämän sijaan lainapalvelut haluavat varmistua lainankanto- ja maksukyvystäsi.

Entä onko 2000 € laina luottotiedottomalle mahdollinen?

Ei ole mahdollinen. Puhtaat luottotiedot antavat lainapalvelulle kuvan siitä, että olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti. Maksuhäiriömerkintä voi usein johtaa kielteiseen luottopäätökseen.

Voiko opiskelija saada lainaa?

Kyllä opiskelijan on mahdollista saada lainaa. Vakuudettoman lainan saamiseksi edellytetään täysi-ikäisyyttä, säännöllisiä palkka- tai eläketuloja sekä puhtaita luottotietoja. Varsinkin pieni laina on mahdollista myöntää opiskelijalle.

Millainen on 2000 euron lainan korko ja kustannukset?

Jokaisella lainapalvelulla on omanlainen korkotaso. Todellinen vuosikorko annetaan aina henkilökohtaisesti ja se pohjautuu asiakkaan antamiin tietoihin. Halutessasi voit tarkistaa oman korkotasosi täyttämällä ilmaisen hakemuksen.

Mistä halvin 2000e laina?

Halvimman 2000 euron lainan löytämiseksi kannattaa tehdä maksuton ja ei-sitova kilpailutus. Täytä ilmainen hakemus ja katso mistä voisit saada 2000 euron vakuudettoman lainan ilman takaajia edullisesti. 

Onko lainaa 2000 heti tilille mahdollinen?

Se riippuu hyvin pitkälti lainantarjoajasta. Jokaisella rahalaitoksella ja pankilla on omanlainen maksuaikataulu. Nopeimmillaan rahat voi saada tilille heti, saman päivän aikana ai viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa. 

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti