Lainavertailu

Lainojen vertaileminen on tärkeää, sillä lainojen kuluissa voi olla huomattavia eroja hallinointikustannuksissa, korossa, takaisinmaksussa ja niin edelleen. Tästä artikkelista löydät tämän hetken suosituimmat lainat ja voit hakea edullisimman lainan itsellesi. Säästät siis rahaa!

Yksi halvimmista pikavipeistä löytyy Luottopalvelut.fi sivuilta. Saat Luottopalveluiden sivuilta lainaa jopa 60000 euroa pitkällä maksuajalla. Katso alapuolella oleva lainavertailu.

Halvin pikaluotto on edullinen pitkällä takaisinmaksuajalla. Parhaimmillaan ensimmäinen kuukausi lainalle on kuluton ja koroton.

Nämä palvelut vertailee lainat puolestasi maksutta:

Lainaa:
2000 – 60000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Omalaina logo

Lainaa:
100 – 60000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Zmarta logo

Lainaa:
1000 – 60000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lendo logo

Lainaa:
500 – 60000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Rahalaitos logo

Lainaa:
500 – 70000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Yläpuolella olevassa taulukossa esitellyt lainavertailijat auttavat sinua löytämään edullisimman lainan tarpeisiisi. Lähetä yksi lainahakemus ja voit saada jopa yli 10 lainatarjousta heti eteesi. Näet suoraan mitä mikäkin laina tulee maksamaan ja kuinka paljon maksaisit lainastasi takaisin kuukausittain.

Usein kysyttyä lainavertailusta:

Mitä lainavertailu auttaa?

Lainavertailun avulla selvität helposti mikä lainavaihtoehto on sinulle edullisin.

Tarvitaanko lainoille vakuuksia tai takaajia?

Kaikki lainat joita esittelemme sivuillamme ovat vakuudettomia lainoja joten vakuuksia ja takaajia ei tarvita.

Kuinka nopeasti laina on tilillä?

Heti kun olet tyytyväinen lainavertailun tuloksiin ja valitset luotonantajan jolle teet luottosopimuksen. Laina maksetaan pääsääntöisesti ilmoittamallesi tilille minuuteissa.

Mitä lainavertailussa kannattaa katsoa

Kun olet hakemassa lainaa netistä, on suositeltavaa valita itselle mieleinen palvelu.

Lainan hakemisen tulee olla vaivatonta ja helppoa, jotta sen voi tehdä missä tahansa millä laitteella tahansa, kun tarve iskee. Tai Luottopalveluiden kautta hakemuksen voi tehdä valmiiksi, sillä maksat vain kun nostat lainaa käyttöösi.

  • Huomioi vippivertailussa nämä seikat:
  • Vuosikorko
  • Takaisinmaksu
  • Ehdot (maksuvapaat, minimilyhennykset, tilinhoitopalkkiot)

Lainojen vertaileminen

Keskitymme tässä artikkelissa tutkimaan vain ilmoitettuja lainan kustannuksia vuosikorkojen kautta. Luottopalvelut.fi kautta haettu laina on uusille asiakkaille ilmainen ensimmäisen kuukauden ajan, lisäksi maksat vain jos nostat rahaa käyttöösi.

Lainojen korot

Lainavertailusta huomataan helposti, että korko vaihtelee jonkin verran eri luotonantajien välillä. Kun vertailet lainoja kiinnitä erityisesti huomiota lainan hakemisen helppouteen ja nimenomaan korkoihin.

Lainavertailu olisi huomattavasti helpompaa, jos jokainen laina olisi muuttumattomalla korolla, toki korot vaihtelevat myös henkilökohtaisesti taloudellisen tilanteen mukaan. Tarkka vertailu on kuitenkin lähes mahdotonta, joten heitetään pallo takaisin sinulle, sillä sinä päätät minkä lainan lopulta valitset.

Monelle päätökseen ottaa laina vaikuttaa myös tarjoukset. Kuten esimerkiksi Luottopalvelut.fi sivujen kautta haettu Ferratum, Credit24 tai Rahapalvelu laina sisältää tarjouksen uusille asiakkaille: Ensimmäinen kuukausi kuluton ja koroton.

Todellinen vuosikorko vai nimelliskorko?

Todellinen vuosikorko on korko johon sisältyy kaikki kulut aina avausmaksuista nostopalkkioihin. Tämä on tarkka mittari kun lähdetään tarkastelemaan lainatarjonnan kokonaiskuvaa.

Nimelliskorko on korko, jonka luotonantaja ilmoittaa perivänstä palkkioksi lainatusta summasta. Koska tämä korko ei sisällä muita kuluja kuten nostopalkkioita ja avausmaksuja, on se huomattavasti pienempi kuin todellinen vuosikorko. Muista, että Luottopalvelut laina ei maksa mitään ellet nosta rahaa tilillesi.