Lainavertailu – Mikä on edullisin laina?

Lainojen vertaileminen on tärkeää, sillä lainojen kuluissa voi olla huomattavia eroja hallinointikustannuksissa, korossa, takaisinmaksussa ja niin edelleen. Tästä artikkelista löydät tämän hetken suosituimmat lainat ja voit hakea edullisimman lainan itsellesi. Säästät siis rahaa!

Yksi halvimmista pikavipeistä löytyy Luottopalvelut.fi sivuilta. Saat Luottopalveluiden sivuilta lainaa jopa 4000 euroa pitkällä maksuajalla. Katso alapuolella oleva lainavertailu.

Halvin pikaluotto on edullinen, pitkällä takaisinmaksuajalla. Parhaimmillaan ensimmäinen kuukausi lainalle on kuluton ja koroton niinkuin meillä.

 

 

Lainanmyöntäjä – Nimelliskorko – Todellinen vuosikorko

  1. Luottopalvelut: 40,56% – 153,63%
  2. Ferratum: 103,42% – 163,70%
  3. Suomilimiitti: 106,80% – 167,90 %

*vertailu perustuu luotonantajien nettisivuilla ilmoittamiin hintoihin ja kokonaiskustannuksiin, sekä sivuilla julkaistuihin lainaehtoihin (8.3.2018). Luottopalvelut.fi palvelun tiedot laskettu 1500 euron lainan mukaan.

Mitä lainavertailussa kannattaa katsoa?

Kun olet hakemassa lainaa netistä, on suositeltavaa valita itselle mieleinen palvelu.

Lainan hakemisen tulee olla vaivatonta ja helppoa, jotta sen voi tehdä missä tahansa millä laitteella tahansa, kun tarve iskee. Tai Luottopalveluiden kautta hakemuksen voi tehdä valmiiksi, sillä maksat vain kun nostat lainaa käyttöösi.

  • Huomioi vippivertailussa nämä seikat:
  • Vuosikorko
  • Takaisinmaksu
  • Lainasumma

Lainojen vertaileminen

Keskitymme tässä artikkelissa tutkimaan vain ilmoitettuja lainan kustannuksia vuosikorkojen kautta. Luottopalvelut.fi kautta haettu laina on uusille asiakkaille ilmainen ensimmäisen kuukauden ajan, lisäksi maksat vain jos nostat rahaa käyttöösi.

Lainojen korot

Lainavertailusta huomataan helposti, että korko vaihtelee jonkin verran eri luotonantajien välillä. Kun vertailet lainoja kiinnitä erityisesti huomiota lainan hakemisen helppouteen ja nimenomaan korkoihin.

Lainavertailu olisi huomattavasti helpompaa, jos jokainen laina olisi muuttumattomalla korolla, toki korot vaihtelevat myös henkilökohtaisesti taloudellisen tilanteen mukaan. Tarkka vertailu on kuitenkin lähes mahdotonta, joten heitetään pallo takaisin sinulle, sillä sinä päätät minkä lainan lopulta valitset.

Monelle päätökseen ottaa laina vaikuttaa myös tarjoukset. Kuten esimerkiksi Luottopalvelut.fi sivujen kautta haettu laina sisältää tarjouksen uusille asiakkaille: Ensimmäinen kuukausi kuluton ja koroton.

Todellinen vuosikorko vai nimelliskorko?

Todellinen vuosikorko on korko johon sisältyy kaikki kulut aina avausmaksuista nostopalkkioihin. Tämä on tarkka mittari kun lähdetään tarkastelemaan lainatarjonnan kokonaiskuvaa.

Nimelliskorko on korko, jonka luotonantaja ilmoittaa perivänstä palkkioksi lainatusta summasta. Koska tämä korko ei sisällä muita kuluja kuten nostopalkkioita ja avausmaksuja, on se huomattavasti pienempi kuin todellinen vuosikorko. Muista, että Luottopalvelut laina ei maksa mitään ellet nosta rahaa tilillesi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kannattaa tarkastella molempia korkoja, toki todellinen vuosikorko on parempi kun laaditaan budjettia takaisinmaksuun.

Voit hakea luottopalvelut lainaa helposti ja nopeasti lyhyen hakemuksen avulla. Klikkaa “hae lainaa” ja kirjaudu pankkitunnuksillasi täyttämään hakemus. Lainapäätöksen saat heti ja rahat tilillesi keskimäärin 15 minuutissa.

Kategoriat: Lainaa