Kulutusluotto heti tilille - näin haet edullista kulutuslainaa

Artikkeli päivitetty 9. Toukokuu, 2024

Kulutusluotto on nimensä mukaisesti kulutukseen tarkoitettu laina. Kulutusluotot on tärkeä kilpailuttaa, koska niiden väliset erot koroissa ja kuluissa ovat merkittäviä.

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
100 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,1%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,42%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
Opit nämä asiat:
 • Mikä on kulutusluotto?
 • Hae kulutusluottoa helposti
 • Halvin kulutusluotto 2024
 • Kulutusluoton korko – mikä on edullinen kulutusluotto?
 • Kulutusluoton vaatimukset
 • Onko ilmaista kulutusluottoa olemassa?
 • Yhdistä lainat kulutusluoton avulla
 • Muista kilpailuttaa kaikki kulutusluotot
 • Edullinen kulutusluotto netistä ilman vakuuksia hakemuksella
 • Onko kulutusluotto aina järkevin valinta?

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on kuluttajille tarjottu vakuudeton laina netistä. Kulutusluottoa voi anoa kertaluottona tai suoraan pankista tai muilta luottoja myöntäviltä tahoilta, kuten esimerkiksi sivuillamme esitellyistä lainapalveluista.

Tällä hetkellä alimman koron lainat tarjoavat seuraavat lainapalvelut:

 1. Omalaina
 2. Zmarta
 3. Rahoitu
 4. Sortter (parhaan koron takuu)
 5. Freedom Rahoitus
 

Luottopalvelut luotto toimii siten, että lähetät lainahakemuksen palvelussamme, jonka toimitamme eteenpäin yli 25 yhteistyökumppanille. Saat nopeasti tarjouksia kaikilta näiltä yhteistyökumppaneilta jotka voivat kriteereidensä puitteissa tehdä sinulle tarjouksen.

Saamasi tarjoukset eivät sido sinua ottamaan lainaa. Voit vapaasti tarkastella ja tutustua niihin ennen kuin päätät joko hyväksyä tai hylätä saamasi tarjoukset.

Kaikkein tyypillisimpiä kulutusluoton käyttötarkoituksia ovat juurikin kodin hankinnat ja remontit, voit myös uudelleen järjestää aikaisemmat pienlainasi kulutusluoton avulla.

Kun ostat elektroniikkaa jostakin kodinkoneliikkeestä osamaksulla, otat käytännössä kulutusluoton. Periaate on lähes identtinen.

Hae kulutusluottoa helposti

Suosittelemme hakemaan lainaa vain turvallisista ja luotettavista lainapalveluista. Sivustollamme esitellään vain luotettavia ja vakavaraisia rahoitusyhtiöitä, joten haitpa lainaa mistä tahansa sivustollamme esitellystä palvelusta, uskomme valintasi olevan oikea ja sitäpaitsi sinun ei tarvitse ottaa tarjottua lainaa vastaan.

Kulutusluoton hakeminen tapahtuu täysin verkossa. Pienempien lainojen yhteydessä lainahakemuksessa ei kysytä palkka, tai eläketodistusta, mutta kun lainasummat ylittävät 15 000 euroa saattaa luotonantaja kysyä liitteiden perään mikäli lainapäätöksen laskemisessa on vaikeuksia.

Nykyään ero vakuudettomien ja vakuudellisten kulutusluottojen välillä on häviävän pieni. Voit valita vakuudettoman kulutusluoton, mutta maksat keskimäärin 2 prosenttia suurempaa vuosikorkoa. 

Vastaavasti vakuudellisissa kulutusluotossa saat alhaisemman koron, mutta joudut antamaan omaisuutta vastineeksi lainasta ja tarvitse usein myös takaajan.

Halvin kulutusluotto 2024

Halvin kulutusluotto löytyy vain kilpailutuspalveluiden avulla. Kun haet kulutusluottoa kilpailutuspalvelun avulla saat yhden hakemuksen avulla useita kulutusluottotarjouksia joista saat itse valita parhaiten sinulle sopivan.

Edellä mainitut lainanvälittäjät mahdollistavat tarjousten saamisen myös perinteisiltä pankeilta, näin saat hyvin realistisen kuvan siitä mitä vakuudeton kulutusluotto oikeasti maksaa.

Edullisin kulutusluotto vuonna 2024 löytyy kilpailutuksen avulla. Lainojen vertaileminen ja kilpailuttaminen on paras ja helpoin tapa selvittää, mikä luotonantaja tarjoaa edullisinta kulutusluottoa.

Kun lainojen suuruus ylittää 10 000 euroa on ainoa järkevä vaihtoehto pyytää tarjoukset useammalta luotonantajalta. Lainapalveluiden välillä voi olla eroa jopa tuhansia euroja.

Kulutusluoton korko - mikä on edullinen kulutusluotto?

Koska kulutusluotto on vakuudeton laina, sen korkotaso on useimmin korkeampi kuin esimerkiksi asuntolainojen tai autolainojen. 

Toki lainattavat summat ovat pienempiä. Vertaillessa eri lainavaihtoehtoja kiinnitä huomio pääsääntöisesti todelliseen vuosikorkoon. Tähän tarjoaa erinomaiset puitteet kulutusluottojen vertailemiseen erikoistunut sivusto nopeelaina, joka vertailee lainojen todellisia vuosikorkoja.

Lainojen korkokatto on jatkuvasti tiukentunut viimevuosien aikana jonka ansiosta yhä useampi kuluttaja on voinut hakea lainaa jopa keskimääräistä pienemmillä tuloilla.

Vakuudellinen kulutusluotto tulee aina halvemmaksi kuin vakuudeton, mutta usein sen järjestäminen vaatii enemmän aikaa eikä se aina ole mahdollistakaan.

Kulutusluoton vaatimukset

Vähimmäisvaatimuksena kulutusluotoille on yleensä säännölliset tulot. Kriteerit vaihtelevat jonkin verran, mutta Luottopalvelut.fi kautta saat haettua itsellesi vaivattomasti kulutusluottoa.

Verkosta haettavat kulutusluotot ovat yleensä täysin vakuudettomia ellei lainaa hae suoraan perinteiseltä pankilta. Siinä tapauksessa kannattaa tutustua lainan vakuuksiin ja siihen mitä voit käyttää lainan vakuutena.

Lue myös: lainan vakuudet

Jos olet työtön on lainaa kuitenkin hankalampi saada, toki jos voit perustella maksukykysi hyvin on sekin mahdollista. Sivuiltamme löytyy myös opas työttömälle lainanhakijalle, jonka löydät täältä.

Toisinaan vaikka lainan saamiselle ei olisi estettä voi silti törmätä hylättyyn lainapäätökseen. Hylätyn lainapäätöksen taustalla voi olla useita eri syitä, jotka eivät välttämättä liity millään tavalla maksukykyysi.

Lue myös: miksi en saa lainaa?

Onko ilmaista kulutusluottoa olemassa?

Vaikka kuluton laina kuulostaa uskomattomalta, joissakin tapauksissa se on totta. Esimerkiksi kulutusluotto voi olla ilmainen kahdella eri tapaa:

 1. Monet luotonantajat tarjoavat ensimmäistä lainaa hakeville erikoisia etuuksia, joista yksi on kuluton ja koroton laina. Toisin sanoen, laina voi olla maksuton esimerkiksi 30 tai 60 vuorokauden ajan. Tuon ajan jälkeen kustannukset palautuvat normaaliksi.
 2. Kulutusluoton peruuttamisen yhteydessä on mahdollista saada “kulutusluotto ilmaiseksi”. Tämä edellyttää, että purat lainasopimuksen alapuolella esitetyllä tavalla 14 vuorokauden kuluessa.

Yhdistä lainat kulutusluoton avulla

Kulutusluottoa on mahdollista hakea nykyisten lainojen yhdistämiseen. Se voi olla järkevää etenkin, jos nykyisten lainojen korko ja kulut ovat korkeat.
Käytännössä yhdistelylainalla tarkoitetaan kulutusluottoa, joka käytetään nykyisten lainojen esimerkiksi pikalainojen, luottokorttivelkojen tai osamaksujen maksamiseen.

Jotkut yhdistelylainaa tarjoavat tahot voivat hoitaa myös nykyisten maksujen pois maksamisen asiakkaan puolesta. Vaihtoehtoisesti voit myös maksaa nykyiset luottosi itse uuden ja edullisemman kulutusluoton avulla.

Tärkeintä tässä prosessissa on se, että uusi laina on huomattavasti edullisempi mitä nykyiset luotot. Lisäksi lainan tulee käyttää vain avoimien lainojen pois maksamiseen ettei
se johda lisävelkaantumiseen.

Yhdistelylainan hakeminen voi parhaimmillaan auttaa sinut pois velkakierteestä. Vaikka kyseinen lainavaihtoehto sisältääkin pidemmän takaisinmaksuajan, joka tarkoittaa korkeampia korkokuluja, niin siitä huolimatta se on järkevämpi vaihtoehto, kuin useat korkeakorkoiset luotot tai osamaksut.

Muista kilpailuttaa kaikki kulutusluotot

Luottopalvelut.fi palvelun kautta kilpailutettu kulutusluotto sopii sinulle esimerkiksi remonttilainaksi, matkakassaksi, autonkorjaukseen tai muuhun rahoitustarpeeseen.

Luottopalvelut kautta haettu kulutusluotto on 100 – 60.000 euron suuruineen kertalaina joka maksetaan takaisin kuukausittain valitsemallasi takaisinmaksuajalla.

Kulutusluottojen kilpailutus:

Kilpailutamme lainat tehokkaasti siten, että saat eteesi vain parhaimmat lainatarjoukset jotka sinulle voidaan myöntää. Jos et halua käyttää tarjoamaamme kilpailutuspalvelua voit kokeilla jotakin yläpuolella esitellyistä lainapalveluista.

Lue lisää: lainojen kilpailuttaminen

Edullinen kulutusluotto netistä ilman vakuuksia

Kulutusluotto ei nimestä huolimattaan ole välttämättä kallis vaihtoehto suuremmaksi lainaksi. 

Tänä päivänä verkossa toimii useita eri lainapalveluita jotka myöntävät lainaa pitkällä takaisinmaksuajalla ja joustavin ehdoin.

Tähän kun lisätään vielä lainojen kilpailutus esimerkiksi palvelumme kautta voit saada lainaa jopa halvemmalla kuin perinteisistä pankeista. Voit koska tahansa pyytää maksuttomat lainatarjoukset etkä sitoudu mihinkään.

Kulutusluoton irtisanominen tai peruuttaminen

Jos et ole tyytyväinen allekirjoittamaasi lainasopimukseen voit perua sen 14 vuorokauden kuluessa tai tietyillä ehdoilla tämän aikataulun jälkeen. Ohjeet luoton irtisanomiseen löytyy sivuiltamme.

Onko kulutusluotto aina järkevin valinta?

Riippuu täysin lainatarpeestasi minkälaista lainaa sinun kannattaa hakea. Joustavaa rahoitusta varten suosittelemme joustoluotto lainatuotteita tai pienempiin lainatarpeisiin suosittelemme pikavippi tuotetta. 

Voit itse tutustua näihin ja niiden ominaisuuksin ja pohtia mikä laina sopii juuri sinun tarpeisiisi parhaiten.

Joissakin tapauksissa kuluttajan velkaantuminen on lähtenyt liikkeelle liian helposti saaduista kulutusluotoista jotka ovat ajaneet lainaajan velkakierteeseen. Näissä tapauksissa kannattaa viipymättä ottaa yhteyttä maksuttomaan velkaneuvontaan.

Lue myös: eroon kulutusluotoista

Kulutusluotto - UKK

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on nimensä mukaisesti kuluttajille suunnattu kulutukseen käytettävä vakuudeton laina. 

Kuinka suurta kulutusluottoa voin saada?

Jokaisen lainapalvelun tarjoama lainasumma voi vaihdella, mutta tyypillisesti vakuudetonta kulutusluottoa on mahdollista saada 500 eurosta jopa 70 000 euroon asti. 

Mistä paras kulutusluotto? 

Paras kulutusluotto löytyy kilpailutuksen avulla. Lainojen kilpailutus tarjoaa asiakkaalle yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, jotta edullisen ja parhaan lainan löytäminen olisi helpompaa. 

Mistä matalakorkoinen kulutusluotto? 

Lainojen korko ja hinnoittelu määräytyy aina asiakaskohtaisesti. Matalakorkoinen kulutusluotto voi löytyä lainavertailun avulla. Lähetä maksuton hakemus ja vertaa saamiesi tarjouksien korkotasoa, jonka jälkeen valitse matalakorkoisen lainan tarjoaja. 

Mistä pieni kulutusluotto?

Voit saada pientä kulutusluottoa ilman vakuuksia esimerkiksi Omalaina.fi -palvelun kautta. Palvelun kautta voit hakea minmissään 100 euron kulutuslainaa. 

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti