Kulutusluotto

Kulutusluotto on vakuudeton tai vakuudellinen laina, jota voi hakea vähän suurempien hankintojen rahoittamiseen, suosittu Kulutusluotto hetikulutuslainan käyttökohde on remonttilaina tai muut yllättävät kulut.

Kulutusluottoja ovat kaikki vakuudelliset ja vakuudettomat lainat kuten luotot ja pikavipit, jotka on tarkoitettu kulutuskäyttöön. Lainan käyttökohdetta ei kysytä luotonantajan toimesta. Myös autolaina on tyypillinen kulutusluotto.

Omalaina logo

Lainaa:
100 – 60000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Freedom Rahoitus logo

Lainaa:
1000 – 60000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
2000 – 60000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Zmarta logo

Lainaa:
1000 – 60000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 10000€

Maksuajat:
12 – 88kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Kulutusluotto mikä se on?

Kulutusluotto on kuluttajille tarjottu vakuudeton laina netistä. Kulutusluottoa voi anoa kertaluottona tai suoraan pankista tai muilta luottoja myöntäväiltä tahoilta kuten esimerkiksi sivuiltamme.

Luottopalvelut luotto toimii siten, että saat luottotilin, jonka puitteissa voit nostaa tarvitsemasi määrän rahaa. Rahat saat 15 minuutin kuluessa tilillesi. Maksat vain nostamastasi luotosta. Kulutusluoton lyhentäminen on helppoa, maksat kerralla tai kuukausittain.

kaikkein tyypillisimpiä kulutusluoton käyttötarkoituksia ovat juurikin kodin hankinnat ja remontit, voit myös uudelleenjärjestää aikaisemmat pienlainasi kulutusluoton avulla.

Kun ostat elektroniikkaa jostakin kodinkoneliikkeestä osamaksulla, otat käytännössä kulutusluoton. Periaate on lähes identtinen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kulutusluotoista:

Kuka voi hakea kulutusluottoa?

Kulutusluottoa voi hakea kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt henkilö jolla on puhtaat luottotiedot.

Vaatiiko kulutusluotto vakuuksia tai takaajia?

Kaikki kulutusluotot joita esittelemme tällä sivustolla ovat vakuudettomia eli ne eivät vaadi vakuuksia tai takaajia.

Voiko työtön hakea kulutusluottoa?

Työttömälle ei ole estettä hakea tai saada kulutusluottoa jos tulot riittävät lainan takaisinmaksamiseen.

Voiko kulutusluottoa saada ilman luottotietoja?

Luottotiedoton henkilö jolla on voimassa oleva maksuhäiriömerkintä ei voi saada lainaa.

Tarvitseeko toimittaa liitteitä?

Suurin osa verkossa toimivista luotonantajista myöntää lainoja ilman liitteitä.

Mistä tiedän mitä lainaa kannattaa hakea?

Etsi itsellesi sopiva luotonantaja sivuiltamme tai kilpailuta lainahakemuksesi palvelussamme. Saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia!

Mikä on halvin / edullisin kulutusluotto?

Edullisin kulutusluotto löytyy vain kilpailuttamalla lainatarpeesi ja katsomalla mihin hintaan pankit ovat valmiita tarjoamaan sinulle lainaa heti.

kannattaako kulutusluotto kilpailuttaa?

Kulutusluotot kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa. Erot kustannusten välillä ovat lakimuutoksista huolimatta erittäin suuria.

Kulutusluoton korko

Koska kulutusluotto on vakuudeton laina, sen korkotaso on useimmin korkeampi kuin esimerkiksi asuntolainojen tai autolainojen. Toki lainattavat summat ovat pienempiä.

Vakuudellinen kulutusluotto tulee aina halvemmaksi kuin vakuudeton, mutta usein sen järjestäminen vaatii enemmän aikaa eikä se aina ole mahdollistakaan.

Kulutusluoton vaatimukset

Vähimmäisvaatimuksena kulutusluotoille on yleensä säännölliset tulot. Kriteerit vaihtelevat jonkin verran, mutta Luottopalvelut.fi kautta saat haettua itsellesi vaivattomasti kulutusluottoa.

Jos olet työtön on lainaa kuitenkin hankalampi saada, toki jos voit perustella maksukykysi hyvin on sekin mahdollista.

Muista kilpailuttaa myös kulutusluotot

Luottopalvelut.fi palvelun kautta kilpailutettu kulutusluotto sopii sinulle esimerkiksi remonttilainaksi, matkakassaksi, autonkorjaukseen tai muuhun rahoitustarpeeseen. Luottopalvelut kautta haettu kulutusluotto on 100 – 60.000 euron suuruineen kertalaina joka maksetaan takaisin kuukausittain valitsemallasi takaisinmaksuajalla.

Edullinen kulutusluotto ilman vakuuksia

Kulutusluotto ei nimestä huolimattaan ole välttämättä kallis vaihtoehto suuremmaksi lainaksi. Tänä päivänä verkossa toimii useita eri lainapalveluita jotka myöntävät lainaa pitkällä takaisinmaksuajalla ja joustavin ehdoin.

Tähän kun lisätään vielä lainojen kilpailutus esimerkiksi palvelumme kautta voit saada lainaa jopa halvemmalla kuin perinteisistä pankeista. Voit koska tahansa pyytää maksuttomat lainatarjoukset etkä sitoudu mihinkään.

Onko kulutusluotto aina järkevin valinta?

Riippuu täysin lainatarpeestasi minkälaista lainaa sinun kannattaa hakea. Joustavaa rahoitusta varten suosittelemme joustoluotto lainatuotteita tai pienempiin lainatarpeisiin suosittelemme pikavippi tuottetta. Voit itse tutustua näihin ja niiden ominaisuuksin ja pohtia mikä laina sopii juuri sinun tarpeisiisi parhaiten.