Kulutusluotto on vakuudeton tai vakuudellinen laina, jota voi hakea vähän suurempien hankintojen rahoittamiseen, suosittu kulutuslainan käyttökohde on remonttilaina tai muut yllättävät kulut.Kulutusluotto heti

Kulutusluottoja ovat kaikki vakuudelliset ja vakuudettomat lainat kuten luotot ja pikavipit, jotka on tarkoitettu kulutuskäyttöön. Lainan käyttökohdetta ei kysytä luotonantajan toimesta. Myös autolaina on tyypillinen kulutusluotto.

 

Kulutusluotto mikä se on?

Kulutusluotto on kuluttajille tarjottu vakuudeton laina. Kulutusluottoa voi anoa kertaluottona tai suoraan pankista tai muilta luottoja myöntäväiltä tahoilta kuten esimerkiksi sivuiltamme.

Luottopalvelut luotto toimii siten, että saat luottotilin, jonka puitteissa voit nostaa tarvitsemasi määrän rahaa. Rahat saat 15 minuutin kuluessa tilillesi. Maksat vain nostamastasi luotosta. Kulutusluoton lyhentäminen on helppoa, maksat kerralla tai kuukausittain.

kaikkein tyypillisimpiä kulutusluoton käyttötarkoituksia ovat juurikin kodin hankinnat ja remontit, voit myös uudelleenjärjestää aikaisemmat pienlainasi kulutusluoton avulla.

Kun ostat elektroniikkaa jostakin kodinkoneliikkeestä osamaksulla, otat käytännössä kulutusluoton. Periaate on lähes identtinen.

Kulutusluoton korko

Koska kulutusluotto on vakuudeton laina, sen korkotaso on useimmin korkeampi kuin esimerkiksi asuntolainojen tai autolainojen. Toki lainattavat summat ovat pienempiä.

Vakuudellinen kulutusluotto tulee aina halvemmaksi kuin vakuudeton, mutta usein sen järjestäminen vaatii enemmän aikaa eikä se aina ole mahdollistakaan.

 

Kulutusluoton vaatimukset

Vähimmäisvaatimuksena kulutusluotoille on yleensä säännölliset tulot. Kriteerit vaihtelevat jonkin verran, mutta Luottopalvelut.fi kautta saat haettua itsellesi vaivattomasti kulutusluottoa.

Jos olet työtön on lainaa kuitenkin hankalampi saada, toki jos voit perustella maksukykysi hyvin on sekin mahdollista.

Luottopalvelut kulutusluotto

Luottopalvelut kulutusluotto sopii sinulle esimerkiksi remonttilainaksi, matkakassaksi, autonkorjaukseen tai muuhun rahoitustarpeeseen. Luottopalvelut kulutusluotto on 100 – 4000 euron suuruineen luottotili, josta nostat rahaa aina haluamissasi erissä.

Edullinen kulutusluotto

Luottopalveluiden tarjoaman kulutusluoton korko on kilpailukykyinen eikä laina pidä sisällään piilokuluja. Takaisinmaksuaikaa saat joustavasti 3 – 36 kuukautta. Kulutusluottomme on erittäin asiakaslähtöinen joten se joustaa taloudellisen tilanteesi mukaan.

luottopalvelut kulutusluotto

Kulutusluotto esimerkki: Olet aina haaveillut lähteväsi matkoille. Budjetistasi uupuu 1000 euroa matkan muita / yllättäviä kustannuksia varten. Paikanpäällä päätät nostaa rahaa tilillesi 1000 euroa. matkan päätyttyä olet rentoutunut ja valmis palaamaan arkeen ja maksat takaisin lainasi. Helppoa vai mitä? – Siksi Luottopalvelut on asiakaslähtöinen lainapalvelu.

Näin haet Luottopalvelut lainaa:

  1. Avaa Luottohakemus painamalla “hae lainaa” painiketta.
  2. Tunnistaudu pankkitunnuksilla ja täytä hakemus.
  3. Hyväksytyn päätöksen jälkeen voit nostaa lainaa heti tilillesi.