Kulutusluotto

Kulutusluotto on vakuudeton tai vakuudellinen laina, jota voi hakea vähän suurempien hankintojen rahoittamiseen, suosittu Kulutusluotto hetikulutuslainan käyttökohde on remonttilaina tai muut yllättävät kulut.

Kulutusluottoja ovat kaikki vakuudelliset ja vakuudettomat lainat kuten luotot ja pikavipit, jotka on tarkoitettu kulutuskäyttöön. Lainan käyttökohdetta ei kysytä luotonantajan toimesta. Myös autolaina on tyypillinen kulutusluotto.

 • Lainaa 100 - 60.000€
 • Maksuaikaa 12 - 180kk
 • Ikäraja 18v
 • Lainaa 100 - 60.000€
 • Maksuaikaa 12 - 180kk
 • Ikäraja 20v
 • Lainaa 2000 - 60.000€
 • Maksuaikaa 12 - 180kk
 • Ikäraja 20v
 • Lainaa 1000 - 60.000€
 • Maksuaikaa 12 - 180kk
 • Ikäraja 20v

Kulutusluotto mikä se on?

Kulutusluotto on kuluttajille tarjottu vakuudeton laina netistä. Kulutusluottoa voi anoa kertaluottona tai suoraan pankista tai muilta luottoja myöntäväiltä tahoilta kuten esimerkiksi sivuillamme esitellyistä lainapalveluista.

Luottopalvelut luotto toimii siten, että lähetät lainahakemuksen palvelussamme, jonka toimitamme eteenpäin yli 25 yhteistyökumppanille. Saat nopeasti tarjouksia kaikilta näiltä yhteistyökumppaneilta jotka voivat kriteereidensä puitteissa tehdä sinulle tarjouksen.

Saamasi tarjoukset eivät sido sinua ottamaan lainaa. Voit vapaasti tarkastella ja tutustua niihin ennen kuin päätät joko hyväksyä tai hylätä saamasi tarjoukset.

Kaikkein tyypillisimpiä kulutusluoton käyttötarkoituksia ovat juurikin kodin hankinnat ja remontit, voit myös uudelleenjärjestää aikaisemmat pienlainasi kulutusluoton avulla.

Kun ostat elektroniikkaa jostakin kodinkoneliikkeestä osamaksulla, otat käytännössä kulutusluoton. Periaate on lähes identtinen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kulutusluotoista:

Kuka voi hakea kulutusluottoa?

Kulutusluottoa voi hakea kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt henkilö jolla on puhtaat luottotiedot.

Vaatiiko kulutusluotto vakuuksia tai takaajia?

Kaikki kulutusluotot joita esittelemme tällä sivustolla ovat vakuudettomia eli ne eivät vaadi vakuuksia tai takaajia.

Voiko työtön hakea kulutusluottoa?

Työttömälle ei ole estettä hakea tai saada kulutusluottoa jos tulot riittävät lainan takaisinmaksamiseen.

Voiko kulutusluottoa saada ilman luottotietoja?

Luottotiedoton henkilö jolla on voimassa oleva maksuhäiriömerkintä ei voi saada lainaa.

Tarvitseeko toimittaa liitteitä?

Suurin osa verkossa toimivista luotonantajista myöntää lainoja ilman liitteitä.

Mistä tiedän mitä lainaa kannattaa hakea?

Etsi itsellesi sopiva luotonantaja sivuiltamme tai kilpailuta lainahakemuksesi palvelussamme. Saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia!

Mikä on halvin / edullisin kulutusluotto?

Edullisin kulutusluotto löytyy vain kilpailuttamalla lainatarpeesi ja katsomalla mihin hintaan pankit ovat valmiita tarjoamaan sinulle lainaa heti.

kannattaako kulutusluotto kilpailuttaa?

Kulutusluotot kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa. Erot kustannusten välillä ovat lakimuutoksista huolimatta erittäin suuria.

Kulutusluoton korko

Koska kulutusluotto on vakuudeton laina, sen korkotaso on useimmin korkeampi kuin esimerkiksi asuntolainojen tai autolainojen. Toki lainattavat summat ovat pienempiä. Vertaillessa eri lainavaihtoehtoja kiinnitä huomio pääsääntöisesti todelliseen vuosikorkoon. Tähän tarjoaa erinomaiset puitteet kulutusluottojen vertailemiseen erikoistunut sivusto nopeelaina, joka vertailee lainojen todellisia vuosikorkoja.

Lainojen korkokatto on jatkuvasti tiukentunut viimevuosien aikana jonka ansiosta yhä useampi kuluttaja on voinut hakea lainaa jopa keskimääräistä pienemmillä tuloilla.

Vakuudellinen kulutusluotto tulee aina halvemmaksi kuin vakuudeton, mutta usein sen järjestäminen vaatii enemmän aikaa eikä se aina ole mahdollistakaan.

Kulutusluoton vaatimukset

Vähimmäisvaatimuksena kulutusluotoille on yleensä säännölliset tulot. Kriteerit vaihtelevat jonkin verran, mutta Luottopalvelut.fi kautta saat haettua itsellesi vaivattomasti kulutusluottoa.

Verkosta haettavat kulutusluotot ovat yleensä täysin vakuudettomia ellei lainaa hae suoraan perinteiseltä pankilta. Siinä tapauksessa kannattaa tutustua lainan vakuuksiin ja siihen mitä voit käyttää lainan vakuutena.

Lue myös: lainan vakuudet

Jos olet työtön on lainaa kuitenkin hankalampi saada, toki jos voit perustella maksukykysi hyvin on sekin mahdollista. Sivuiltamme löytyy myös opas työttömälle lainanhakijalle, jonka löydät täältä.

Toisinaan vaikka lainan saamiselle ei olisi estettä voi silti törmätä hylättyyn lainapäätökseen. Hylätyn lainapäätöksen taustalla voi olla useita eri syitä, jotka eivät välttämättä liity millään tavalla maksukykyysi.

Lue myös: miksi en saa lainaa?

Muista kilpailuttaa myös kulutusluotot

Luottopalvelut.fi palvelun kautta kilpailutettu kulutusluotto sopii sinulle esimerkiksi remonttilainaksi, matkakassaksi, autonkorjaukseen tai muuhun rahoitustarpeeseen.

Luottopalvelut kautta haettu kulutusluotto on 100 – 60.000 euron suuruineen kertalaina joka maksetaan takaisin kuukausittain valitsemallasi takaisinmaksuajalla.

Kilpailutamme lainat tehokkaasti siten, että saat eteesi vain parhaimmat lainatarjoukset jotka sinulle voidaan myöntää. Jos et halua käyttää tarjoamaamme kilpailutuspalvelua voit kokeilla jotakin yläpuolella esitellyistä lainapalveluista.

Lue lisää: lainojen kilpailuttaminen

Edullinen kulutusluotto ilman vakuuksia

Kulutusluotto ei nimestä huolimattaan ole välttämättä kallis vaihtoehto suuremmaksi lainaksi. Tänä päivänä verkossa toimii useita eri lainapalveluita jotka myöntävät lainaa pitkällä takaisinmaksuajalla ja joustavin ehdoin.

Tähän kun lisätään vielä lainojen kilpailutus esimerkiksi palvelumme kautta voit saada lainaa jopa halvemmalla kuin perinteisistä pankeista. Voit koska tahansa pyytää maksuttomat lainatarjoukset etkä sitoudu mihinkään.

Jos et ole tyytyväinen allekirjoittamaasi lainasopimukseen voit perua sen 14 vuorokauden kuluessa tai tietyillä ehdoilla tämän aikataulun jälkeen. Ohjeet luoton irtisanomiseen löytyy sivuiltamme.

Onko kulutusluotto aina järkevin valinta?

Riippuu täysin lainatarpeestasi minkälaista lainaa sinun kannattaa hakea. Joustavaa rahoitusta varten suosittelemme joustoluotto lainatuotteita tai pienempiin lainatarpeisiin suosittelemme pikavippi tuottetta. Voit itse tutustua näihin ja niiden ominaisuuksin ja pohtia mikä laina sopii juuri sinun tarpeisiisi parhaiten.

Joissakin tapauksissa kuluttajan velkaantuminen on lähtenyt liikkeelle liian helposti saaduista kulutusluotoista jotka ovat ajaneet lainaajan velkakierteeseen. Näissä tapauksissa kannattaa viipymättä ottaa yhteyttä maksuttomaan velkaneuvontaan.

Lue myös: eroon kulutusluotoista