Näin haet joustoluottoa netistä - etsi paras korko

Artikkeli päivitetty 9. Toukokuu, 2024

Joustavat lainat ovat hyvä tapa rahoittaa ostoksia perinteisten osamaksujen sijaan. Joustolainoissa sinulla on käytössä luottotili, jolta voit nostaa rahaa käyttöösi luottorajasi mukaisesti. Joustolainat kannattaa kilpailuttaa alla olevissa lainapalveluissa.

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
100 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,1%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,42%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
Opit nämä asiat:
  • Mikä on joustoluotto?
  • Onko joustoluotto parempi kuin kulutusluotto?
  • Joustoluotto heti tilille
  • Löydä halvin joustoluotto vertailun avulla 
  • Tiesitkö, myös joustoluotot voi kilpailuttaa?
  • Joustoluotto on kuin digitaalinen luottokortti
  • Mikä on paras joustoluotto suomessa?
  • Joustoluotto – UKK

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on tyypillisesti vakuudeton tai vakuudellinen jatkuva luotto, jota voi nostaa oman ”limiitin” mukaisesti omalle tilille useassa erässä, vertaa kertaluotto, joka nostetaan kerralla. 

Lainanhakijalle myönnetään luottosumma, tyypillisesti 2000 – 4000 euroa, jonka puitteissa hakija voi nostaa useampia pienempiä eriä tai kokonaisuudessaan tilille.

Joustoluotoista maksetaan korkoa vain nostetun summan osalta, tästä syystä joustoluotto on tyypillisesti pidempiaikaiseen ja äkillisten rahoitustarpeiden paikkaamiseen soveltuva laina.

Joustoluotto on suosittu pikalainaamisen muoto Suomessa.

Joustoluotossa – Päätät paljonko nostat

Joustoluotot ovat todella asiakaslähtöinen lainaamisen konsepti sillä maksat vain ja ainoastaan siitä summasta kulut ja korot jonka nostat tilille. 

Varmista vielä luotonantajien sivuilta voimassa oleva palveluhinnasto epäselvyyksien välttämiseksi. Joustoluotto tuo parhaimmillaan turvaa ja joustavuutta arkeen!

Onko joustoluotto parempi kuin kulutusluotto?

Ei näitä lainatuotteita voi verrata suoraan keskenään. On täysin lainanhakijan tarpeista riippuvaista kumpi lainatuote on järkevämpi valita. 

Yksinkertaisuudessa kannattaa valita joustoluotto silloin kun lainan tarve saattaa toistua esimerkiksi kuukausittain ja kulutusluotto silloin kun tarvitaan suurempaa lainaa pidemmällä maksuajalla.

Pikavippi sopii parhaiten tilanteisiin jossa rahaa tarvitaan nyt heti esimerkiksi laskujen maksamiseen tai muihin yllättäviin kustannuksiin. 

Joustoluotot menevät tänä päivänä jopa pikavippi kategorian alle, koska ne ovat hyvinkin samanlaisia. Ainoa eroa on, että joustoluotto on luottotili joka toimii samalla tavalla kuin luottokortti eli nostat käyttöösi rahaa tarvittaessa.

Joustoluotto heti tilille

Kun haetaan joustoluottoa netistä on usein oletuksena maksu heti tilille. 

Tämä pitää paikkansa meidän kohdalla, Luottopalveluilta haettu laina maksetaan tilille välittömästi hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Kun verrataan netistä saatavia joustoluottoja perinteisiin pankkeihin, huomataan ettei hakemusten käsittely olekaan turhauttavaa, vaan nopeaa.

Joustoluotot poikkeaa joustavuuden lisäksi myös saatavuudeltaan. Nimittäin, kun olet avannut joustoluottotilin, voit suorittaa ensimmäisen noston jälkeen tulevat nostot myös yö-aikaan.

Tavallisten lainojen kohdalla lainoja ei voida maksaa asiakkaiden tilille kello 7 – 23 välisen ajan ulkopuolella.

Löydä halvin joustoluotto vertailun avulla

Suosittelemme käyttämään lainavertailua, kun tarkoituksenasi on löytää halvin joustoluotto. Olitpa hakemassa joustoluottoa matkaa varten tai esimerkiksi remontointiin, on vertailun tekeminen kaikissa tilanteissa aina kannattavaa. 

Sivustomme tarjoamasta lainavertailusta löydät markkinoiden suosituimmat joustoluotot. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää lainalistalta löytyviä kilpailutuspalveluita, joiden kautta voit saada yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia. Kilpailutuspalvelun käyttäminen helpottaa edullisen joustoluoton löytämistä ja saat yhdellä kertaa kaikki sinulle suunnatut lainatarjoukset. 

Esimerkiksi markkinoiden suosituin ja käytetyin Omalaina.fi on erikoistunut kilpailuttamaan asiakkaiden lainat. Lainatarjouksien pyytäminen ja kilpailutus on maksutonta sekä koko prosessi tapahtuu verkossa. Omalaina kilpailuttaa 100-60 000 euron vakuudettomat lainat. 

Tiesitkö, myös joustoluotot voi kilpailuttaa?

Myös joustoluottojen kilpailuttaminen on mahdollista. Kokeile maksutonta lainojen kilpailutus palveluamme niin autamme sinua löytämään parhaimman joustoluoton tarpeisiisi. 

Lainahakemuksesi toimitetaan yli 30 pankille ja rahoituslaitokselle jotka vastaavat lainahakemukseesi omilla tarjouksillaan. 

Ne saattavat usein olla jopa parempia kuin silloin jos olisit lähettänyt lainahakemuksen suoraan luotonantajan sivuilla.

Siirry lainojen kilpailutukseen tästä.

Joustoluotto on kuin digitaalinen luottokortti

Käytännössä joustoluottoa voi verrata ominaisuuksiltaan luottokorttiin. Se on vakuudeton laina, joka tarjoaa käyttäjälle luottorajan tai luottotilin, josta
voi tehdä tarvittavan kokoisia nostoja.

Kun luotto on maksettu takaisin, se vapautuu uudelleen nostettavaksi. Myös useimmat perinteiset pankit kuten Osuuspankki, Nordea ja Säästöpankki tarjoavat käyttöluottojen
lisäksi myös joustoluottoja. 

Joustoluotto on erittäin hyvä vaihtoehto, jos et tiedä etukäteen miten paljon tarvitset ulkoista rahoitusta. Voit nostaa luottorajasi puitteissa
käyttöösi tarvittavan rahasumman.

Mikä on paras joustoluotto suomessa?

Ei ole olemassa yhtä parasta joustoluottoa vaan se mikä kenellekin lainanhakijalle sopii parhaiten on heille paras joustoluotto. 

Erilaisia kriteereitä voivat olla joustavuus esimerkiksi ylimääräiset maksuvapaat tai vaikkapa lainan kustannukset ylipäänsä. 

Myös palvelun helppokäyttöisyys voi toiselle lainanhakijalle olla tärkeintä.

Jos olet nyt varma, että joustoluotto sopii sinulle esittelemistämme lainavaihtoehdoista parhaiten voit siirtyä hakemaan lainaa yhdellä painalluksella. 

Klikkaa painiketta hae lainaa ja siirry luotonantajan sivuille täyttämään lainahakemus. Saat luottopäätöksen heti ja rahat ovat parhaimmillaan tililläsi jopa vartissa!

Joustoluotto - UKK

Mistä varma joustoluotto?

Hyväksytyn lainapäätöksen saaminen ei ole koskaan sataprosenttisen varmaa, mutta täyttämällä maksuttoman hakemuksen, voit selvittää lainamahdollisuutesi. Sen avulla voit myös tarkistaa millaisen koron voit saada lainallesi. 

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on ns. jatkuva luotto, jota on mahdollista saada ilman vakuuksia tai takaajia. Hakijalle myönnetään luottoraja, jonka puitteissa nostoja voi suorittaa.  Lainatuote soveltuu monenlaiseen käyttötarkoitukseen, mutta usein sitä haetaan esimerkiksi remonttiin, jossa ei tiedetä etukäteen tarkkaa budjettia. 

Kuinka suurta joustoluottoa voin saada?

Yleensä joustoluottoa haetaan 2000 eurosta aina 10 000 euroon asti. Vaihtoehtoisesti voit myös hakea Luottopalveluiden kautta suurempaa kulutusluottoa aina 60 000 euroon asti. 

Kannattaako ottaa joustoluotto?

Joustoluotto voi olla hyvä vaihtoehto etenkin silloin jos ei tarkalleen tiedä tarvitsemaansa rahasummaa. Joustoluotossa lainaa voi nostaa tililleen aina tarvittaessa. 

Mistä halvin joustoluotto?

Halvimman joustoluoton löytämiseksi suosittelemme, että kilpailutat lainasi. Näin varmistut, että löydät kaikista edullisimman joustoluoton. 

Miten käyttää joustoluottoa?

Joustoluotto on kuin digitaalinen luottokortti, jossa nostoja voi tehdä aina tarpeen mukaan. Jos esimerkiksi sinulle on myönnetty 2000 euron joustoluotto, niin voit halutessasi tehdä nostoja tilillesi pienemmissä erissä. 

Voiko joustoluottoa saada ilman vakuuksia tai takaajia?

Joustoluoton hakeminen tai saaminen ei edellytä vakuuksien tai takaajien käyttämistä. 

Onko joustoluotto järkevämpi vaihtoehto kuin luottokortti?

Joustoluotto toimii kuin virtuaalinen luottokortti, mutta joissain tapauksissa luottokortti voi tarjota edemmän etuja ja muita tarjouksia kuin joustoluotto. Näitä vaihtohetoja kannattaa verrata keskenään ja vasta sen jälkeen tehdä päätös. 

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti