Halvin laina

Tarvitsetko lainaa, mutta et halua olla se joka joutuu maksamaan lainastaan enemmän kuin kaveri? Suosittelemme sinua kilpailuttamaan lainat. Alapuolelta löydät lainapalvelut joista saa netin halvinta lainaa varmasti.

Lainasumma
100 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,19% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,25% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,42% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,42% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,56% – 20%

Mikä on halvin laina ja mistä sen saa?

Halvin laina ei välttämättä aina tarkoita lainan korkoja, vaan joissakin tapauksissa se voi myös viitata lainan otollisuuteen tai tilanteeseen sopivuuteen, esimerkiksi takaisinmaksuajan tai lyhennysten suhteen.

Tässä kirjoituksessa kuitenkin oletamme, että lainanhakija tarkoittaa lainakustannuksiltaan ja koroiltaan edullista lainaa. Me perehdyimme internetin suosittuihin lainavertailu ja kilpailutuspalveluihin jotka mainostavat halpoja lainoja.

Pyydä heti halvin lainatarjous yläpuolella esitellyiltä lainapalveluita!

Halvimman lainan korko voi olla alle 4%

Suomessa vakuudettomien lainojen korot vaihtelevat 4 – 20 prosentin välillä. Se tarkoittaa, että halvin mahdollinen laina voi olla vain 4 prosentin luokkaa. Mutta miten tuohon korkoprosenttiin pääsee, vai onko se vain kuvitelmaa?

Me selvitimme millä ehdoilla ja taustoilla lainanhakija voi olettaa saavansa lainaa 4 prosentin korolla. Yhteneväisyyksiä olivat keskimääräistä korkeammat tulot tai lainassa oli mukana yhteishakija.

Myös lainanhakijan pyytämä lainasumma ja takaisinmaksuaika vaikutti olennaisesti myönnetyn lainan korkoon. Jos vaatimukset olivat absurdeja, tarjottiin yleensä kalliimpaa lainaa.

On hyvä kuitenkin muistaa, että lainatarjousten pyytäminen on aina maksutonta tällä sivustolla esiintyvistä lainapalveluista eikä saamasi lainatarjoukset ole sitovia. Sitovaksi ne muuttuvat vasta siinä kohtaa, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen eli laina on matkalla tilillesi.

Eli halvinta lainaa kannattaa metsästää vaikka lähtökohdat eivät olisi otollisimmat.

Halvin kulutusluotto

Kulutusluottojen korkovertailu tuo aina kaikkein suurimmat säästöt. Tämä johtuu siitä, että keskimääräinen kulutusluotto on huomattavasti pientä lainaa suurempi. Näin jo pienet muutokset korkoprosentissa voivat muuttaa kokonaiskustannuksia radikaalisti.

Me autamme sinut alkuun sopivan kulutusluoton löytymisessä. Tutustu kulutusluotto vertailuun sivuillamme, jossa kerromme sinulle mistä sinun kannattaa hakea lainaa.

Halvin pikavippi

Pikavippien kohdalla koron vaikutus lainan kokonaiskustannuksiin on nykymaailmassa häviävän pieni. Pikavipeissä ja muissa pienissä pikalainoissa lainakustannukset syntyvät pääosin lainaan liittyvistä palkkioista, jotka voivat olla enintään 150 euroa vuodessa.

Edullinen pikavippi voi olla erinomainen ratkaisu arjen nopeisiin rahahuoliin. Me vertailimme myös nämä suositut rahoitustuotteet, jotta sinun ei tarvitse ottaa kallista lainaa.

Vertailun ei tarvitse olla kuin silmäys lainamarkkinoiden tarjontaan ja tiedät mistä lainaa kannattaa hakea, kun etsit sopivaa lainan hintaa.

Halvin luotto - unohda kalliit vanhat lainasi

Kalliit vanhat lainat kannattaa unohtaa. Mikäli sinulla sattuu olemaan vielä aikaisempia lainoja joiden kustannukset tuntuvat korkeilta, kokeile lainojen yhdistämiseen tarkoitettu laskuria.

Voit saada nykyisen kalliin lainasi vaihdettua jo tänään, mikäli sopiva laina löytyy.

Vielä muutama vuosi sitten halvinta luottoa sai oikeasti etsiä, sillä kaikki internetin vakuudettomat lainat olivat melko kalliita jos ei oteta huomioon lainojen kilpailutusta. Tuolloin ero vakuudettomien ja vakuudellisten lainojen välillä oli suuri, nykyään eroa ei edes huomaa.

Itse asiassa yhä useampi haluaa nimenomaisesti vakuudettoman lainan, koska se on kevyempi, samanhintainen ja helppo hallita tai vaihtaa.

Halpakorkoinen laina löytyy vertailun avulla

Halpakorkoinen laina löytyy vain silloin, kun sopivan lainan löytymisen eteen jaksetaan nähdä vaivaa. Me esittelemme sivuillamme lainapalvelut, jotka kilpailuttavat kuluttajien lainahakemuksia pankkien ja rahoituslaitosten kesken.

Näin jokainen kuluttajan saama lainatarjous on käynyt läpi prosessin, jolla pyritään löytämään mahdollisimman halpa laina.

Etenkin nuorten lainanhakijoiden on hyvä tietää, että ilmaista lainaa ei löydy helposti. Toki pieni koroton pikavippi voidaan myöntää uusille asiakkaille, jotka eivät ole koskaan hakeneet lainaa aikaisemmin.