Moni etsii netistä “koroton pikavippi” hakusanalla ja toivoo löytävänsä palvelun josta saa kuluttoman lainan heti tilille. Saavuit juuri oikealle sivulle, sillä Luottopalveluiden houkutus pilee mahdollisesti korottomassa pikavipissä. Se on kuluton ja koroton laina uusille asiakkaille. Kyseinen laina ei kasva ensimmäisenä kuukautena lainkaan korkoa, eikä lainaamiseen liity muitakaan kustannuksia ensimmäisenä kuukautena. Eli voit nostaa rahaa tilillesi 100 euroa ja maksaa 100 euroa kuukauden päästä takaisin.

Juuri tästä syystä luottopalvelut laina heti tilille on kuuma puheenaihe. Toki voit maksaa vasta myöhemmin erissä, mutta ensimmäinen kuukausi on uusille asiakkaille täysin kuluton. Jos olet käyttänyt jo kuluttoman lainan tarjouksesi, voit kokeilla lainan kilpailuttamista.

Eli yhteenvetona vielä. Koroton pikavippi on järkevä vaihtoehto kun rahoitusta tarvitaan heti, nostat 100 euroa tilillesi ja maksat takaisin seuraavana palkkapäivänä. Maksat 0€ kuluja eli maksat vain lainaamasi summan takaisin.

Luottopalvelut on saavuttanut paikan usean lainavertailusivuston kärjessä korottoman pikavippinsä ansiosta. Lainaa nyt ja maksa ilman korkoja ja kuluja laina takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää niin lainasi on “ilmainen”.

Tarjous ei toistaiseksi voimassa 1.9.2019 alkaen.

Luottopalvelut koroton pikavippi - ei kuluja!

Luottopalvelut korotonta lainaa voit hakea vuorokauden ympäri. Lainahakemuksen voit täyttää verkossa nopeasti koska tahansa missä tahansa ja millä laitteella tahansa. Tarvitset vain pankkitunnukset ja internet-yhteyden. Hakemukset käsitellään palvelun aukioloaikoina.

Lainapäätöksen saat heti lainapalvelun aukioloaikoina. Rahat maksetaan tilillesi kesikimäärin 15 minuutissa. Joten lainan hakeminen on nopeaa!

luottopalvelut logo
 • 50 - 4000 euroa
 • Koroton pikavippi
 • Maksetaan heti tilille

Miten haen korottoman pikavipin?

Korottoman pikavipin hakeminen on yksinkertaista, seuraa alla olevia ohjeita ja täytä lyhyt lainahakemus. Saat päätöksen ja rahat tilillesi välittömästi!

 • Paina “hae lainaa” – nappia ja kirjaudu pankkitunnuksilla
 • Täytä hakemus – saat päätöksen heti
 • Rahat ovat tililläsi 15 minuutissa kun teet noston

Lainanhakuprosessi on nopea ja vaivaton, sillä arvostamme asiakkaiden aikaa.

Katso myös muut paikat joista on mahdollista saada koroton pikavippi.

Kuka voi hakea ilmaisen ensilainan?

Edellytykset korottoman pikavipin hakemiseen.

 • Olet vähintään 19 vuotias
 • Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintää
 • Sinulla on säännölliset tulot
 • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili
 • Sinulla on käytössäsi verkkopankkitunnukset

*Koroton ja kuluton ensimmäisen kuukauden tarjous ei koske asiakkaita joilla on ollut voimassa oleva Credit24-tili

Koroton pikavippi sopii mainiosti vaikka lomalainaksi tai äkilliseen rahan tarpeeseen. Hae heti!

Mikä on koroton pikavippi?

Koroton pikavippi on lainapalveluille tarjous, jonka tarkoituksena on houkutella uusia asiakkaita kokeilemaan kyseistä lainapalvelua ilman riskejä. Näin uudet potentiaaliset asiakkaat pääsevät tutustumaan lainatuotteeseen helposti ja vaivattomasti. Korottoman lainan tarkoitus ei ole tuottaa luotonantajalle voittoa, mutta pitkällä tähtäimellä se on kannattavaa jos asiakas jää pysyvästi palvelun asiakkaaksi.

Aina jos olet hakemassa lainaa kannattaa tutustua jos kyseisellä palvelulla on korottoman ensilainan tarjous. Näin voit saada lainaa heti tilille täysin ilman korkoja ja kuluja kun maksat takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää. Kokeile itse!

Arvostele
[Ääniä:1 Arvosana:5]
Kategoriat: Lainaa