Koroton pikavippi - ensilainaajan etu

Etsimme jatkuvasti lainamarkkinoiden kuumpimpia tarjouksia joita voit hakea ilman vakuuksia tai takaajia ympäri vuorokauden. Yläpuolelta löydät tällä hetkellä voimassa olevat tulikuumat kampanjatarjoukset jotka voit lunastaa itsellesi heti!

Jos olet jo käyttänyt kaikki koroton pikavippi tarjoukset voit kokeilla lainan kilpailuttamista maksuttomasti. Se on toiseksi paras vaihtoehto löytää mahdollisimman edullinen laina.

Lainasumma
100 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,19% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,25% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,42% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,42% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,56% – 20%

koroton pikavippi - ei kuluja!

Luottopalvelut.fi avulla saat haettua korotonta lainaa vuorokauden ympäri. Lainahakemuksen voit täyttää verkossa nopeasti koska tahansa missä tahansa ja millä laitteella tahansa. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja internet-yhteyden. 

Lainapäätöksen saat heti lainapalveluiden aukioloaikoina. Rahat maksetaan tilillesi kesikimäärin 15 minuutissa.

Miten haen korottoman pikavipin?

Korottoman pikavipin hakeminen on yksinkertaista, seuraa alla olevia ohjeita ja täytä lyhyt lainahakemus. Saat päätöksen ja rahat tilillesi välittömästi!

  • Paina “hae lainaa” – nappia ja tunnistaudu lainapalveluiden hakemukseen pankkitunnuksilla.
  • Täytä hakemus – saat päätöksen heti.
  • Rahat ovat tililläsi jopa 15 minuutissa.

Lainanhakuprosessi on nopea ja vaivaton, sillä arvostamme asiakkaiden aikaa.

Katso myös muut paikat joista on mahdollista saada koroton pikavippi.

Kuka voi hakea ilmaisen ensilainan?

Edellytykset korottoman pikavipin hakemiseen.

  • Olet vähintään 18 vuotias
  • Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintää.
  • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.
  • Sinulla on käytössäsi verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Koroton pikavippi sopii mainiosti vaikka lomalainaksi tai äkilliseen rahan tarpeeseen. Hae käyttöösi korotonta lainaa ilman vakuuksia nyt heti!

Mikä on koroton pikavippi?

Koroton pikavippi on lainapalveluille tarjous, jonka tarkoituksena on houkutella uusia asiakkaita kokeilemaan kyseistä lainapalvelua ilman riskejä. Näin uudet potentiaaliset asiakkaat pääsevät tutustumaan lainatuotteeseen helposti ja vaivattomasti. Korottoman lainan tarkoitus ei ole tuottaa luotonantajalle voittoa, mutta pitkällä tähtäimellä se on kannattavaa jos asiakas jää pysyvästi palvelun asiakkaaksi.

Aina jos olet hakemassa lainaa kannattaa tutustua etukäteen luotonantajaan, jos kyseisellä palvelulla olisi tarjolla korottoman ensilainan tarjous. Näin voit saada lainaa heti tilille täysin ilman korkoja ja kuluja kun maksat takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää. 

koroton pikavippi

On vielä yksi tapa saada lainaa ilman korkoa

Lainaa ilman korkoja voi saada jokaisesta lainapalvelusta 14 vuorokauden maksuajalla vetoamalla kuluttajansuojalakiin. Niin verkosta tilattuihin tuotteisiin kuin lainoihinkin pätee kuluttajille 14 vuorokauden palautusoikeus. Jos haet lainaa nyt ja vetoat viikon kuluttua KSL:n ehoitin, sinun tulee palauttaa lainapääoma kokonaisuudessa takaisin, mutta et joudu maksamaan siitä kuluja koska kyseessä oli palautus. Tarkista vielä kuitenkin luotonantajan verkkosivuilta päteekö tähän jotakin ekstraehtoja kuten toimituspalkkion maksu. Toimituspalkkio voi olla enintään 150 euroa.