Lomalaina

Lomalaina on nyt in. Matkaluotto on reissaajan unelma, sillä usein ihmiset puhuvat joka vuosi ulkomaille lähtemisestä, mutta monella asia jää kuitenkin vain puheen tasolle lähinnä sen vuoksi, että ei ole varaa lähteä.

Yleistä lomalainasta

Lomalainalla on monta nimeä, reissuluotto tai matkaluotto ovat tyypillisimpiä. Molemmat viittaavat lomalainan joustavuuteen. Tämä tarkoittaa, että lähes kaikki lomalainat ovat joustoluottoja.

Uutta: halutessasi voit kilpailuttaa lainan palvelussamme maksutta – yhdellä hakemuksella useita tarjouksia. Näin varmistat oikean lainan löytymisen.

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden hakea matkaluottoa aina 4000 euroon asti, luottosopimuksen tekeminen on täysin maksutonta ja maksat vain ja ainoastaan jos nostat rahaa käyttöösi. Todellinen vuosikorko on kilpailukykyinen ja KSL:n mukainen.

Hae lomalaina ja ota irti arjesta!

Voit hakea lomalainaa meidän kautta helposti ja nopeasti, et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Joustoluotto on paras tapa rahoittaa lomailu, sillä voit nostaa rahaa tilillesi aina kun sitä eniten tarvitset.

Vaikka raha-asiat ovatkin sellaisia, että niitä tulee jatkuvasti valvoa ja seurata, on jokaisella oikeus lomaan ja iritiottoon arjesta. Loman ei aina tarvitse maksaa tuhansia euroja.

Nappaat vain halvat lennot ja katsot majoituksen paikanpäällä näin säästät huimasti kustannuksissa!

Lomalaina - Luottopalvelut

Luottopalvelut lomalainalla rahoitat helposti ja nopeasti lomamatkasi, kohteella ei väliä kunhan sinä pääset toteuttamaan unelmasi. Lainaa voit hakea aina 50 eurosta 4000 euroon asti. Luottohakemuksen täyttäminen on vaivatonta ja ilmaista, voit tehdä sen kokonaan netissä muutamassa minuutissa. Takaisinmaksuaikaa saat jopa 36 kuukautta, joustavasti tarpeidesi mukaan. Luottopalvelut lomalainan korko on markkinoilla hyvin kilpailukykyinen. Voit myös maksaa lainan takaisin kerralla jos niin haluat.

luottopalvelut logo
  • 50 - 4000 euroa
  • Nopea, joustava ja turvallinen
  • Lomalaina Heti tilille

Lomalainaa nopeasti ja helposti

Luottopalvelut lomalaina toimii luottotilinä, jonka puitteissa nostat rahaa tilillesi määrän jonka tarvitset. Se on ikäänkuin luottokortti, josta voit rahoituksen tarpeessa nostaa tilillesi rahaa. Maksat vain nostamastasi luotosta.

Luottohakemukset käsitellään nopeasti ja turvallisesti. Rahat saat tilillesi keskimäärin 15 minuutissa.

Tapoja rahoittaa lomamatka

Lomamatkan rahoittamiseen vaihtoehdot ovat säästäminen tai edullinen lomalaina.

Ensimmäinen vaihtoehto on taloudellisesti järkevämpi, mutta aina se ei välttämättä onnistu, tai säästetty summa jää liian pieneksi.

Toinen vaihtoehto on ottaa edullinen lomalaina, ja lähteä heti toteuttamaan se mistä olet aina haaveillut. Maksat lomalainan takaisin kun akkusi ovat lomanjäljiltä latautuneet ja puhkut tarmoa töissä ja sen ulkopuolella.

Lainaa matkaa varten - mistä aloitan?

Jos tarvitset lomalainaa heti olet juuri oikeassa paikassa. Voit täyttää ja lähettää maksuttoman luottohakemuksen sivuillamme. Saat lainapäätöksen välittömästi.

Muista, että luottosopimuksen tekeminen on maksutonta, maksat vain jos nostat raha käyttöösi. Voit siis avata luottotilin hyvissä ajoin ja nostaa rahaa tilillesi vasta kun reissu koittaa.

Uusille asiakkaille on tarjoilla kuluton ja koroton laina ensimmäisen kuukauden ajan, älä jätä hyödyntämättä tätä tarjousta!

Vaatimukset:

Hakijan oltava vähintään 19-vuotias Suomen kansalainen, eikä hakijalla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita.

Miten haen lomalainaa?

Sinulla on kaksi eri vaihtoehtoa. Voit halutessasi kilpailuttaa lomalaina hakemuksesi palvelussamme. Yhdellä hakemuksella saat useita tarjouksia. Toinen vaihtehto on hakea Luottopalvelut joustoluotto, joka on maksimissaan 4000 euron suuruinen tililuotto, josta nostat rahaa tilillesi aina tarvitsemasi määrän. Lomalainan hakeminen on siis helppoa ja nopeaa, molemmat vaihtoehdot ovat yhtä hyviä.

Minkälaista matkaluottoa voin hakea?

Kauttamme voit hakea joustoluottoa, kulutusluottoa tai pikavippiä. Matkaa varten kuitenkin suosituimmat rahoitusvaihtoehdot ovat joustoluotto tai kulutusluotto. Voit kilpailuttaa palvelussamme lainat 100 – 60 000 e asti, et tarvitse vakuuksia.

Suurempi matkaluotto = kilpailuta laina ilmaiseksi

Pienempi max. 4000 € joustoluotto= Hae joustoluottoa.

Voit vapaasti valita näistä kahdesta vaihtoehdosta.

Arvostele
[Ääniä:1 Arvosana:5]