Lomalaina

Lomalaina on nyt in. Matkaluotto on reissaajan unelma, sillä usein ihmiset puhuvat joka vuosi ulkomaille lähtemisestä, mutta monella asia jää kuitenkin vain puheen tasolle lähinnä sen vuoksi, että ei ole varaa lähteä.

Lainaa:
2000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
100 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
1000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
1000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 70.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 10.000€

Maksuajat:
3 – 54kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Yleistä lomalainasta

Lomalainalla on monta nimeä, reissuluotto tai matkaluotto ovat tyypillisimpiä. Molemmat viittaavat lomalainan joustavuuteen. Tämä tarkoittaa, että lähes kaikki lomalainat ovat joustoluottoja.

Uutta: halutessasi voit kilpailuttaa lainan palvelussamme maksutta – yhdellä hakemuksella useita tarjouksia. Näin varmistat oikean lainan löytymisen.

Voit hakea avullamme sopivaa lomalainaa koska tahansa, luottosopimuksen tekeminen on täysin maksutonta ja maksat vain ja ainoastaan jos allekirjoitat lainasopimuksen, eli otat lainan käyttöösi.

Hae lomalaina ja ota irti arjesta!

Voit hakea lomalainaa meidän kautta helposti ja nopeasti, et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Joustoluotto on paras tapa rahoittaa lomailu, sillä voit nostaa rahaa tilillesi aina kun sitä eniten tarvitset.

Vaikka raha-asiat ovatkin sellaisia, että niitä tulee jatkuvasti valvoa ja seurata, on jokaisella oikeus lomaan ja iritiottoon arjesta. Loman ei aina tarvitse maksaa tuhansia euroja.

Nappaat vain halvat lennot ja katsot majoituksen paikanpäällä näin säästät huimasti kustannuksissa!

Lomalaina - Luottopalvelut

Luottopalvelut avulla haetulla lomalainalla rahoitat helposti ja nopeasti lomamatkasi, kohteella ei väliä kunhan sinä pääset toteuttamaan unelmasi. Lainaa voit hakea aina 100 eurosta jopa 60 000 euroon asti.

Luottohakemuksen täyttäminen on vaivatonta ja ilmaista, voit tehdä sen kokonaan netissä muutamassa minuutissa.

Takaiinmaksuaikaa saat tarpeesi mukaan joustavasti jopa 180 kuukautta. Luottopalvelut ei itse määrittele lomalainansa korkoa vaan se määräytyy valitsemasi lainantarjoajan mukaisesti. Voit myös maksaa lainan takaisin kerralla mikäli niin haluat.

Lomalainaa nopeasti ja helposti

Luottopalvelut lomalaina on ratkaisu kaikkiin tarpeisiin. Voit hakea lainaa, joka toimii luottotilinä ja josta voit nostaa rahaa tilillesi tarpeen mukaan tai vaihtoehtoisesti suurempaa kertalainaa, joka maksetaan tilillesi kokonaisuudessaan.

Luottohakemukset käsitellään nopeasti ja turvallisesti. Rahat saat tilillesi keskimäärin 15 minuutissa.

Tapoja rahoittaa lomamatka

Lomamatkan rahoittamiseen vaihtoehdot ovat säästäminen tai edullinen lomalaina.

Ensimmäinen vaihtoehto on taloudellisesti järkevämpi, mutta aina se ei välttämättä onnistu, tai säästetty summa jää liian pieneksi.

Toinen vaihtoehto on ottaa edullinen lomalaina, ja lähteä heti toteuttamaan se mistä olet aina haaveillut. Maksat lomalainan takaisin kun akkusi ovat lomanjäljiltä latautuneet ja puhkut tarmoa töissä ja sen ulkopuolella.

Lainaa matkaa varten - mistä aloitan?

Jos tarvitset lomalainaa heti olet juuri oikeassa paikassa. Voit täyttää ja lähettää maksuttoman luottohakemuksen sivuillamme. Saat lainapäätöksen välittömästi.

Muista, että luottosopimuksen tekeminen on maksutonta, maksat vain jos nostat raha käyttöösi. Voit siis avata luottotilin hyvissä ajoin ja nostaa rahaa tilillesi vasta kun reissu koittaa.

Uusille asiakkaille on tarjoilla kuluton ja koroton laina ensimmäisen kuukauden ajan, älä jätä hyödyntämättä tätä tarjousta!

Vaatimukset:

Hakijan oltava vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen, eikä hakijalla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita.

Miten haen lomalainaa?

Sinulla on kaksi eri vaihtoehtoa: Voit halutessasi kilpailuttaa lomalaina hakemuksesi palvelussamme. Yhdellä hakemuksella saat useita tarjouksia.

Toinen vaihtoehto on itse aktiivisesti etsiä sopivia lainapalveluita tarpeesi mukaan. Tarvitsetko joustoluottoa vai kertaluottoa, pienempää vai suurempaa lainaa.

Joka tapauksessa lomalainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, molemmat vaihtoehdot ovat erinomaisia.

Minkälaista matkaluottoa voin hakea?

Kauttamme voit hakea joustoluottoa, kulutusluottoa tai pikavippiä. Matkaa varten kuitenkin suosituimmat rahoitusvaihtoehdot ovat joustoluotto tai kulutusluotto. Voit kilpailuttaa palvelussamme lainat 100 – 60 000 e asti, et tarvitse vakuuksia.

Suurempi matkaluotto = kilpailuta laina ilmaiseksi

Arvostele
[Ääniä:1 Arvosana:5]