Miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu

Miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu? Sille voi olla monta syytä, jotka käymme läpi tässä kirjoituksessa. Tässä kuitenkin useita palveluita joista voit kokeilla hakea järjestelylainaa vaivattomasti. Se, että yksi lainapalvelu kieltäytyy tarjoamasta jälleenrahoitusta ei tarkoita ettetkö voisi sitä saada. Kokeile siis näitä palveluita ensin ja jos et saa yhdistettyä lainoja, palaa sitten lukaisemaan tämä artikkeli.

Lainasumma
100 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,19% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,25% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,42% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,42% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,56% – 20%

En saa yhdistelylainaa

Esteitä yhdistelylainan saamiselle voi olla useita. Hyvin tyypillinen este lainan maksamiselle on maksuhäiriömerkintä, joka muutenkin tarkoittaa että mitään lainaa ei voida sinulle maksaa. Monesti luotonantajat eivät myöskään myönnä pankkilainaa ulosottovelkoihin, koska velkominen on jo päästetty liian pitkälle.

Tapauksissa joissa et saa yhdistelylainaa vielä näidenkään toimenpiteiden jälkeen käänny suoraan asianomaisen puoleen, joka voi sinua neuvoa siinä miten kannattaa menetellä nyt jatkossa. Apua velka-asioihin saat muunmuassa Takuusäätiöltä.

miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu

Huolimattomuus lainan hakemisessa

Monesti kielteinen lainapäätös voi myös johtua huolimattomuudesta lainahakemusta täyttäessä. Et ehkä ole antanut kaikkia olennaisia tietoja tai et toimittanut vaadittuja liitteitä, vaikka niitä ei yleensä selvissä tapauksissa vaaditakaan. Koska monesti luotonantajat käyttävät luottoarvion apuna ulkoisia työkaluja, voivat ne antaa virheellisiä tietoja. Jos epäilet tälläisen sattuneen ota yhteyttä luotonhakijaan jolta hait järjestelylainaa ja kysy miksi sain kielteisen lainapäätöksen.

Lue myös: oletko holtiton rahankäyttäjä? Näin asetat itsellesi omaehtoisen luottokiellon

Yhdistelylaina pienillä tuloilla

Toisinaan myös liian pienet tulot voivat olla este lainojen yhdistämiselle varsinkin jos kyseessä on hyvin suuri velka, joka on tarkoitus uudelleenrahoittaa. Jos olet kokeillut jo kaikkia yksityisiä rahoittajia järjestelylainan saamiseksi voit kokeile vielä Luottopalveluiden tarjoamaa palvelua. Jos tämäkään ei auta, käänny suoraan perinteisten pankkien puoleen ja pyydä heiltä uudelleenrahoitusta.

Lue lisää: lainojen keskittäminen kannattaa, nyt ja aina

Kuitenkin perinteiset pankit kuten Nordea ovat yleensä huomattavasti tiukempia järjestelyluottojen suhteen, jonka takia jos järjestelylainaa löytyy se löytyy yleensä yksityiseltä rahoittajalta. Myös Santander on ollut hyvin tiukka uudelleenrahoitusten suhteen.

Lue lisää: osamaksujen yhdistäminen onnistuu sähköisesti minuuteissa

Yksittäisen lainan uudelleenrahoitus

Yksittäisen lainan uudelleenrahoitus on ehkä helpoin saada kaikista lainojen yhdistämisen muodoista. Yhden lainan uudelleenrahoittaminen onnistuu suoraan valitsemasi luotonantajan verkkosivuilla pyytämällä heiltä lainatarjous ja katsomalla onko uusi tarjottu laina edullisempi. Tähänkin on olemassa muutama niksi ja se on käyttää lainojen kilpailutusta tarjoavia palveluita kuten olemme listanneet tällä sivulla. Näiltä palveluita saa suoraan useiden rahoitusyhtiöiden tarjoukset eteen ja vertailu on huomattavasti helpompaa, kun ei tarvitse jokaiselle luotonantajalle lähettää dokumentteja ja hakemuksia erikseen.

Lue myös: Suomessa toimivat yksityiset rahanlainaajat

Jo pelkästään yhden lainan järjestelemisellä voi saada aikaan merkittäviä säästöjä. Muutaman prosentin muutokest korkojen ja kulujen suhteen saattavat suuremissa lainoissa tuoda jopa melkein kymmenien tuhansien eurojen säästöt.

Miksi lainojen yhdistäminen ei vieläkään onnistu

Jos olet kokeillut jo kaikki lainapalvelut ja kaikki keinot maan ja taivaan väliltä saadaksesi yhdistelylainaa emme voi enää auttaa varsinkin jos luit tämän artikkelin. Kokeile etsiä tietoa muualta tai ota yhteyttä asiantuntijoihin jotka saattavat osata auttaa sinua. Yksi mahdollinen tilanne myös lainojen yhdistämisessä on se, että sinulla on kaikkein halvin laina joka sinulle voidaan myöntää.

Yleensä yhdistelylainaa on helppo ja nopea saada. Kokeile nyt ihmeessä hakea vielä uudemman kerran listasta löytyviltä yrityksiltä yhdistelylainaa. Ehkä et merkinnyt täppää “yhdistän lainani”, jonka takia luotonantaja oletti että olet uuden normaalin lainan hakija? Syitä voi olla monia.