Etsitkö rahoitusta yksityiseltä puolelta? Koetko kivijalkapankkien olevan hitaita ja kömpelöitä lainan myöntämisen suhteen, puhumattakaan kaikista liitteistä joita joudut toimittamaan?

Luottopalvelut lainaa voi hakea 50 – 4000 euroa 3 – 36 kuukauden takaisinmkaksuajalla. Takaisinmaksu on joustavaa ja voit halutessasi pitää maksuvapaita kuukausia.

Vaatimukset:

  • Palvelun käyttö edellyttää, että olet vähintään 19-vuotias.
  • Sinulla on puhtaat luottotiedot.
  • Olet Suomen kansalainen.
luottopalvelut logo
  • 50 - 4000 euroa
  • Nopea, joustava ja turvallinen
  • Heti tilille

Lainaa yksityiseltä

Yksityinen lainanmyöntäjä tarkoittaa usein yritystä tai tahoa, joka myöntää lainoja isojen perinteisten pankkien sijaan.

Pienemmät luotonantajat ovat useimmiten joustavempia ehtojen ja maksuaikataulujen suhteen. Toki korot voiva tolla hieman korkeampia. Luottopalvelut.fi kautta haetussa lainassa maksat vain jos nostat rahaa käyttöösi “luottotililtä”.

Lainan hakeminen netistä ei ole koskaan ollut helpompaa, tarvitset vain voimassa olevat pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen tunnistautumiseen, jonka jälkeen pääset täyttämään lainahakemuksen.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen saat luottopäätöksen välittömästi. Rahat siirretään tilillesi keskimäärin 15 minuutissa.

Vertaislainat

Jos haluat puolestaan hakea pikaluottoa “toiselta ihmiseltä” on käännyttävä vertaislainojen puoleen, vertaislainat toimivat rahoitusalustana, joissa joku sijoittaa rahaa lainoihin samalla tavoin kuin ostaisi esimerkiksi osakkeita. Toinen osapuoli on lainan vastaanottaja, joka saa lainan vertaislainapalvelulta, mutta todellisuudessa lainan rahoittajana toimii toinen yksityishenkilö.

Arvostele
[Ääniä:2 Arvosana:5]
Kategoriat: Lainaa