Yksityiset rahanlainaajat

Etsitkö rahoitusta yksityiseltä puolelta? Koetko kivijalkapankkien olevan hitaita ja kömpelöitä lainan myöntämisen suhteen, puhumattakaan kaikista liitteistä joita joudut toimittamaan?

Luottopalvelut auttaa sinua hakemaan lainaa netistä aina 100 eurosta jopa 60 000 euroon asti.

Lainaa yksityiseltä

Yksityinen lainanmyöntäjä tarkoittaa usein yritystä tai tahoa, joka myöntää lainoja isojen perinteisten pankkien sijaan.

Pienemmät luotonantajat ovat useimmiten joustavempia ehtojen ja maksuaikataulujen suhteen. Toki korot voiva tolla hieman korkeampia. Luottopalvelut.fi sivustolla esitellyillä lainoilla varmistat, että luotonantajat ovat vakavaraisia ja luotettavia rahoitusalan toimijoita.

Lainan hakeminen netistä ei ole koskaan ollut helpompaa, tarvitset vain voimassa olevat pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen tunnistautumiseen.

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen saat luottopäätöksen useimmilta rahoittajilta välittömästi. Rahat siirretään tilillesi keskimäärin 15 minuutissa.

Vertaislainat

Jos haluat puolestaan hakea pikaluottoa “toiselta ihmiseltä” on käännyttävä vertaislainojen puoleen, vertaislainat toimivat rahoitusalustana, joissa joku sijoittaa rahaa lainoihin samalla tavoin kuin ostaisi esimerkiksi osakkeita. Toinen osapuoli on lainan vastaanottaja, joka saa lainan vertaislainapalvelulta, mutta todellisuudessa lainan rahoittajana toimii toinen yksityishenkilö.

Arvostele
[Ääniä:4 Arvosana:3.5]