Pikavippi pienimmällä korolla

Pikavippien korot ovat muuttuneet radikaalisti vuoden 2019 Syyskuun myötä, kun voimaan astui uusi kulutusluottoja ja pikavippejä säätelevä korkokatto, joka määräsi korot 20 prosenttiin. Tästä syystä pienten halpojen pikavippien löytäminen on itse lähes mahdotonta, koska monet luotonantajat ovat lopettaneet uusien luottojen myöntämisen.

Me löysimme paikat joista saat nopeasti rahoitusta pienellä korolla vielä vuonna 2021.

Lainasumma
100 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,19% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,25% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,42% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,42% – 20%

Lainasumma
1.000 – 60.000€

Takaisinmaksu
12 – 180 kk

Korko
4,56% – 20%

Pikavippi pienellä korolla voi olla kiven takana

Vaikka suurin osa pienen koron lainoista on hävinnyt lähes kokonaan on silti luotonantajia jotka ovat säilyneet koventuneesta kilpailu ja yleisestä markkinatilanteesta huolimatta melko koskemattomina. Listaamistamme lainapalveluista on mahdollista saada lainaa ilman kuluja 14 vuorokauden ajalle, jonka jälkeen lainat muuttuvat maksullisiksi. Tässä kannattaa olla erityisen tarkkana juuri sen takia, että jos kyseessä ei ole pienen koron lainapaikka voivat kustannukset nousta liikaa.

Lue myös: 12kk pikavippi voi olla edullinen

Sinulla ei kuitenkaan ole hätää niin kauan kuin valitset taulukosta löytyvistä lainapalveluista omasi, etkä lähde itseksesi kahlaamaan internettiä vielä halvempien lainojen toivossa.

pienin korko - halvin laina tai pikavippi

Kilpailuttaminen on ainoa tapa saada halvinta lainaa

Kun laitat luotonantajat kilpailemaan keskenään sinun lainatarjouksestasi varmistat, että saamasi lainatarjoukset ovat sinulle parhaimmat mahdolliset. Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden lainojen kilpailuttamiseen yhdellä lainahakemuksella ilman, että sinun tarvitsee toimittaa yhtäkään liitettä. Voit saada jopa yli 20 lainatarjousta joiden keskikorot vaihtelevat aina 4 – 20 prosenttiin riippuen omasta taloudellisesta tilanteestasi.

Kun kilpailutat lainasi nyt, ei tarvitse pelätä että lainoille asetettaisiin iso korko. Kukaan luotonantaja ei saisi lainojana ulos jos korot eivät olisi pieniä ja kilpailukykyisiä.

Saatat joutua odottamaan halpakorkoista lainaa

Vaikka nykyään suurin osa luotonantajista maksaa lainat heti käyttöön hakemuksen ja solmitun lainasopimuksen yhteydessä ei se silti tarkoita, että kyseessä olisi kaikkein halvin laina. Halvinta lainaa saattaa joutua odottamaank, otetaan yksi esimerkki tilanne. Olet hakenut lainaa 15 000 euroa kilpailuttamalla tarjoukset ja saanut 4 tarjousta samantien. Sinun ei tarvitse heti hylätä tai hyväksyä näitä lainatarjouksia vaan voit odottaa rauhallisesti vielä 24 tuntia jolloin viimeisetkin lainahakemuksella saadut lainatarjoukset ilmestyvät käyttäjäpaneeliisi tai sähköpostiin.

Näissä viimeisissä saaduissa lainatarjouksissa voi yhtä hyvin olla halvin korko kuin näissä ensimmäisissä lainatarjouksissa jotka sait jo heti kättelyssä.

Pienen koron lainapaikkoja löytyy yhä

Pienen koron lainapaikat eivät ole kadonneet mihinkään. Niiden löytämisestä vain on tullut haastavampaa kun ei löydy enää lähes yhtäkään ensilainaajan tarjouksia. Sinun ei onneksi tarvitse nähdä enää vaivaa kun löysit tälle sivulle, sillä me teimme vertailun kaikista pienen koron lainapaikoista.

Sinua saattaa kiinnostaa: vähemmän tunnetut pikavipit

Sinun tarvitsee vain valita itsellesi mieleisin ja siirtyä täyttämään lainahakemuksen, saat parhaimmillaan halpaa lainaa tilillesi jo tänään!