Vähemmän tunnetut pikavipit

Artikkeli päivitetty 10. Toukokuu, 2024

Pikavippejä löytyy joka lähtöön, mutta vain muutamat lainapalvelut erottuvat markkinoilla? Mistä tämä johtuu? 

Yksinkertaiesti siitä, että suurin osa yksityisistä luotonantajista ei käytä rahaa niin paljon markkinointiin kuin toiset. 

Monet hyvinkin paljon mainostavat pikavippipalvelut ovat yleensä erittäin tarkkoja siitä kenelle lainaa voidaan myöntää, kun taas vähemmän tunnetut myöntävät lainaa helpommin. 

Me suosittelemme pyytämään alapuolelta olevilta lainanvälittäjiltä lainatarjoukset yli 30 pankilta ja rahalaitokselta yhdellä kertaa, jolloin saat yhdellä hakemuksella tavoitettua myös vähemmän tunnetut pikavipit.

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
100 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,1%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,42%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
Opit nämä asiat:
  • Vähemmän tunnettuja pikavippejä on monia
  • Ainalaina pikavippi 50 – 2000 euroa
  • Credigo 500 – 10000 euroa lainaa
  • Blue Financen nuorille suunnattu 5000 euron luotto
  • Luottonetistä.fi lainaa jopa 60 000 €
  • Haenyt – lainaa jopa 50 000 euroa halvalla

Vähemmän tunnettuja pikavippejä on monia

Onneksi moni lainoja kilpailuttava taho on halunnut ottaa yhteystyökumppanikseen myös vähemmän tunnettuja pikavippejä joita käymme myöhemmin tässä kirjoituksessa läpi.

 Tässä kohtaa voidaan sanoa, että esimerkiksi Omalainalta ja Zmartalta löytyy yhteistyökumppaneiden joukosta myös luotonantajia joista et välttämättä ole kuullutkaan. 

Omalaina ja Zmarta lukeutuvat suosituimpiin ja luotettavimpiin lainanantajiin, joten näitä palveluita voit käyttää turvallisin mielin. 

Kun lähetät lainahakemuksen johonkin palveluun, saat lainatarjoukset myös näiltä vähemmän tunnetuilta pikavippifirmoilta samalla tavoin kuin muiltakin palveluilta.

Lue myös: kaikki pikavipit 19 vuotiaille lainan hakijoille

vähemmän tunnetut pikavipit

Ainalaina pikavippi 50 - 2000 euroa

Ainalaina on pienempään tunnettuuteen jäänyt lainapalvelu, joka on täysin suomalainen lainapalvelu. 

Yritys ei ole käyttänyt merkittävästi rahaa markkinointiin, jonka takia monia ei ole edes kuullut tällaisen lainapalvelun olemassaolosta. 

Ainalainalta kuitenkin löytyy suuri asiakaskunta, jotka ovat säilyneet uskollisina asiakkaina jo vuosia.

Valitettavasti Ainalaina ei ole enää käytössä ja sen kautta ei voi saada lainatarjouksia. Sen sijaan suosittelemme, että pyydät lainatarjoukset maksuttomasti Omalainan kautta.

Credigo 500 - 10000 euroa lainaa

Credigon lainapalvelu ei ehkä ole tunnetuimmasta päästä, mutta sitä suositumpi useiden lainanhakijoiden keskuudessa. 

Credigon asiakaspalvelua on kehuttu maasta taivaisiin ja lainojen takaisinmaksaminen on tehty uskomattoman helpoksi ja asiakasystävälliseksi. 

Myöskään Credigo ei ole aktiivisesti mainostanut, joten näkyvyys on jäänyt huomattavasti pienemmäksi kuin suurimmalla osalla lainapalveluista.

Blue Financen nuorille suunnattu 5000 euron luotto

Oletko kuullut Blue Finance nimisestä lainapalvelusta joka on yksi harvoista lainapaikoista, joka myöntää lainoja vielä 18-vuotiaille

Jos et ole vielä kokeillut Blue Financen lainatuotteita tee se nyt, helppo lainaaminen ja nopeat maksut takaavat tyytyväisyyden.

Luottonetistä.fi lainaa jopa 60 000 €

Luottonetistä lainapalvelu ei ole laittanut senttiäkään palveluidensa markkinoimiseksi, mutta ansaitsee silti mitalin uskomattoman hyvän ja nopean lainojen kilpailutuksen ansiosta. 

Kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt voi hakea myös lainaa tästä palvelusta. 

Tämä kyseinen lainapalvelu on ollut toiminnassa jo useita vuosia, mutta silti jäänyt useilta lainanhakijoilta täysin huomaamatta.

Haenyt - lainaa jopa 50 000 euroa halvalla

Suomalaisen Haenyt palvelun vakuudettomat lainat ovat jääneet valitettavasti useiden markkinajohtajien varjoon pienempien mainosbudjettien takia. 

Suosittelemme kuitenkin kokeilemaan myös tätä palvelua, jos et ole vielä tutustunut tähän niin tee se nyt, et varmasti pety.

Jos mikään edellä mainituista lainapalveluista ei ollut sinulle mieleinen, voit kokeilla perinteisiä lainapalveluita tai vaihtoehtoisesti kokeilla meidän tarjoamaan lainojen kilpailutusta, jossa voit saada yli 20 lainatarjousta yhdellä iskulla!

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti