Vähemmän tunnetut pikavipit 2021

Pikavippejä löytyy joka lähtöön, mutta vain muutamat lainapalvelut erottuvat markkinoilla? Mistä tämä johtuu? Yksinkertaiesti siitä, että suurin osa yksityisistä luotonantajista ei käytä rahaa niin paljon markkinointiin kuin toiset. Monet hyvinkin paljon mainostavat pikavippipalvelut ovat yleensä erittäin tarkkoja siitä kenelle lainaa voidaan myöntää, kun taas vähemmän tunnetut myöntävät lainaa helpommin.

Lainaa:
1000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
100 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
1000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
1000 – 60.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 70.000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Lainaa:
500 – 10.000€

Maksuajat:
3 – 54kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Vähemmän tunnettuja pikavippejä on monia

Onneksi moni lainoja kilpailuttava taho on halunnut ottaa yhteystyökumppanikseen myös vähemmän tunnettuja pikavippejä joita käymme myöhemmin tässä kirjoituksessa läpi. Tässä kohtaa voidaan sanoa, että esimerkiksi Omalainalta ja Zmartalta löytyy yhteistyökumppaneiden joukosta myös luotonantajia joista et välttämättä ole kuullutkaan. Kun lähetät lainahakemuksen jompaan kumpaan palveluun saat lainatarjoukset myös näiltä vähemmän tunnetuilta pikavippifirmoilta samalla tavoin kuin muiltakin palveluilta.

Lue myös: kaikki pikavipit 19 vuotiaille lainan hakijoille

vähemmän tunnetut pikavipit

Ainalaina pikavippi 50 - 2000 euroa

Ainalaina on pienempään tunnettuuteen jäänyt lainapalvelu, joka on täysin suomalainen lainapalvelu. Yritys ei ole käyttänyt merkittävästi rahaa markkinointii, jonka takia monia ei ole edes kuullut tälläisen lainapalvelun olemassaolosta. Ainalainalta kuitenkin löytyy suuri asiakaskunta, jotka ovat säilyneet uskollisina asiakkaina jo vuosia.

Credigo 500 - 10000 euroa lainaa

Credigon lainapalvelu ei ehkä ole tunnetuimmasta päästä, mutta sitä suositumpi useiden lainanhakijoiden keskuudessa. Credigon asiakaspalvelua on kehuttu maasta taivaisiin ja lainojen takaisinmaksaminen on tehty uskomatton helpoksi ja asiakasystävälliseksi. Myöskään Credigo ei ole aktiivisesti mainostanut, joten näkyvyys on jääny huomattavasti pienemmäksi kuin suurimmalla osalla lainapalveluista.

Blue Financen nuorille suunnattu 5000 euron luotto

Oletko kuullut Blue Finance nimisestä lainapalvelusta joka on yksi harvoista lainapaikoista joka myöntää lainoja vielä 18-vuotiaille. Jos et ole vielä kokeillut Blue Financen lainatuotteita tee se nyt, helppo lainaaminen ja nopeat maksut takaavat tyytyväisyyden.

Lue myös: kaikki lainat jotka sopivat 18 vuotiaille

Luottonetistä.fi lainaa jopa 60 000 €

Luottonetistä lainapalvelu ei ole laittanut senttiäkään palveluidensa markkinoimiseksi, mutta silti ansaitsee mitallin uskomattoman hyvän ja nopean lainojen kilpailutuksen ansiosta. Kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt voi hakea myös lainaa tästä palvelusta. Tämä kyseinen lainapalvelu on ollut toiminnassa jo useita vuosia, mutta silti jäänyt useilta lainanhakijoilta täysin huomaamatta.

Haenyt - lainaa jopa 50 000 euroa halvalla

Suomalaisen Haenyt palvelun vakuudettomat lainat ovat jääneet valitettavasti useiden markkinajohtajien varjoon pienempien mainosbudjettien takia. Suosittelemme kuitenkin kokeilemaan myös tätä palvelua jos et ole vielä tutustunut tähän niin tee se nyt, et varmasti pety.

Jos mikään edellämainituista lainapalveluista ei ollut sinulle mieleinen, voit kokeilla perinteisiä lainapalveluita tai vaihtoehtoisesti kokeilla meidän tarjoamaan lainapalvelua, jossa voit saada yli 20 lainatarjousta yhdellä iskulla!