Pikavippi tulee useimmin ensimmäisenä mieleen, kun tarvitaan rahaa akuutisti heti tilille. 19-vuotias voi hakea pikavippiä, Luottopalvelut sivujen kautta. Voit saada ensimmäisen kuukauden kuluttomasti ja korottomasti. Lainan voit maksaa erissä tai kerralla takaisin.

Lainaa voit hakea 100 eurosta 4000 euroon asti. Maksat vain nostamastasi lainasta.

Pikavippi 19 vuotiaille - Luottopalvelut

Luottopalvelut tarjoaa pikavippä, joka on 100 – 4000 euron luottotili, jonka puitteissa voit nostaa rahaa tarvitsemasi määrän. Maksat kulut vain nostamastasi summasta. 

Lainan takaisinmaksu on joustavaa 3 – 36 kuukautta ja ensilainan hakijoille ensimmäinen kuukausi on täysin koroton ja kuluton.

luottopalvelut logo
  • 50 - 4000 euroa
  • Ikäraja 19v
  • Heti tilille

Korko KSL:n mukainen alkaen 49,9 % – Maksat vain jos käytät!

Laina 19v esimerkki

Tarvitset 200€ uutta puhelinta varten, vanhan tehdessä temput. Kirjaudut pankkitunnuksilla täyttämään luottohakemuksen sivuillamme. Jonka jälkeen saat luottopäätöksen.

Kun olet saanut luottopäätöksen nostat rahaa tarvitsemasi määrän, katsot takaisinmaksuajan, jonka puitteissa maksat 200e lainan takaisin, toki ensilainan ensimmäinen kuukausi on täysin kuluton ja koroton.

200€ laina 4 kuukauden maksuajalla voisi näyttää tältä:

  1. (Erä mahdollinen kuluton ja koroton).
  2. Erä 71€
  3. Erä 71€
  4. Erä 71€

Pienemmissä lainoissa lyhyellä maksuajalla eivät kulut päätä huimaa!

Voiko kuka tahansa 19v hakea pikavippiä?

Luottopalvelut vipin vaatimuksena on 19 vuoden ikä, Suomen kansalaisuus, puhtaat luottotiedot.

Lainanhakijalla on oltava Suomalainen pankkitili ja hänen tulee asua pysyvästi Suomessa.

Luottotiedottomalle lainanhakijalle ei valitettavasti voida myöntää lainaa. Maksuhäiriömerkintä voi näkyä luottotiedoissa jopa vuosia. Muista aina hoitaa raha-asiasi vastuullisesti ja ottaa lainaa vain sen verran kuin tarvitset.

Eli kun haet pikavippiä, harkitse tarkkaan mihin tarkoitukseen se tulee ja varmista, että pystyt maksamaan sen ajallaan takaisin.

Vältä siis hakemasta pikavippiä hetken mielijohteesta vaikka se voisikin olla hetkellisesti hyvä idea.

Hae huoletta Luottopalvelut pikavippiä kun lainan tarve iskee. Saat päätöksen ja rahat tilillesi heti!

Pikavippi vai joustoluotto 19v?

Sinun onneksesi Luottopalvelut on molempia. Nopea pikavippi sekä joustava laina. Ainoa vaatimus lainan hakemiselle on 19 vuoden ikäraja.

Pikavippi tarkoittaa nopeasti tilille saatavaa lainaa, Luottopalvelut on luottotili mutta toimii aivan kuin pikavippi. Eli tarjoamme nopeaa lainaa, joka maksetaan heti tilille.

 Joustavan palvelustamme tekee sen joustavuus, olemme hyvin asiakaskeskeisiä ja haluamme, että myös asiakkaiden talous voi hyvin. Siksi voit saada tarvittaessa myös maksuvapaita kuukausia. Laina-aikaa saat jopa 36 kuukautta.

Aina kun tarvitset rahaa voit tehdä noston koska tahansa. Kulut kertyvät vain nostamastasi lainasta.

Arvostele
[Ääniä:1 Arvosana:5]
Kategoriat: Lainaa