Pikavippi tulee useimmin ensimmäisenä mieleen, kun tarvitaan rahaa akuutisti heti tilille. 19-vuotias voi hakea pikavippiä, Luottopalvelut sivujen kautta. Voit saada ensimmäisen kuukauden kuluttomasti ja korottomasti. Lainan voit maksaa myös kerralla takaisin.

Lainaa voit hakea 100 eurosta 4000 euroon asti. Ja maksat vain nostamastasi lainasta.

Luottopalvelut – pikavippi 19v

Luottopalvelut tarjoaa pikavippä, joka on 100 – 4000 euron luottotili, jonka puitteissa voit nostaa rahaa tarvitsemasi määrän. Maksat vain nostamastasi määrästä. Lainan takaisinmaksu on joustavaa 3 – 36 kuukautta ja ensilainan hakijoille ensimmäinen kuukausi on täysin koroton ja kuluton.

Esimerkki pikavipistä 19 vuotiaalle:

Tarvitset 200€ uutta puhelinta varten, vanhan tehdessä temput. Kirjaudut pankkitunnuksilla täyttämään luottohakemuksen sivuillamme. Jonka jälkeen saat luottopäätöksen.

Kun olet saanut luottopäätöksen nostat rahaa tarvitsemasi määrän, katsot takaisinmaksuajan, jonka puitteissa maksat 200e lainan takaisin, toki ensilainan ensimmäinen kuukausi on täysin kuluton ja koroton.

200€ laina 3 kuukauden maksuajalla voisi näyttää tältä:

  1. (Erä mahdollinen kuluton ja koroton).
  2. Erä 71€
  3. Erä 71€
  4. Erä 71€

Pienemmissä lainoissa lyhyellä maksuajalla eivät kulut päätä huimaa!

Pikavippi 19v – kuka voi hakea?

Luottopalvelut pikavipin vaatimuksena on 19 vuoden ikä, Suomen kansalaisuus, puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainanhakijalla on oltava Suomalainen pankkitili ja hänen tulee asua pysyvästi Suomessa.

Luottotiedottomalle lainanhakijalle ei valitettavasti voida myöntää lainaa. Maksuhäiriömerkintä voi näkyä luottotiedoissa jopa vuosia. Muista aina hoitaa raha-asiasi vastuullisesti ja ottaa lainaa vain sen verran kuin tarvitset.

Eli kun haet pikavippiä, harkitse tarkkaan mihin tarkoitukseen se tulee ja varmistu siitä, että pystyt maksamaan sen ajallaan takaisin. Vältä siis hakemasta pikavippiä hetken mielijohteesta vaikka se voisikin olla hetkellisesti hyvä idea. Hae siis huoletta Luottopalvelut pikavippiä kun lainan tarve iskee. Saat päätöksen ja rahat tilillesi heti!

Kategoriat: Lainaa