Lainaa 18 vuotiaalle

Lainaa 18 vuotiaalle myöntää tällä hetkellä muutama rahoitusalan toimija verkossa. Nuorille suunnattuja lainoja on vuosivuodelta yhä vähemmän johtuen kasvavista luottoriskeistä luotonantajan näkökulmasta kun korkoja säädellään rankalla kädellä. Hätää ei kuitenkaan ole sillä löysimme sinulle useita vaihtoehtoja!

Omalaina logo

Lainaa:
100 – 60000€

Maksuajat:
12 – 180kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
100 – 10000€

Maksuajat:
1 – 88kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
500 – 2000€

Maksuajat:
1 – 33kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Lainaa:
100 – 5000€

Maksuajat:
1 – 44kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Tyypillisin 18 vuotiaille maksettava laina on ominaisuuksiltaan joustoluotto. Jos haluat saada useita tarjouksia kaikista mahdollisista lainapalveluista joista voit lainaa hakea on Omalaina hyvä valinta.

Usein kysyttyä 18v lainoista:

Mitä lainan saaminen vaatii?

Lainan saaminen vaatii hakijoilta puhtaita luottotietoja ja hyvin hoidettua omaa taloutta. Eli raha-asiat on oltava kunnossa jotta laina voidaan myöntää.

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia?

Nämä lainat eivät vaadi vakuuksia ja takaajia sillä ne kuuluvat vakuudettomiin lainoihin.

Koska laina maksetaan tilille?

Lainat maksetaan tilille heti hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen. Voit odottaa saavasi rahat 15 minuutin kuluessa hyväksytytstä luottohakemuksesta.

Kulutusluotto vai joustoluotto?

Lainatarpeen mukaan kannattaa valita kulutusluotto jos tarvitset kerralla suuremman summan lainaa tilillesi tai vastaavasti joustoluotto jos tarvitset aina rahaa käyttöösi silloin tällöin.

Mikä on paras laina 18 vuotiaille?

Paras laina 18 vuotiaalle on tilannekohtainen ja se riippuu aina lainatarpeesta.

Mikä on halvin laina 18 vuotiaille?

Halvin laina selviää vain kilpailuttamalla lainatarjoukset. Voit tehdä sen palvelussamme ilmaiseksi. Tavoitat yhdellä hakemuksella kaikki ne luotonantajat jotka ovat valmiita lainaamaan rahaa juuri sinulle.

Lainan hakeminen verkosta on nopeaa ja turvallista

Myös nuoret voivat tarvita lainaa arjen yllättävissä tilanteissa jolloin on etsittävä paras mahdollinen lainaratkaisu niin kustannuksiltaan kuin ominaisuuksiltaankin. Onneksi tänäpäivänä lainaa voi hakea verkosta valitsemastasi palvelusta lyhyellä hakemuksella ilman liitteiden toimitusta. Lainapäätös annetaan heti ja rahat maksetaan tilille mahdollisimman nopeasti.

Lainan hakeminen verkosta on 100% turvallista jos otat lainan palvelusta joka on rekisteröity aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Kaikki listaamamme ja esittelemämme lainapalvelut kuuluvat tähän rekisteriin.

Ikä tuo lisää vaihtoehto mukanaan

Vasta oikeastaan 21 vuoden iässä suurin osa luotonantajista voi tarjota sinulle palveluitaan. Korkeimmat ikärajat joita verkossa toimivat lainaajat voivat vaatia ovat 22-23 vuotta. Näissä tapauksissa lainat kuitenkin ovat lähtökohtaisesti huomattavasti suurempia kulutusluottoja.