Näin löydät halvimman lainan heti [opas]

Artikkeli päivitetty 10. Toukokuu, 2024

Etsit varmasti halvinta lainaa kun päädyit tälle sivulle. Sinun onneksesi saavuit juuri oikeaan paikkaan sillä me tiedämme, mistä halpaa lainaa kannattaa lähetä hakemaan. 

Olemme tutustuneet läheisesti rahoitusalaan viimeisten vuosien aikana ja osaamme sanoa mitkä yhtiöt tarjoavat kaikkein edullisinta lainaa ja vieläpä nopeasti. 

Listaan on kerätty kaikki luotonantajat joilta voit saada halvimman lainan heti käyttöösi. Kaikki palvelut tarjoavat maksuttoman ja ei-sitovan hakemuksen.

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
100 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,1%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,42%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta

Halpa laina heti käyttöön

On vanhanaikaista olettaa, että lainan maksun tai saannin nopeus vaikuttaa myös lainan hintaan. 

Ehkä vuosia aikaisemmin asia olikin näin ja jokaisen lainanhakijan piti maksaa ekstraa jotta laina oli nopeammin tilillä. 

Onneksi tänä päivänä kaikki listaamamme luotonantajat maksavat lainat heti tilille ilman ylimääräisiä kustannuksia.

Lue myös: voiko edullista lainaa saada myös pitkällä maksuajalla?

Ei tarvitse enää puhua pikavipistä tai pikaluotosta kun halutaan lainaa nopeasti, vaan parhaat edulliset lainat saattavat olla myös kulutusluottoja tai lainan kilpailutusta tarjoavia palveluita. 

Ennen jaottelu oli selkeä pikavippien ja pidempiaikaisten lainojen välillä nyt kun maksunopeus on aivan toista luokkaa ei voida enää jakoa tehdä maksunopeudenkaan perusteella. 

Toki perinteisiä pienlainoja on vielä helpompi saada läpi vaikka maksukyky olisikin pienempi mitä kulutusluotot edellyttävät.

halvin laina heti netistä

Halvin laina kuluvalle vuodelle

Mitä lainanhakijat etsivät aina? 

No vastaus on yksinkertainen, halpaa lainaa he etsivät. 

Koska sopivan lainan löytäminen ei välttämättä ole kaikille yhtä helppoa me halusimme auttaa ja listasimme ne luotonantajat jotka varmasti pystyvät tarjoamaan halvimman lainan jokaiselle riippumatta tarpeesta johon laina tulee.

Halvin laina ei kuitenkaan tule aina ongelmitta, sillä varsinkin nuoremmille lainanhakijoille on usein tarjoilla vain kalliimpia lainoja. 

Tämä johtuu siitä, että mitä korkeampi ikäraja esimerkiksi 23 tai 25 vuotta lainapalveluissa on sitä parempaa maksukykyä pankit odottavat lainaajalta. 

Toisin sanoen tämä tarkoittaa sitä, että vanhemmille lainanhakijoille tarjottavat lainat ovat pääsääntöisesti edullisempia kuin nuoremmille myönnettävät.

Lue myös: Mikä on Suomen mittakaavassa helppo pikavippi

On tärkeää muistaa, että jos oikeasti haluat halvinta lainaa joudut tinkimään joistakin lainan ominaisuuksista kuten esimerkiksi maksuvapaista kuukausista, toki nämäkin ovat täysin neuvoteltavissa monissa lainapalveluista luotonantajan kanssa. 

Otetaan esimerkiksi 18-vuotias lainanhakija, joka tarvitsee rahoitusta opiskeluun tai työelämän aloittamiseen. 

Hänelle on tarjolla vain muutama lainapalvelu, joka saattaa myöntää lainaa mutta nämä lainapalvelut ovat varautuneet luottotappioriskiin, koska lainan hakija on nuori ja maksukyky saattaa olla heikompi.

Halpaa lainaa netistä Luottopalvelut.fi:n avulla

Koska halpaa lainaa netistä kyllä löytyy, mutta on vaikea tietää mistä palvelusta lainaa oikeasti kannattaa hakea, me kokosimme tämän vertailun juuri sinun kaltaista ihmistä varten. 

Muistutetaan vielä lainanhakijoita, että joustoluotot eivät välttämättä ole halvimpia lainavaihtoehtoja, mutta ne todellakin tarjoavat joustavuutta pienemmissä rahoitustarpeissa. 

Edullisimpia lainoja etsiessä on suunnattava listasta löytyviin palveluihin ja katsottava mikä lainatarjous sopii parhaiten omiin tarpeisiin ja vastaa tavoiteltua korkoa.

Onneksi lähes jokainen luotonantaja tarjoaa tänä päivänä käyttöön lainalaskurin tai laskelman mahdollisista lainan kuluista, näin on helpompaa suunnitella lainan suuruutta ja takaisinmaksuaikaa jo hyvissä ajoin etukäteen ennen varsinaista lainan hakemista.

Hae lainaa Luottopalveluiden avulla ja etenkin suosittelemme pyytämään lainatarjoukset Omalainalta, joka hoitaa lainojen kilpailutuksen puolestasi. 

Lue myös: tutustu Luottopalvelut.fi listaukseen parhaista nettilainoista

Halvin laina heti - UKK

Mistä vakuudeton laina heti tilille?

Voit saada nopeallakin aikataululla vakuudetonta lainaa, kun täytät Omalainan maksuttoman hakemuksen. Yhdellä hakemuksella voit vastaanottaa useita lainatarjouksia ja laina voidaan nopeimmillaan maksaa tilillesi jopa saman päivän aikana. 

Onko pieni laina heti tilille mahdollinen? 

Etenkin pienemmät lainasummat voidaan maksaa tilillesi jopa tunneissa tai saman päivän aikana. Suosittelemme käyttämään kilpailutuspalvelua, jonka kautta voit saada useita tarjouksia vertailtavaksesi. 

Mistä halvin laina?

Jokaisella palvelulla on tarjoamilleen lainoilleen omanlainen hintataso. Käytä lainavertailua, jonka avulla voit erotella kalliiden lainojen joukosta ne kaikista edullisimmat lainavaihtoehdot. 

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti