Helppo pikavippi - näistä paikoista saat helposti vippiä

Artikkeli päivitetty 10. Toukokuu, 2024

Helppo pikavippi on hyvin houkuttelevat pikalainaamisen vaihtoehto. Se mitä sana helppo tässä tarkoittaa voi monelle olla erilainen käsite. 

Me kuitenkin ymmärrämme helpon vipin ja se tarkoittaa helppoa saatavuutta, alhaisia kustannuksia ja ennen kaikkea nopeutta. 

Löysimme sinulle koko Suomen helpoimmat vipit vuonna 2024, joita on mukava hakea ja ne maksetaan nopeasti ilmoittamallesi tilille.

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
100 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,1%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,42%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta

Miten haen helppoa vippiä

Helpon vipin hakeminen on jo tästä kiinni. Jos helppoa vippiä ei edes löydä miten se voi missään tapauksessa olla helppo jos sitä ei tavoita millään? 

Me olemme vastaus ongelmaasi, sillä listasimme kaikki Suomen helpoimmat pikavipit tälle sivulle. lainaa pienellä korolla – edulliset lainat nopeasti.

Kuten mainitsimme aikaisemmin ymmärrämme helpon vipin sillä, että kenelle tahansa se on helppo hakea eli lainahakemuksen täyttäminen on vaivatonta ja nopeaa. 

Helppo vippi täytyy olla helposti saatavilla, eli hakijan ei pitäisi joutua lähettämään liitteitä jotta lainapäätös olisi hyväksytty.

Lue myös: paras pieni laina on löydettävissä netistä

Kriteerimme helpolle vipille olivat hyvin tiukat ja löysimmekin vain muutaman lainapalvelun, jotka läpäisivät tulikokeemme helpoimmasta pikavipistä. 

Näistä paikoista on saatavilla lainaa jokaiselle joka vain lainaa tarvitsee.

helppo pikavippi

Helppo pikavippi on kuten toimiva otto-automaatti

Koska etsit oikeasti lainapaikkoja joiden nopeus ja kustannukset kohtaavat. 

Nopean lainan hakemisessa ei ole mitään järkeä jos se on monimutkaista, vaivalloista ja hidasta. 

Helpon pikavipin on oltava kuin hyvin rasvattu käteisautomaatti josta saa rahaa aina tarvittaessa, tosin korvausta vastaan.

Lue myös: hae halvinta lainaa heti online palvelussa

Koska lainan hakeminen verkosta saattaa olla monelle haastavaa, me neuvomme tässä pikaisesti miten se käytännössä tapahtuu:

  1. Katso taulukosta mieleisesi “helppo vippi” ja siirry luotonantajan sivustolle.
  2. Luotonantajan sivustolla on selkeät ohjeet lainan hakemiselle.
  3. Täytä lainahakemus ja vastaanota rahat nopeasti.
 

On siis vain kolme hyvin yksinkertaista vaihetta, joista jokainen vie vain minuutin. 

Tämä tarkoittaa, että laina voi olla 3 minuutissa tililläsi jonka ilmoitit hakemuksen yhteydessä.

Vippiä alhaisemmilla vaatimuksilla

Moni lainanhakija tuskastelee hylättyjen lainapäätösten kanssa, koska luottokelpoisuusarviointi ei ole mennyt läpi vaikka maksuhäiriömerkintöjä ei löydy. 

Näissä tapauksissa näillä luotonantajilla joista olet lainaa hakenut on ollut hyvin tarkat prosessit lainanhakijan laadun määrittelemisen suhteen. 

Yleensä pienissä ja helpoissa lainoissa ei pitäisi tällaisia ongelmia tulla, mutta jossakin tapauksissa ne ovat mahdollisia.

Lue myös: näin saat haettua lainaa ilman palkkatodistusta tai liitteitä

Sinun ei tarvitse kohdata tällaista ongelmaa enää, koska etsimme valmiiksi vain ne lainapalvelut joista saat lainaa todellakin alhaisemmilla vaatimuksilla. 

Saatat kuitenkin joutua tinkimään esimerkiksi lainasi suuruudesta tai takaisinmaksuajasta.

Lainapäätös hylätty vaikka luottotiedot kunnossa

Uskomme, että tämä on oikeasti todella turhauttavaa varsinkin jos lainaa tarvitaan nopeasti ja tärkeään tilanteeseen. 

Näissä tapauksissa kannattaa kysyä luotonantajalta reilusti miksi lainapäätös oli hylätty varsinkin jos ei ole mitään selkeää syytä.

Perinteisiä syitä lainapäätöksen hylkäämiselle voi olla, että ikäraja vaatimus ei täyttynyt tai henkilöltä vaadittiin säännöllisiä tuloja vähintään jokin tietty määrä. 

Koska luotonantajien kriteerit lainan myöntämiselle voivat paikoitellen olla hyvinkin korkeat me halusimme koota artikkelin joka auttaa juuri niitä lainanhakijoita, joiden voi olla haastavaa löytää helppoa vippiä.

Sinun ei tarvitse enää turhautua toistamiseen, sillä me listasimme lainapaikat joista suurin osa pienemmistä lainasummista myönnetään lähes kaikille jotka vain täyttävät asetetut luottokelpoisuusvaatimukset

Muista, että lainaa hakiessa on oltava huolellinen lainahakemuksen täyttämisen suhteen ja lisämainintana älä missään tapauksessa hae lainaa jota et pysty maksamaan takaisin.

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti