Sisustuslaina - laita kodin ilme uusiksi edullisella lainalla

Artikkeli päivitetty 9. Toukokuu, 2024

Kaksi trendiä erottuu selkeästi tällä hetkellä ja ne ovat vanhojen talojen kunnostaminen sekä kodin sisustaminen. Molempia yhdistää se, että jo pienellä budjetilla saa aikaan merkittäviä muutoksia

Usein se ei kuitenkaan ole mahdollista ilman rahoitusta. Haluatko uutta ilmettä kotiisi, vai oletko innostunut sisustamisesta? Katso mikä on järkevin sisustuslaina, joka on juuri siihen tarkoitukseen laadittu.

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
100 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,1%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,19%
Lainasumma
500 - 60.000€
Maksuaika
1 - 20 vuotta
5/5
5.0
Luottopalvelut arvio
Korko (alk)
4,42%
Lainasumma
1.000 - 60.000€
Maksuaika
1 - 15 vuotta
Opit nämä asiat:
  • Sisustuslaina kodin uudistamiseen
  • Remontin ja sisutuksen voi rahoittaa myös itse
  • Edullinen laina sisustukseen
  • Luottokortti vaihtoehtona
  • Yhteenveto
  • Sisustuslaina – UKK

Sisustuslaina kodin uudistamiseen

Moni rakastaa sisustamista, mutta ammattimaiset muutokset eivät tule yhdessä yössä vaikka merkittävää muutosta saakin aikaan jo päivässä.

Kunnon sisustaminen, jossa haetaan oikeasti uutta pirteämpää ilmettä vaatii aikaa ja rahaa. 

Rahoituksen voi järjestää, mutta aikataulun suhteen on pohdittava missä asiassa sisutuksen toteuttaa.

Lue myös: Ikean uusi rahoitusmahdollisuus – Ikano Bankin Hei laina

Esimerkiksi keittiö ja olohuone ovat molemmat hyvin tyypillisiä kohteita sisustukselle, joita muuttamalla koko asuntoon saadaan uusi ilme.

Kodin uudistamisen voi aloittaa vaikka yksi huone kerrallaan. Laadukas sisustaminen vaatii usein myös useiden elementtien uusimisen joten remontoinnista aiheutuvat kulut kannattaa huomioida.

Kuten aikaisemmin mainittiin jo pienilläkin muutoksilla saa ihmeitä aikaan. 

Hyvä esimerkki on takan lisäämisen olohuoneen idyllisyyteen joka luo aivan uudenlaisen tunnelman koko tilaan.

Millainen lainatuote sisustuslaina on?

Käytännössä sisustuslaina voi olla vakuudeton kulutusluotto tai joustoluotto, joten sitä voi kätevästi hakea ilman vakuuksia tai takaajia. Näiden lainatuotteiden lisäksi kannattaa myös harkita käyttöluoton hakemista. Käyttöluotossa maksat korkoa ja kuluja vain nostetusta luotosta. 

sisustuslaina

Remontin ja sisutuksen voi rahoittaa myös itse

Suosittu vaihtoehto tehdä remonttia on vähän kerrallaan. Kun remontoidaan vain pieniä vaiheita kerrallaan voidaan se rahoittaa omasta palkasta.

Tässä kuitenkin haittapuolena on se, että lopputuloksen näkeminen saattaa kestää jopa vuosia, riippuen siitä kuinka suuri sisustus urakka on edessä.

Me kuitenkin paneuduimme tarkemmin sisustuslainoihin, jotta sinä saisit selvän kuvan siitä mikä vaihtoehto on omassa tilanteessasi järkevin.

Edullinen laina sisustukseen

Lainan hinta on merkittävin tekijä sisustusta suunnitellessa, sillä perinteisillä osamaksuilla kustannukset nousevat aivan liian korkeiksi.

Löysimme muutamia lainapalveluita jotka tarjoavat alhaisen koron sisustuslainaa kaikkiin tarpeisiin. 

Lainat sopivat myös kodin remontointiin, sillä haettavat lainasummat liikkuvat jopa 60 000 eurossa.

Vinkki: Jos mahdollista täytä lainahakemus yhteishakijan kanssa, saatte huomattavasti edullisemmat lainatarjoukset!

Lainan ottaminen sisustukseen

Ideoi verkossa ja etsi sisutusideoita jotka haluaisit toteuttaa. Jatka verkon selailua ja tutki vähän mitä se mahtaisi maksaa kokonaisuudessaan.

Lue myös: remonttilainaa netistä vakuuksilla tai ilman

Kun tiedät mahdollisen budjetin, osaat hakea sopivan määrän lainaa.

Lainan hakemisessa on kaksi vaihtoehtoa: perinteinen pankkilaina tai kulutusluotto netistä. Ainoa ero näiden välillä on, että pankkilainan saaminen voi viedä useita viikkoja ja vaatii liudan liitteitä. Netistä haettavat kulutusluotot eivät vaadi vakuuksia tai muitakaan liitteitä.

Sisutuslainaksi suosittelemmekin ylhäältä taulukosta löytyviä palveluita, joista saa edullisimman koron lainoille. Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta eikä sido ottamaan lainaa.

Luottokortti vaihtoehtona

Jos tarvittavat summat ovat melko pieniä, mutta juuri sen verran liikaa ettei niitä voi omasta pussista heti rahoittaa voi luottokortti olla järkevä vaihtoehto.

Jos luottokortti kuulostaa sinusta paremmalta vaihtoehdolta suosittelemme lämpimästi Bank Norwegianin luottokorttia, joka tarjoaa runsaasti muita etuja edullisen koron lisäksi.

Norwegianin luottokortissa on myös automaattisesti 50 vuorokautta korotonta maksuaikaa ostoksille, joten se on hyvä korvike myös kauppojen osamaksuille.

Yhteenveto

Sisustuslaina on hyvä vaihtoehto kodin uudistamisen rahoittamiseksi. Sisustamisella tehdyt muutokset ovat halvempia kuin remontti, mutta silti sen verran merkittäviä että monelle rahoitus tulee tarpeeseen.

Pankit ja kulutusluotottajat ovat hyviä vaihtoehtoja rahoitukselle, ellei kyseessä ole pienempi lainasumma tai osamaksuvaihtoehtojen tarve. Niissä tapauksissa verkosta haettavat luottokortit ovat erinomaisia ratkaisuja.

Pyytäessäsi lainatarjoukset kiinnitä huomiota ennen kaikkea lainan todelliseen vuosikorkoon ja kokonaiskustannuksiin, takaisinmaksuaikaan ja lainalyhennyksiin. Katso myös laskutetaanko lainan yhteydessä avauspalkkio. Kun huomioit kokonaiskulut tiedät jo etukäteen kuinka paljon sisustaminen tulee maksamaan.

Lue myös: mitä tarkoittaa todellinen vuosikorko lainoissa?

Sisustuslaina - UKK

Kuka voi hakea sisustuslainaa?

Sisustuslainaa voi hakea kunhan on vähintään täysi-ikäinen, omaa puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot. Joidenkin palveluiden ikävaatimus voi olla hieman korkeampi. Maksuttoman hakemuksen avulla voit tarkistaa lainamahdollisuutesi sekä saatavilla olevan korkotasosi. 

Voiko sisustuslainaa saada verkosta? 

Sisustuslainaa on mahdollista hakea täysin verkosta ja hakemuksen tekeminen on ilmaista sekä ei-sitovaa. 

Saanko sisustuslainaa ilman vakuuksia tai takaajia? 

Lainan hakeminen ei edellytä vakuuksien tai takaajien käyttämistä, joten voit huoletta hakea vakuudetonta lainaa. 

Aloita vertailemaan lainoja
Helposti ja nopeasti