Hei laina - lainaa hei Ikanolta

Hei laina - lainaa Ikanolta

Artikkeli päivitetty 17. Helmikuu, 2022

Hei laina on Ikano Bankin myöntämä lainatuote, joka on Ikano Group yhtiön omistuksessa. Pankki toimii Suomessa omana tahonaan. 

Ikano Bank toimii lainanmyöntäjän Ikean Hei-laina tuotteessa joka on jopa 10 000 euron kulutusluotto tai vaihtoehtoisesti voit valita 3000 euron luottorajan Hei-luottokorttiin. 

Molemmat luotot on tarkoitettu käytettäväksi vain Ikean tuotteisiin.

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.

Kuka omistaa Ikano Group rahoitusyhtiön?

Ikano Group yhtiön takana on Ikean perustaja suku Kamprad. He ovat laajentaneet liiketoimintaansa nyt myös rahoituksen puolelle, kuten monet muutkin suuremmat konserit. 

Ikano Group tarjoaa asiakkaillensa kulutusluottoja, luottokortteja, vakuutuksia, leasingia ja muita rahoitustuotteita. 

Toiminta aloitettiin Ruotsista, mutta sittemmin se on laajentunut yli kymmeneen muuhun Euroopan valtioon, mukaan lukien Suomeen.

Alapuolella oleva kuvankaappaus on otettu Ikanobankin sivuilta. 

Kuten huomataan palveluntarjonnasta löytyy nyt myös leasing-palveluita yrityksille.

Ikea laina netistä

Voit hakea suoraan rahoitusta netistä ennen kuin menet ostoksille Ikeaan. 

Siirry Ikanobankin sivuille ja hae Hei-lainaa samalla tavoin kuin hakisit mitä tahansa lainaa. Ikano Bankin nettilainojen huonona puolena voisi ehkä pitää ylimääräisten liitteiden toimittamista. 

Jos verrataan palvelua muihin rahoitusyhtiöihin huomataan, että lainapäätöksissä saattaa kestää hieman pidempään.

Lue myös: hae edullista lainaa kodin sisustamiseen. Pienillä muutoksilla uusi ilme

Hei-lainaa koskevissa ehdoissa lukee myös, että jos haluat lunastaa hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen hei-rahoituksen joudut nostamaan lainan kolmen kuukauden sisällä lainapäätöksestä. 

Moni asiakas on käyttänyt hei-rahoitusta juuri kodin remontoimiseen, yllätys yllätys.

Hei lainaa suoraan Ikeasta

Hei lainaa saa haettua suoraan Ikean tavaratalosta jopa 10 000 euroon asti. 

Jos suurempaa lainaa tarvitaan esimerkiksi keittiöremonttiin tarvitsee asiakkaan maksukyky kartoittaa paremmin, joka tarkoittaa juuri edellä mainittua liitteiden toimittamista. 

Liitteillä tarkoitetaan palkka- tai eläketodistusta ja verotodistuksen erittelyosaa josta nähdään mistä verotettavat tulot ovat muodostuneet.

Lue myös: lainaa remonttiin pienellä korolla verkossa

Jos toimitat kaikki vaaditut liitteet jo lainahakemuksen yhteydessä, voit odottaa että saat lainapäätöksen jo saman viikon aikana.

Hei laina tarjous ja hinta

Laina on välttämättä ole edullisimmasta päästä vaikka lainan nimelliskorko saattaa olla vain 8 prosenttia. 

8 prosentin korko koskee vain suurempia lainoja joissa on yhteishakija, normaalisti voit olettaa lainan maksavat yli 14 prosenttia joka sisältää lainaan liittyvät avausmaksut ja tilinhoitopalkkiot.

Voit kokeilla metsästää tarjouksia luotoille. 

Ikea järjestää välillä kampanjoita, joissa nyt ostavalle tarjotaan 0 prosentin korkoa jopa ensimmäisen vuoden ajaksi. Käytännössä voit siis saada ilmaista osamaksua Ikeasta.

Kokemuksia Ikanon hei lainasta

Jos haluat löytää runsaasti rehellisiä arvosteluja ja kokemuksia hei lainasta voit lukea ruotsinkielisiä sivustoja, koska palvelu avattiin ensimmäisenä Ruotsissa. 

Myös suomalaisilla keskustelupalstoilla esiintynyt laina on ollut hyvin suosittua varsinkin keittiöremonttia tekevien keskuudessa.

Lue myös: listasimme muitakin vähemmän tunnettuja pikavippejä

Ikanobank Yhteystiedot

Saattaa olla, että haluat esittää itse kysymykset suoraan Ikanolle, jolloin tarvitset asiakaspalvelun ja yrityksen yhteystietoja. Tässä ne ovat:

  • Ikano Bank AB, Suomen sivuliike
  • hevosenkenkä 3, 02600 Espoo
  • Sähköposti: info@ikano.fi
  • Puhelin: 010 7735 708

Harkitsetko lainaa? Vertaile ensin.
Helposti ja nopeasti