Bank Norwegian

Bank norwegian kulutusluotto lainojen yhdistäminen tai luottokortti

Bank Norwegian on norjalainen pankki josta tuli aidosti pohjoismainen pankki kun se aloitti toimintansa myös Suomessa vuonna 2015. Yritys on keskittynyt kuluttajien rahoituspalveluihin ja tarjoaa asiakkailleen finanssipalveluita joka lähtöön. Voit valita kulutusluottoa jopa 60 000 euroon asti tai lainojen yhdistämisen aikaisemmille lainoillesi.

Varsinkin paljon matkustavat rakastavat kerryttää bonuspisteitä joita saa kerättyä Bank Norwegianin luottokortilla.

Hyvät ja huonot puolet:

Hyvää:
  • Erittäin tunnettu ja luotettava palvelu.
  • Alhainen korko kulutusluotoksi.
  • Nopea lainahakemus suoraan verkossa.
Huonoa:
  • Jos tarvitsee alle 2000 euroa lainaa muut vaihtoehdot parempia.
  • Korkea ikärajavaatimus.

Usein kysyttyä Bank Norwegian kulutusluotosta:

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voi hakea kuka tahansa 23 vuotta täyttänyt henkilö, joka on asunut Suomessa viimeiset 3 vuotta ja jolla on puhtaat luottotiedot.

Tarvitaanko lainahakemusessa liitteitä?

Lainanhakijalta saatetaan vaati todistus takaisinmaksukyvystä, esimerkiksi palkkatodistus viimeisen kahden kuukauden ajalta.

Kuinka nopeasti lainapäätös annetaan?

Lainapäätös annetaan välittömästi olettaen, että olet toimittanut kaikki tarvittavat dokumentit päätöksen tekemiseen.

Kuinka nopeasti laina maksetaan tilille?

Laina maksetaan heti tilille hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Pankista riippuen rahat ovat tililläsi 24 - 48 tunnissa.

Bank Norwegianin kulutusluotto

Me keskitymme tarkastelemaan Bank Norwegianin tarjoamaa kulutusluottoa joka on yksi markkinoiden edullisimmista tällä hetkellä. Kulutusluottoa voi hakea 1000 eurosta aina 60 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia. Myönnettävän lainan korko on aina yksilöllinen 6,99 – 19,99 prosentin väliltä, lopullisen koron saat tietää pyytämällä lainatarjouksen Bank Norwegianin sivuilla.

Kuka voi hakea lainaa Bank Norwegianilta?

Bank Norwegian edellyttää henkilöltä jolle kulutusluotto voidaan myöntää 23 vuoden ikää ilman maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi lainaa hakevan henkilön tiedot on löydyttävä 36 kuukauden ajalta väestörekisteristä.

Onko Norwegianin luottokortti parempi vaihtoehto?

Bank Norwegianin tarjoama luottokortti on parempi vaihtoehto silloin, jos et tarvitse suurempaa lainasummaa kerralla tilille. Luottokorttia voit käyttää aina tarpeen tullen ja kerätä bonuspisteistä erilaisista aktiviteeteistä kuten esimerkiksi lennoista tai matkustelusta ylipäänsä.

Luottokortissa on 10 000 euron luottoraja. Ei kuluja tavaraostoista Suomessa tai ulkomailla. Lisäksi tämän luottokortin ominaisuutena on 45 päivän koroton luotto. Luottokortin mukana tulee ilmainen matkavakuutus ja peruutussuoja.

Kortin saamisen edellytykset ovat täysin samat vaatimukset kuin kulutusluotossakin.

Mitä on lainojen yhdistäminen?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa nykyisten lainojen takaisin maksamista yhdellä suuremmalla lainalla, joka on koroiltaan ja kuluiltaan edullisempi kuin aikaisemmat.

Samalla kun lainakustannuksesi laskevat myös lainan takaisinmaksu ja talouden suunnittelu helpottuu kun sinulla on useamman lainan sijasta vain yksi laina hallittavana.

Yhdistelylainaa voi hakea myös yhdelle lainalle. Jos nykyisen lainasi kulut ja korot ovat kalliin oloiset pyydä ihmeessä maksuton lainatarjous ja katso mihin hintaan saisit yhdistelylainaa.

Yhteystiedot:

www.banknorwegian.fi

Bank Norwegian

Snarøyveien 36, 1364 Fornebu, Norge

Asiakaspalvelu:

Yhteydenottolomakkeella saat lähetettyä shäköpostia.

07532 66 200

Avoinna 11:00 - 17:00

Bank Norwegian on norjalainen verkkopankki jonka omistaa lentoyhtiö Norwegian. Lainojen lisäksi Bank Norwegian tarjoaa myös muita palveluita kuten ...

  Bank Norwegianin uudet suurimmat pääomistajat ovat Sampo ja Cidron Xingu Limited eli Nordic Capital. Norwegian Air Shuttle on myynyt osuutensa ...