Bank Norwegian luottokortti

Bank Norwegian luottokortti

Artikkeli päivitetty 17. Helmikuu, 2022

Bank Norwegian on suosittu norjalainen pankki, jonka luottokortti on jo pitkään ollut yksi Suomen suosituimmista. 

Nykyään sen korot ovat kuitenkin merkittävästi kalliimpia, kuin perinteisten kulutusluottojen joten suosittelemme pyytämään lainatarjoukset myös muiltakin pankeilta.

L Tästä syystä voit luottaa meihin
Me Luottopalvelut, teemme kovasti töitä sen eteen, että sivustomme pysyy ajankohtaisena ja luotettavana tiedonlähteenä verkossa. Tarkistamme säännöllisesti kaikki vanhat artikkelimme. Kaikki sivustomme kirjoittajat ovat taustatarkistettuja, luotettavia asiantuntijoita pitkällä historialla rahoitusalalta.

Norwegian luottokortti on täynnä ominaisuuksia

Bank Norwegianin luottokortti on kaikin puolin erinomainen luottokorttiratkaisu. 

Voit nostaa käyttöösi edullista luottoa koska tahansa, maksat käyttämästäsi luotosta vain korot sillä luottokortissa ei ole kuukausimaksuja tai kiinteitä kuluja.

Lisäksi saat maksujen yhteydessä kerrytettyä CashPoint-pisteitä, joita kertyy 1% jokaisesta ostosta aina 10 000 euroon asti. 

Lennoista CashPoint-pisteitä saa 10% kun käytät Norwegianin lentoyhtiötä.

Muita erinomaisia hyötyjä on kuluttomat tavaraostot Suomessa tai ulkomailla. Lisäksi saat korotonta luottoa jopa 45 vuorokauden ajaksi

Mukana tulee myös ilmainen matkavakuutus ja peruutussuoja.

Miten Norwegian luottokortti toimii?

Luottokortin käyttäminen on yhtä helppoa kuin perinteisten pankkienkin tarjoamien luottokorttien käyttäminen.

Voit maksaa kortilla verkossa, nostaa rahaa automaatista tai maksaa tavaraoista Suomessa. Saldo palautuu takaisin käyttöösi sitä mukaan, kun maksat takaisin luottokorttivelkaasi.

Bank Norwegianin luottokortti on kuitenkin erityisesti suunnattu paljon matkustaville ihmisille. Vaikka se tarjoaakin erinomaiset puitteet ostaa tavaraa Suomessa korottomalla maksuajalla.

Ulkomailla kortin käyttäminen on turvallista ja vaivatonta. Etenkin lentojen ja hotellien varaamisessa Norwegianin kortti on suosittu, sillä kerrytät jokaisella ostolla bonuspisteitä.

Nämä bonuspisteet on mahdollista muuttaa myöhemmin suoraan lennoiksi. 

Eli kun matkustelet tarpeeksi, voit maksaa lentojasi ja muita hyödykkeitä suoraan cashpoint -pisteillä.

Miten Norwegian luottokortti haetaan?

Norwegianin luottokortin hakeminen tapahtuu täysin samalla tavalla kuin muillakin perinteisillä pankeilla. 

Täytä vain lyhyt luottokorttihakemus verkossa, jonka jälkeen kortti toimitetaan sinulle viikon kuluessa.

Kortin pyytäminen ja omistaminen ei maksa mitään. Kuluja kertyy ainoastaan kortin käytöstä, jos maksuja ei suoriteta makseta korottoman 45 vuorokauden kuluessa.

Bank Norwegianin luottokortti on yksi harvoja Suomessa, joka pystyy tarjoamaan asiakkaillensa 45 vuorokauden korotonta maksuaikaa.

Siirry Norwegianin sivuille tästä ja täytä nopea luottokorttihakemus. Saat vastauksen luottokorttipäätöksestä heti. Itse luottokortti toimitetaan hakijalle noin viikon kuluessa.

Kenelle Bank Norwegianin luottokortti voidaan myöntää?

Yleisesti ottaen Suomessa luottokorttien ikärajat ovat melko korkeita, koska niiden holtiton käyttäminen voi johtaa velkaongelmiin.

Norwegianin luottokortin vaatimukset ovat melko keskinkertaisia. 

Vaikka kyseessä onkin digipankki vaaditaan kortinhakijalta 23 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja sekä 36 kuukauden historiaa Suomen väestötietorekisterissä.

Norwegianin luottokortti voidaan myöntää myös työttömälle tai opiskelijalle, koska luottokorttipäätökset perustuvat pitkälti henkilökohtaiseen luottokelpoisuustarkistukseen, jonka luotonantaja tekee ennen kortin myöntämistä.

Kun haet Bank Norwegianin luottokorttia saat tietää heti hakemuksen jälkeen, voidaanko sinulle myöntää luottokortti. 

Jos et ole varma, voit kokeilla pyytää korttia. Se on maksutonta.

Etenkin paljon matkustaville turvallinen luottokortti

Paljon maailmaamatkaavat tarvitsevat luottokorttia, sillä se on turvallisin mahdollinen maksutapa mikäli joudut ulkomailla huijausyrityksen kohteeksi.

Ei haittaa vaikka olisit lomailija tai työmatkailija on luottokortin käyttäminen silti paras ratkaisu.

Bank Norwegianin luottokortin käyttäminen on ainoa tapa kerryttää bonuspisteitä matkustellessasi. Jos ja kun matkustelet paljon, huomaat miten paljon voit kortin avulla tehdä.

Ilmaisia matkoja, ilmaisia ostoksia ja pitkät eräpäivät kaikille laskuille.

Mitä luottokortti ja sen käyttö maksaa?

Norwegianin luottokortissa on enimmillään 10 000 euron luottoraja, joka määräytyy henkilökohtaisesti kortinhakijan mukaan. 

Se voi olla 2000 euroa, jos kyseessä on esimerkiksi työtön tai opiskelija.

Jos sinulle myönnetty luottoraja tuntuu liian korkealta voit pyytää sen laskemista tai vastaavasti, jos se tuntuu liian alhaiselta voit tarvittaessa pyytää sen korotusta, mikäli osoitat heille kykeneväsi hoitamaan kortin ylläpitoa moitteettomasti.

Koska Norwegianin luottokortti tarjoaa korotonta maksuaikaa jopa 45 vuorokautta saattavat monet käyttää sitä laskujen maksamiseen joiden eräpäivä lähestyy liian pian.

Näin he saavat lisää maksuaikaa aikaisempaan velkaansa ja parhaimmillaan saavat hoidettua talouttansa jopa paremmin.

Luottokortin kustannukset kertyvät vain käytöstä, eli siitä kun käytät korttia ostosten maksamiseen tai rahan nostamiseen. 

Kun 45 vuorokauden koroton ajanjakso on kulunut umpeen astuu voimassa olevalle saldolle 19,9 % nimelliskorko.

Muita kustannuksia joita kortista voi kertyä on peruuttamisen yhteydessä maksettava peruutus / irtisanomismaksu, joka on 5 euroa.

Miten Norwegianin matkavakuutus toimii?

Harvoissa luottokorteissa on tänä päivänä matkavakuutus ellei maksa siitä ylimääräistä palkkiota pankille.

Norwegianin luottokortissa on sisäänrakennettu matkavakuutus. 

Tämä matkavakuutus astuu voimaan kun olet maksanut matkasi vähintään puolet Bank Norwegianin luottokortilla.

Eli kun käytät Norwegianin luottokorttia matkojesi maksamiseen siten, että vähintään puolet matkan hinnasta on maksettu Norwegianin luottokortilla, saat kaupanpäälle ilmaisen matkavakuutuksen, joka on erinomainen lisäturva ulkomaille reissaaville henkilöille.

Vakuutus turvaa kortinhaltijan sekä hänen mukanaan matkustavat perheenjäsenet (puolison ja alle 21 vuotiaat lapset) sekä maksimissaan 3 perheen ulkopuolista matkustajaa.

Kortin avulla on saatavissa myös vakuutus vuokra-atuoon, joka on monesti kätevä lisäturva jos vuokra-auto on ajatuksena.

CashPoint-pisteet

CashPoint pisteet ovat Bank Norwegianin lanseeraama konsepti, joka on ikään kuin omanlaisensa bonusjärjestelmä.

Näitä CashPoint pisteitä kertyy jokaisen luottokorttimaksun yhteydessä tai silloin jos käytät Norwegianin yhteystyökumppaneiden bonuskampanjoita, joita ilmestyy kuukausittain.

Kun otat Norwegianin luottokortin käyttöön saat aina tiedon tulevista bonuskampanjoista. 

Tällaisia ekstrabonuksia voi kertyä esimerkiksi matkoista tai lainoista.

CashPoint pisteet lasketaan siten, että 1 CashPoint piste vastaa noin 10 senttiä, joka tarkoittaa että kun olet ansainnut esimerkiksi 2000 CashPoint pistettä voit lunastaa 200 euroa alennus seuraavasta matkastasi.

Pisteitä kertyy 1% aina Norwegianin kortilla tehdyistä ostoksista ja joissakin tapauksissa enemmän riippuen kampanjatarjouksista ja Norwegianin yhteistyökumppaneista.

Paras tapa tehtailla CashPoint pisteitä on napata LowFare tai Flex lippuja. LowFare lipuista kertyy 4% pisteitä ja Flex lipuista 10%.

Käteisnostot

Käteisnostoja tarvitsee aina, etenkin kun matkustelee ulkomailla ja maksuvaihtoehdot saattavat paikoitellen olla heikot.

Norwegianin luottokortilla on mahdollista nostaa käteistä rahaa automaateista ympäri maailman. Kun nostat rahaa automaateista et joudu maksamaan mitään ylimääräistä.

Muista kuitenkin, että myös käteisnostojen yhteydessä sinulla on 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa, ennen kuin 19,9% nimelliskorko astuu voimaan.

Automaattinostot kortilta on rajoitettu Suomessa 500 euroon ja ulkomailla 1000 euroon kerralla.

Kortti hukattu, mitä tehdä?

Joskus saattaa tulla vastaan epämukava tilanne, jossa lompakko on varastettu tai olet hävittänyt luottokorttisi.

Tällaisissa tapauksissa ota yhteyttä heti Bank Norwegianin sulkupalveluun tai vaihtoehtoisesti kirjaudu Norwegianin omille sivuille saamillasi tunnuksilla ja sulje luottokortti.

Kokemuksia Bank Norwegianin luottokortista

Kokemuksia Bank Norwegianin luottokorista löytyy enemmän kuin jaksat lukeakaan. Kortista ei ole mitään negatiivista sanottavaa, sillä pitkä koroton maksuaika takaa edulliset kustannukset.

Myös meillä on omaa kokemusta tästä luottokortista ja on pakko kehua. 

Koroton maksuaika yhdistettynä kertyviin CashPoint pisteisiin sekä ilmaiseen matkavakuutukseen on uskomaton kombinaatio, jota ei moni luottokortti koko maailmassa voi tarjota.

Jos olet hankkimassa luottokorttia suosittelemme ehdottomasti vilkaisemaan Norwegianin luottokorttia, ennen kuin päätät minkä kortin valitset.

Harkitsetko lainaa? Vertaile ensin.
Helposti ja nopeasti