Bank Norwegian luottokortti

Bank Norwegian on norjalainen verkkopankki jonka omistaa lentoyhtiö Norwegian. Lainojen lisäksi Bank Norwegian tarjoaa myös muita palveluita kuten lainojen yhdistämistä tai luottokorttia josta me kerromme lisää tässä artikkelissa.

Bank Norwegianin luottokortti on pakattu täyteen ominaisuuksia

Bank Norwegianin luottokortti on kaikinpuolin erinomainen luottokorttiratkaisu. Voit nostaa käyttöösi edullista luottoa koska tahansa, maksat käyttämästäsi luotosta vain korot sillä luottokortissa ei ole kuukausimaksuja tai kiinteitä kuluja.

Lisäksi saat maksujen yhteydessä kerrytettyä CashPoint-pisteitä, joita kertyy 1% jokaisesta ostosta aina 10 000 euroon asti. Lennoista CashPoint-pisteitä saa 10% kun käytät Norwegianin lentoyhtiötä.

Muita erinomaisia hyötyjä on kuluttomat tavaraostot Suomessa tai ulkomailla. Lisäksi saat korotonta luottoa jopa 45 vuorokauden ajaksi. Mukana tulee myös ilmainen matkavakuutus ja peruutussuoja.

Miten Norwegian luottokortti haetaan?

Siirry Norwegianin sivuille tästä ja täytä nopea luottokorttihakemus. Saat vastauksen luottokorttipäätöksestä heti. Itse luottokortti toimitetaan hakijalle noin viikon kuluessa.

Kenelle Bank Norwegianin luottokortti voidaan myöntää?

Bank Norwegianin luottokortissa on melko korkea ikärajavaatimus 23-vuotta. Luottokorttia hakevalla henkilöllä ei myöskään saat olla merkintöjä maksuhäiriöistä. Ennen luottopäätöksen tekemistä suoritetaan luottokelpoisuuskartoitus, joka tarkoittaa että luottokortti voidaan myöntää myös työttömälle tai opiskelijalle.

Luottokortin saldo palautuu takaisinmaksujen mukaan

Kun maksat luottokortilla saat luottosaldoa takaisin käyttöösi sitä mukaan kun maksat takaisin käyttämääsi luottoa.

Mitä luottokortti ja sen käyttö maksaa?

Luottokortin hakeminen ja omistaminen on ilmaista. Luottokortin omistamisesta ei peritä lainkaan kuluja ja korko alkaa juoksemaan vasta kun korttimaksustasi on 45 vuorokautta. Korottoman ajanjakson jälkeen luotolle on voimassa 19,9% nimelliskorko.

Kuluja kertyy ainoastaan käytetystä luotosta, mutta jos haluat peruuttaa tai irtisanoa luottokorttisi maksaa se 5 euroa.

Miten Norwegianin matkavakuutus toimii?

Norwegianin luottokortin matkavakuutus ominaisuus astuu automaattisesti voimaan kun olet maksanut matkastasi vähintään 50% Bank Norwegianin luottokortilla.

CashPoint-pisteet

CashPoint pisteitä kertyy aina luottokorttimaksujen yhteydessä tai jos käytät Norwegianin yhteistyökumppaneiden bonuskampanjoita joita voivat olla esimerkiksi matkat tai lainat.

1 CashPoint-piste vastaa noin 0,10 senttiä, joka tarkoittaa että kun olet saanut 2000 CashPoint-pistettä voit käyttää 200 euroa alennusta seuraavaan matkaasi.

Käteisnostot

Luottokortilta on mahdollista nostaa käteistä rahaa automaateista ympäri maailman. Automaattinostojen tekeminen on maksutonta, rajat ovat Suomessa 500 € ja ulkomailla 1000 €.

Kortti hukattu mitä tehdä?

Jos hukkaat luottokorttisi tai se varastetaan voit ottaa yhteyttä Bank Norwegianin sulkupalveluun tai kirjautua omille sivuillesi ja sulkea luottokortin.